Szürke Ford Kuga borítóképe

Ford Kuga

Energikus karakter

Ford Kuga: lenyűgöző megjelenés és figyelemre méltó képességek. Az új Kuga három különböző hibrid változatban is elérhető. Öné a választás.

Készleten lévő Kuga modellek

Nálunk van az Ön autója! Csak válassza ki!

Öné a választás

Az új Kuga három különböző hibrid változatban is elérhető: EcoBlue Hybrid, Full Hybrid és Plug-in Hybrid. Fejlett hibrid technológiájuknak köszönhetően a Ford SUV-k tisztább, halkabb és kifinomultabb vezetési élményt kínálnak. Amennyiben hagyományos motorral szerelt járművet keres, a Kuga kínálatában hasonlóan kifinomult EcoBlue dízel és EcoBoost benzines erőforrásokkal szerelt változatokat is talál.

Elegáns Ford Kuga parkol egy városi téren
Összkerékhajtással is rendelhető

Gondoljon másként a kalandokra

Miért gondolna a kalandokra egyszeri élményként? Az Ön számára ez egy lelkiállapotot jelent. Jól tudja, hogy nem kell 20 kilós hátizsák és fél év szabadság ahhoz, hogy nekiinduljon és megtalálja. A nagyvárosi fényektől a tágas égboltig minden helyszín, időpont és pillanat hoz valami újat. Bemutatjuk a teljesen új Ford Kugát. Minden indulással egy új kaland kezdődik.

Lépjen ki a nagyvilágba

 • Ford Kuga egy hegyvidéki tájon

  Bárhova is vigye az útja

  A Ford Kuga egyaránt otthon érzi magát a dimbes-dombos tájakon és a városi ingázás közben is. A vezetéstámogató funkciók lenyűgöző sorával – például SYNC 3 navigációs rendszer, Live Traffic szolgáltatással ellátott FordPass Connect és Adaptív sebességtartó automatika Stop & Go funkcióval – felszerelt jármű ideálisan használható a lépésben haladó, zsúfolt városi forgalomban.

 • Ford Kuga halad az úton

  Utazzon elektromosan

  A Ford Kuga Plug-In Hybrid és Full Hybrid változatában különálló, akkumulátorral működtetett elektromos motort és egy hatékony, 2,5 literes Atkinson-ciklusú benzinmotort találunk. Az elektromos motor szükség esetén extra támogatást biztosít, vagyis messzebbre juthat, alacsonyabb károsanyag-kibocsátás mellett. Akár 56 km távolság is megtehető kizárólag elektromos hajtással.

A beltér újraértelmezése

A mozgás és a szabadság érzete megjelenik a jármű belterében, valamennyi belső funkciójában is. Az előlap és a középkonzol könnyed vonalaitól kezdve a bőrborítású első ülések pazar stílusáig a teljesen új Kuga prémium szintű kényelmet adó menedéket kínál.

Az aktív életstílushoz további jól átgondolt dizájnelemek kapcsolódnak. A hátsó ülések újdonsága az elcsúsztathatóság, így szükség esetén extra lábtér alakítható ki a hátul utazóknak, illetve kibővíthető a hátsó raktér. A Kézhasználat nélküli csomagtérajtó révén akkor is hozzáfér a raktérhez, ha mindkét kezében csomag van.

Megerőltetés nélküli vezetés

Megkönnyíti a haladást élénk forgalomban

 • Ford Kuga szenzorai érzékeli a szemből érkező autót

  Ütközésmegelőző rendszer

  Észleli a más járművektől, kerékpárosoktól és gyalogosoktól tartott távolságot, és felhívja a vezető figyelmét a lehetséges ütközésre.

 • Ford Kuga elé keresztből megérkezik egy másik autó

  Kikerülést segítő kormányzás

  Érzékeli, ha a vezető ütközés elkerülése érdekében félrerántja a kormányt, és segít kikerülni a gépjármű útjába kerülő akadályokat.

 • Ford Kuga halad egy hídon

  Adaptív sebességtartó automatika

  Biztonságos távolságot tart autója és az előtte haladó jármű között, és a forgalmi viszonyoknak megfelelően képes teljesen leállítani, majd újraindítani a gépjárművet.

 • Ford Kuga szenzorai felismerik a sávot

  Aktív Sávtartó automatika

  A külső visszapillantó tükrön megjelenő fényjelzéssel figyelmezteti, ha járművet észlel a holtterében. Ha a jelzés ellenére megpróbál sávot váltani, a rendszer gyenge ellenállást gyakorol a kormányzásra.

Kétféle energiaforrással

A teljesen új Kuga Plug-In Hybrid kétféle energiaforrásával hatékonyabban érheti el úti célját. Ön döntheti el, hogy mikor él az elektromos hajtással, és mikor használja a jármű hatékony, 2,5 literes Atkinson-ciklusú benzinmotorját . Lassításkor és fékezéskor a jármű minden esetben energiát nyer vissza.

A Kuga töltése

Akár otthon van, akár úton, a Kuga egyszerűen tölthető otthoni hálózati aljzatról, Wallboxról (kiegészítő), vagy nyilvános töltőpontokon. Alapfelszereltségként két töltőkábelt adunk járművéhez: egyet otthoni töltéshez, egyet pedig nyilvános töltéshez.

Innovatív technológiák

 • Ford Kuga fényszorói

  Látni és látszani

  A Kuga szemet gyönyörködtető, továbbfejlesztett LED-fényszórói kiválóan működnek éjjel és rossz látási viszonyok között. A teljesen adaptív vezérlésű, dinamikus LED-fényszóró a könnyebb és pihentetőbb éjjeli vezetés elősegítése érdekében a kameratechnológiára támaszkodva már kanyarodás előtt megváltoztatja a fénymintázatot.

 • Ford Kuga parkol egy szűk helyre

  Beparkolja magát

  A Kuga még szűk helyeken is egyszerűvé teszi a parkolást, a megfelelő parkolóhely észlelésétől kezdve a biztonságos be- és kiállásig. Az automata váltós modelleknél elérhető rendszer először azonosítja a megfelelő parkolóhelyet, majd automatikusan a helyére kormányozza a járművet, miközben Önnek sem a kormányt, sem a pedálokat nem kell kezelnie.

 • Ford Kuga belső tere, kormány és sebességváltó

  Ön irányít

  A Ford SYNC 3 zökkenőmentesen együttműködik okostelefonjával, így megkönnyíti a kommunikációt és a navigációt. Az AppLink programmal kezelheti a SYNC rendszerrel kompatibilis alkalmazásokat, az Apple CarPlay és az Android Auto alkalmazással pedig úgy kezelheti a 8"-os színes érintőképernyőt, mintha okostelefonján használná.

Galéria

Jellemzők

 • Ford Kuga kormánya és a szélvédőre vetített információk

  Kijelző szemmagasságban

  A szem látóterébe vetíti a legfontosabb adatokat, így a vezető folyamatosan az előtte levő útszakaszon tarthatja tekintetét. Az adatok élesen körvonalazva, jól olvashatóan jelennek meg, és kiválasztható, hogy mi jelenjen meg a kijelzőn. Polarizált napszemüveggel is kompatibilis.

 • Koncert és a B&O logo motázsa

  B&O hangrendszer

  Kifogástalan hangzású, elegáns kivitelű, így ideális választás az új Kugához. A tökéletesen elrendezett Bang & Olufsen hangfalak remekül kiegészítik az autó egyedi stílusát, a kifinomult és modellspecifikus hangzás pedig még kellemesebbé varázsolja az autóban töltött időt, és lehetővé teszi, hogy a zene a művészek elképzelései szerint szóljon.
 • Ford Kuga csomagtartóját nyitja két kerékpározó egy hegyvidéki tájon

  Automata csomagtérajtó

  A teljesen új Kuga csomagtérajtajának nyitása és zárása egyszerű, még akkor is, ha mindkét keze foglalt. Ha a kulcsok a zsebében vagy táskájában vannak, egyszerűen lendítse lábát a hátsó lökhárító közepe alá, és a csomagtérajtó anélkül működésbe lép, hogy Önnek bármihez hozzá kellene érnie. A csomagtérajtó a gépjárműben ülve is nyitható és zárható.

Fehér Ford Kuga borítóképe

Érdeklődik a Ford Kuga iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Kuga modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020