Piros Ford Transit Alváz borítóképe

Ford Transit Alváz

Hatékony és megbízható

A Ford Transit Alvázak kiemelkedően sokoldalúak. Bármilyen teherautóra is legyen szüksége vállalkozásának a Transit Alvázak kiváló alapot biztosítanak hozzá.

Strapabíróbb, mint valaha

Akár platós áruszállítóra, billenőplatós járműre vagy éppen hűtőkocsira van szüksége, a Transit Alvázak kiváló alapot biztosítanak hozzá. Ismerje meg az eddigi legerősebb és legmegbízhatóbb Ford Transit alvázunkat, amely mostantól intelligens összkerékhajtással (AWD) és 5 tonnás kivitelben is rendelhető.

Ford Transit Alváz halad a városban

Kemény munkához készült

Ha valamilyen komoly munkát kell elvégezni, az új Ford Transit biztosan készen áll a feladatra. A nehézsúlyú teherautók erejét a könnyű haszongépjárművek agilitásával kombináló, széles választékkal bíró Fülkés Alváz sorozat mindegyik modellje könnyen átalakítható, valamint az egyéni üzleti igények szerint konfigurálható.

A modellek minden eddiginél nagyobb terhelhetőséggel, valamint nagyobb nyomatékot és vontatóképességet biztosító, üzemanyag-takarékosabb motorokkal rendelkeznek. Emellett a járművek eleje is megújult; nagyobb, 3 rudas hűtőrácsot, új motorháztetőt és lökhárítót, valamint jellegzetes, LED technológiás új fényszórókat kapott. Bizonyos modellek fülkéje beépített csatlakozási lehetőségeket is nyújt, a fejlett vezetőtámogató technológiák pedig segítenek a legkeményebb munkanapok leküzdésében.

Ford Transit Alváz áll az épitkezés mellett

Könnyebbé tesszük az életét

 • Ford Transit Alváz radarjeleket bocsát ki magából

  Sávtartó automatika

  A Sávtartó automatika egy frontkamera segítségével észleli, ha a jármű véletlenül kisodródna a haladási sávjából. Ilyen esetekben a Sávtartási segítség kisebb kormányzási nyomatékot alkalmazva segít visszaterelni a járművet a megfelelő sávba. Amennyiben a jármű kereke érinti a sávjelzést vagy az út szélét, a Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer a kormány rezegtetésével és egy vizuális jelzéssel hívja fel erre a vezető figyelmét.

 • Ford Transit Alváz útközben

  Sebességtartó automatika

  Állítsa be az Önnek megfelelő sebességet az Adaptív sebességtartó automatikával. A intelligens rendszer felismeri az útszakaszon érvényes sebességkorlátozásokat és a jármű sebességét az adott határokon belül tartja. A fejlett radar technológia folyamatosan érzékeli az előttünk haladó lassabb járműveket, és az előre beállított követési távolság fenntartásával automatikusan módosítja a Transit Alváz sebességét.

 • Ábra a Ford Transit Alváz visszagurulásgátló működéséről

  Visszagurulásgátló

  A Visszagurulásgátló lejtőn történő elinduláskor átmenetileg megakadályozza a vissza- vagy előregurulást. A rendszer működésének alapja, hogy 2-3 másodpercig automatikusan fenntartja a féknyomást. Ennek eredményeképpen a vezető akkor is uralma alatt tarthatja a járművet, míg lábát a fékről a gázpedálra helyezi.

 • Ford Transit Alváz középső kijelzője

  Auto Start-Stop indítórendszer

  A rendszer automatikusan leállítja a motort, amikor a jármű közlekedési lámpánál vagy forgalmi dugóban várakozik. Amint ismét lehet haladni, csak ki kell nyomni a kuplungot, egyesbe tenni az autót, illetve automata váltó esetén elég csak megnyomni a gázt, és a motor máris újra beindul. Az Auto Start-Stop különösen városi forgalomban hatékony.

 • Ford Transit Alváz tanksapkája

  Ford Easy-Fuel

  Ez a hasznos technológiai megoldás jóformán lehetetlenné teszi, hogy a járműbe nem megfelelő üzemanyagot tankoljunk, mivel a rossz töltőcső egyszerűen nem illeszkedik a beömlőnyíláshoz. És ami szintén jó hír, a Ford Easy-Fuel egy tartálysapka nélküli rendszer, ezért soha többé nem kell a piszkos, olajos tartálysapkákkal bajlódni

 • Ford Transit Alváz halad az úton

  Gyorsulásszabályozó

  Innovatív technológia, ami a gyorsulás mértékét a jármű terheltségéhez igazítja. Az eredmény magáért beszél: vezetési stílustól függően akár 15% üzemanyagmegtakarítás is elérhető a használatával. Sőt, a technológia a motor, a fékek, a gumik és más részegységek elhasználódását is lassítja.

Az Ön mozgó irodája

Az új Transit segít még a legnehezebb napokat is könnyen átvészelni. Átalakított, tágas belső tere az új műszerfallal és csúcsminőségű ergonomikus kialakításával kényelmes irányítást tesz lehetővé. Az előlap közepét elfoglaló új, 8 hüvelykes érintőképernyő támogatja a csippentési és pöccintési képernyő-mozdulatokat, és információs, szórakoztatási és navigációs lehetőségek széles választékát kínálja, akár hangvezérléssel is.

Az alapfelszereltségbe tartozó dupla első utasülés vagy a teljesen állítható egyszemélyes ülés akár három személynek is helyet biztosít, az előlapra szerelt sebességváltó pedig lehetővé teszi az akadálytalan átjárást a fülkén keresztül. És mivel a járművezető élete sokkal könnyebb – és rendezettebb – ha mindennek megvan a helye, a fülke rengeteg könnyen elérhető tárolórekeszt is tartalmaz, köztük három nyitott tetejű rekeszt a műszerfal tetején, valamint egy mobiltelefon vagy táblagép tárolására tervezett új eszközdokkolót.

Ford Transit Alváz vezetőfülkéje

Kapcsolatban a világgal

 • Ford Transit Alváz adatai a Ford Pass Pro alkalmazásban

  Ford Pass Pro alkalmazás

  A FordPass Connect modemmel felszerelt haszongépjárművekhez készült FordPass Pro alkalmazás számos hasznos funkcióval segíti vállalkozását. Célunk, hogy ez az innovatív kommunikációs technológia egyre több új haszongépjárművünkben legyen elérhető.

 • Ford Transit Alváz középső kijelzője

  Fejlett kihangosító rendszer

  A Ford SYNC 3 a legfejlettebb SYNC rendszer. Gyorsabb és egyszerűbb használni, ráadásul még több funkcióval láttuk el, és már hangparancsokkal is vezérelhető. Az új kezelőfelület nagyobb gombokat tartalmaz, így még könnyebben irányítható.

 • Ford Transit Alváz klímakezelő gombjai

  Szórakoztat és informál

  A fejlett audio- és kommunikációs rendszerek számos olyan szórakoztató és informatív felszereltséget kínálnak, mint például a rádió, CD lejátszó, USB csatlakozó, prémium hangszórók és a Hangvezérléssel elérhető SYNC rendszer. (A Hangvezérlés magyar nyelven jelenleg nem elérhető.)

Galéria

Fehér Ford Transit Alváz borítóképe

Érdeklődik a Ford Transit Alváz iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Transit Alváz modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020