Kék Ford Transit Van borítóképe

Ford Transit Van

Kemény munkára terveztük

A Ford Transit Van egy kivételesen rugalmas és nagyszerűen alkalmazkodó haszongépjármű. Bármi is legyen a feladat, megbírkózik vele.

Készleten lévő Transit Van modellek

Nálunk van az Ön autója! Csak válassza ki!

A valaha volt legjobb Ford Transit

Intelligens, praktikus és hatékony. A Ford Transitot úgy terveztük, hogy vele amai modern üzleti kihívások ne jelentsenek gondot Önnek. Még kifinomultabb és hasznosabb kommunikációs technológia. Erősebb és hatékonyabb motorok. Rugalmasabb teljesítmény - akár intelligens összkerékhajtással is. Feltűnő, új formavilág. És az 5 tonnás Transit esetében még lenyűgözőbb teherbírás.

Ford Transitba pakolnak az oldalán keresztül

Többre képes

A továbbfejlesztett EcoBlue dízelmotoroknak, valamint a 48 voltos mild hybrid technológiának köszönhetően a Transit modelljeink között biztosan megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb teherbírású, gazdaságos fogyasztású változatot. A formatervezett motorháztető és lökhárító, a 3 rudas hűtőrács, valamint jellegzetes, LED technológiás bi-xenon fényszórók pedig feltűnő megjelenést kölcsönöznek a járműnek.

A vezetőfülkében található beépített csatlakozási lehetőségek és a fejlett vezetéstámogató technológia a legnehezebb munkanapokon is átsegíti Önt, miközben a modern, kiváló minőségű dizájn és praktikus kialakítás révén kényelmesen ülhet a vezetőülésben.

Ford Transit első fényszórói

Mindig éber

 • Ford Transit visszapillantója és holttérfigyelője

  Holttérfigyelő rendszer

  A Holttérfigyelő rendszer segíti a biztonságosabb sávváltást. Ennek érdekében érzékelő radarokkal pásztázza az új Transit mindkét oldalának holtterét. Ha a rendszer egy holttérben haladó járművet észlel, akkor a visszapillantóban egy fényjelzéssel figyelmezteti a vezetőt. 

 • Ford Transit kijelzője mutatja az aktuális forgalmat

  Live Traffic

  Valós idejű közlekedési információkat továbbít közvetlenül a SYNC 3 navigációs rendszerbe, majd a közlekedési helyzetnek megfelelően módosítja a beállított útvonalat, így Ön nyugodtabban és időben megérkezhet úti céljához. Ford Pass használatával érhető el a navigációval ellátott SYNC 3 eszközökön.

 • Ford Transit szenzorai érzékelik a keresztirányú forgalmat

  Látja amit Ön nem

  A Keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer a Holttérfigyelő rendszer része. Ha olyan helyről tolat ki, ahonnan csak korlátozottan láthatja a keresztirányú forgalmat, a rendszer érzékeli a közeledő járműveket és hangjelzést bocsát ki.

Üdvözöljük az új irodájában

A Ford Transit segít még a legnehezebb napokat is könnyen átvészelni. Tágas belső tere a letisztult műszerfallal és csúcsminőségű ergonomikus kialakításával kényelmes vezetést tesz lehetővé. A műszerfal közepét elfoglaló 8"-os (20,3 cm) érintőképernyő - melyen csippentő és pöccintő mozdulatok is végezhetőek - információs, szórakoztatási és navigációs lehetőségek széles választékát kínálja, akár hangvezérléssel is.

Az első utasüléssel akár három személy is kényelmesen utazhat, vagy a dupla ülés helyett választható egy teljesen állítható egyszemélyes ülés is, a középkonzolra szerelt sebességváltó pedig lehetővé teszi az akadálytalan átjárást a vezetőfülkén keresztül. És mivel a járművezető élete sokkal könnyebb – és rendezettebb – ha mindennek megvan a helye, a fülke rengeteg könnyen elérhető tárolórekeszt is tartalmaz.

Ford Transit belső kialakítása

Megkönnyíti az életét

 • Ford Transit parkolókamerája

  Stresszmentes parkolás

  Az új Transit Aktív ki- és beparkolást segítő automatikájával minden eddiginél egyszerűbb a parkolás. A rendszer azonosítja a megfelelő méretű parkolóhelyet, és automatikusan a helyére kormányozza a járművet, miközben Önnek csak a pedálokat és a sebességváltót kell kezelnie.

 • Ford Transit szélvédője és ablaktörlői

  Automatikus ablaktörlők

  Az Esőérzékelős ablaktörlő abban a pillanatban bekapcsol, ahogy nedvességet érzékel a szélvédőn, működés közben pedig az eső intenzitásához igazítja a lapátok sebességét. A különböző érzékenységi fokozatok közül választva meghatározható, hogy az ablaktörlés milyen csapadékmennyiség esetén induljon el.

 • Ford Transit tolatókamerája

  Egyszerűbb tolatás

  Mindegy, mi van az autó mögött, a tolatókamera megmutatja a középkonzolba épített kijelzőn. A rendszer automatikusan aktiválódik, amikor hátramenetbe vált, és nemcsak az autó mögötti teret teszi láthatóvá, hanem virtuális segédvonalakat is megjelenít, így a legszűkebb helyekre is könnyen beparkolhat.

 • Jeges szélvédő

  Gyors jégtelenítés

  Ennek az ügyes kis funkciónak a segítségével pillanatok alatt jégtelenítheti szélvédőjét a fagyos reggeleken. Az ultravékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra azonnal felhevülnek, és jégtelenítik, ködmentesítik, párátlanítják szélvédőjét, valamint segítenek kiolvasztani az ablaktörlőket is.

 • Ford Transit tanksapkája

  Nem lehet félre tankolni

  Ez a hasznos technológiai megoldás jóformán lehetetlenné teszi, hogy a járműbe nem megfelelő üzemanyagot tankoljunk, mivel a rossz töltőcső egyszerűen nem illeszkedik a beömlőnyíláshoz. És ami szintén jó hír, a Ford Easy-Fuel egy tartálysapka nélküli rendszer.

 • FordPass alkalmazás használat közben

  FordPass mobil-alkalmazás

  A FordPass mobil-alkalmazással használva Ön a telefonján is ellenőrizheti, hogy bezárta-e az ajtókat, melyeket szükség esetén távolról is nyithat és zárhat. Akkor sem kerül kellemetlen helyzetbe, ha esetleg elfelejtette, hol parkolt le, hiszen az alkalmazás segítségével a térképen is azonosíthatja járműve helyzetét.

Ford Transit nyitott hátsó ajtókkal, hatalmas méretű csomagokkal a raktérben

Kivételes méretű raktér

Az új Transit méretei mindhárom dimenzióban lenyűgözőek. Figyelemreméltó a rakterület hossza, szélessége és hasznos belmagassága is. Mivel a 15,1 m³-es raktérben a rakomány hossza akár 3 m, súlya pedig akár 2,1 tonna is lehet, az új Transit megfelelő helyet biztosít ahhoz, hogy Ön szinte bármit elszállítson.

Kemény munkára tervezve

 • Ford Transit belső rakterét LED-es reflektpr világítja meg a sötétben

  Jobb fényviszonyok

  A tető hátsó peremére szerelt új, erős fényű LED-es reflektornak köszönhetően Ön napnyugta után is megfelelő fényviszonyok mellett dolgozhat. Ha pedig az akkumulátor már kezd lemerülni, az intelligens rendszer automatikusan lekapcsolja a reflektort.

 • Ford Transit nyitott oldalsó tolóajtóval

  Kézhasználat nélküli tolóajtók

  Egy zseniális megoldásnak köszönhetően az új Transit minden eddiginél egyszerűbben megrakodható. Egyszerűen húzza meg az ajtó fogantyúját, vagy nyomja meg a gombot a kulcstartón és az ajtó automatikusan kinyílik vagy bezáródik. Az oldalajtót a műszerfalon található gomb megnyomásával is működtetheti.

 • Ford Transit 270 fokban nyitott hátsó ajtóval

  270 fokban nyitható ajtók

  A 270 fokban nyíló hátsó ajtók minden eddiginél egyszerűbbé teszik a be- és kirakodást. A biztonságot fokozzák az ajtók belső szegélyére ragasztott fényvisszaverő matricák, melyek a nyitott ajtókra figyelmeztetik a többi közlekedőt. Még az ajtók zárása is sokkal egyszerűbb lett: a jobb légelvezető nyílások hatékonyan csökkentik a légnyomást a raktérben.

 • Ford Transit fej feletti tárolóhelyiségei

  Hasznos tárolóhelyek mindenhol

  Az új Transit tele van praktikus tárolóhelyekkel. Van például egy könnyen hozzáférhető tároló a műszerfalban. Egy rejtett, zárható kesztyűtartó, amiben akár A4-es méretű iratokat is elhelyezhet. Egy kényelmesen pakolható rekesz az ülések alatt. Még a jármű ajtaját is úgy tervezték meg, hogy a lehető legnagyobb tárolóhelyet biztosítsa.

Galéria

Fehér Ford Transit Van borítóképe

Érdeklődik a Ford Transit Van iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Transit Van modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020