Gumihotel szolgáltatás

A gumit nem jó otthon eltenni

A téli és a nyári gumi csere során, a négy-négy abroncsot cipelni, ki-be pakolni az autóba nem csak nehéz és kosszal jár, de az abroncsoknak sem tesz jót. Bízza inkább ránk a gumiabroncsok professzionális szezonális tárolását! 4 db kerék tárolása egy szezonon keresztül 11.990 Ft! Új autó vásárlásakor az első szezont most ajándékba adjuk.

Gumiabroncsok egy befőttes üvegben

Autógumi helyes tárolása

Bízza ránk a professzionális, szezonális tárolást

 • Hosszabb élettartam

  A gumiabroncs állomány egy igen költséges befektetés, így nem mindegy, hogy viseljük gondjukat, hogyan vigyázunk rájuk. A kerékcsere csak egy momentuma a gumiabroncs garnitúra életének, éppen ennyire fontos a gumiabroncs szett átvizsgálása és szakszerű tárolása is. A megfelelő tárolás segít abban, hogy elkerüljük a kellemetlenségeket – melyekkel általában csak a következő kerékcserénél szembesülünk -, mint például az abroncs sérülése vagy tárolás közbeni deformálódása, esetleg a gumi öregedése idő előtt vagy szokatlan körülmények miatt.

 • Biztonságosabb utazás

  Az abroncsok állapota, illetve a téli-nyári gumi megkülönböztetett használata azért is fontos, mert egy átlagos hazai autós a felmérések szerint nagyjából kétszer annyi kilométert tesz meg ugyanazzal a szett gumival, mint nyugat-európai társa. A számok azt mutatják, hogy az autósok körülbelül egynegyede hagyja fent a téli gumikat a melegebb szezonokra. A téli gumi azonban lágyabb, így a melegebb időkben a féktávolság akár 10 méterrel is hosszabb lehet, a fogyasztást pedig körülbelül 10%-kal növeli a nem szezonnak megfelelő gumi.

 • Felügyelt tárolás

  A szakszerű gumitárolással az abroncsok élettartama meghosszabbítható. Az otthoni tárolással szemben, az általunk felügyelt tárolás nem okozhat kárt az abroncsban, így az autó biztonságos használatát sem veszélyeztetheti és a gépkocsi általános élettartama megnövelhető.

 • Vigyázunk autója gumijaira

  A gumihotel szolgáltatás keretein belül éves tárolási díj fejében vigyázunk autója gumijaira, egészen a következő használatig. Mindenkinek jó szívvel ajánljuk a szolgáltatást, különösképpen azoknak, akiknek a megfelelő otthoni gumiabroncs tárolás nem vagy nehezen megoldható.

Megjegyzések

1 szezon 6 hónap, az árak bruttóban értendők. A tájékoztatás nem teljes körű. A részletekről érdeklődjön a Ford Petrányi kollégáinál. Az ajándék tárolás 1 szezonra, új autó vásárlásakor érvényes, mely visszavonásig érvényes.

4 db kerék tárolása 11.990 Ft-ért egy szezonra

Márkaszervizeink a legmodernebb technikával felszereltek, a szükséges összes célszerszámmal, és diagnosztikai műszerrel rendelkeznek. Ha felkeltettük érdeklődését, érdeklődjön kollégáinknál, vagy jelentkezzen be online.

Széchenyi 2020