Ne várakozzon a szervizre

Gépjármű leadás és átvétel, amikor Önnek jó

Akár tervezetten, akár váratlanul, az autónk szervizbe vitele okozhat szervezési nehézségeket. Ennek mostantól vége: az előre bejelentett szervizre vitt autónk kulcsa bármikor leadható és az autó elkészülte után felvehető a nap 24 órájában telephelyeinken, a teljes folyamat telefonon és online lebonyolítható.

Ford modellek sorakoznak egymás mellett

Gépjármű leadás lépései

Várakozás-, költség- és érintésmentes megoldás

 • 1. Időpontfoglalás

  Használja online bejelentkezési felületünket, vagy töltse le telefonjára a Petrányi Pit Stop mobil applikációt, és válassza az Önnek ideális helyszínen vagy szabad időponttal bíró szervizünket. A foglaltsági adatokat valós időben látva kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb lehetőséget.

 • 2. Rendszám megadása

  Az előre foglalt napon telephelyünkre érkezve nincs más dolga, mint a bejáratnál kihelyezett Okosszekrényünk kijelzőjén beírja rendszámát,  és a kulcs és forgalmi leadására szolgáló kis fiók ajtaja kinyílik. Érkezzen a nap bármely időszakában, akár éjjel, hajnalban, ha kényelmesebb, a szekrényünk rendelkezésére áll!

 • 3. Fotók készítése

  Kérjük, az autó leadását megelőzően készítsen fotókat autója külső állapotáról a parkolóhelyen, ahol megállt. Amennyiben úgy érzékeli az autó átvételekor, hogy korábban nem meglevő sérüléssel bír, a képek segítségével tudja megmutatni nekünk a feltételezett károkozást. Amennyiben ilyen fotók nem készültek, a leadott autóban keletkezett sérülésekért cégünk nem tud felelősséget vállalni. 

 • 4. Kulcsok és forgalmi elhelyezése

  A kis fiókba ezután el kell helyeznie a gépjármű kulcsát és forgalmi engedélyét, amelyet kollégánk fog felvenni munkaidőben az autó átvételekor. A ajtó bezárása elindítja a folyamatot – munkafelvevőink az ekkor kapott értesítések alapján kezdik meg munkaidőben az autó átvizsgálását. A kapu zárása előtt meg kell erősítenie, hogy mind a kulcsot, mind a forgalmi elhelyezte a kis fiókban.

Garantált minőség

Szerviz a tőlünk megszokott minőségben

A szerviz bizalmi kérdés – de ez miért ne párosulhatna kényelemmel és hatékonysággal az Ön számára? A kollégáink a bejelentkezés során megadott adatok alapján az autó kulcsát és forgalmiját felvéve a szekrényből kezdik meg a Petrányitól megszokott minőségi munkát. A folyamat főbb lépéseiről Ön e-mail értesítést is kap, és kollégáink telefonon egyeztetik Önnel a szükséges szerviz és alkatrész igényekhez kapcsolódó költségeket, amit Ön írásban hagyhat jóvá.

Két szerelő vizsgálja egy Ford alvázát

Gépjármű átvétel lépései

Vegye át az autóját, amikor Önnek jó

 • 1. Számlaértesítés

  Az Ön által jóváhagyott és elvégzett munkák utáni számlát elektronikusan küldjük meg e-mail címére.

 • 2. Fizetés

  A fizetés akár azonnali utalással, akár az átvételkor az Okosszekrény terminálján fizetve, de online elvégezhető.

 • 2. PIN-kód értesítés

  Ezt követően PIN kódot küldünk a kulcs átvételéhez e-mailben.

 • Kulcs és forgalmi felvétele

  A PIN kód és a rendszám beírásával kinyílik a megfelelő fiók, és Ön át tudja venni a leadott kulcsot és forgalmit, és folytathatja útját autójával.

Gyakori kérdések

A szolgáltatással kapcsolatos további tudnivalók

 • Igen, a nap 24 órájában használható az Okosszekrény.

 • Jelenleg a budaörsi úti Ford Petrányi telephelyen érhető el az Okosszekrény.

 • A kulcsot és a forgalmi engedélyt kell elhelyezni.

 • A szervizfolyamat fontosabb lépéseiről emailben értesítjük, nyitott kérdés esetén kollégáink telefonon veszik fel Önnel a kapcsolatot.

 • Az Okosszekrény szigorú egyedi azonosításhoz kapcsolódó folyamat által vezérelve működik, így érintésmentesség mellett is maximális biztonságban tudhatja autóját.

Petrányi Pit Stop

A szervizfolyamat is lehet élmény

Akár tervezetten, akár váratlanul van rá szükség, de az autónk szervizbe vitele sok szervezéssel és kényelmetlenséggel is járhat. Mi kitaláltuk, hogyan lehet kényelmesebb és egyszerűbb! Intézze bejelentkezését az új Petrányi Pit Stop alkalmazáson keresztül bárhonnan, bármikor, és vegye igénybe innovatív kényelmi szolgáltatásainkat!

Kézben tartott mobiltelefon kijelzőjén a Petrányi Pit Stop logója

Okosszekrény-szolgáltatás igénylése

Okosszekrény szolgáltatásunkkal nálunk érintésmentesen és várakozás nélkül adhatja le vagy veheti fel autóját szervizünkben!

Széchenyi 2020