Fehér Ford Transit Courier külső megjelenése

Új Ford Transit Courier

Több hely a növekedéséhez

A Transit Courierben elegendő hely van két EURO-raklap számára, és a csatlakoztathatóság, a biztonság és a motorkínálat tekintetében is előrelépett.

Áttekintés

Készleten lévő Transit Courier modellek

Nálunk van az Ön autója! Csak válassza ki!

Tökéletes társ az ötleteihez

Hosszabb, szélesebb és magasabb elődjénél

A Transit Courier kívülről továbbra is kompakt, de hosszabb, szélesebb és magasabb, mint elődje. Elegendő hely van két EURO-raklap számára, és a csatlakoztathatóság, a biztonság és a választható motorok tekintetében is előrelépett. Válasszon a benzin, a dízel és a 100%-ban elektromos E-Transit Courier közül. Az erőteljes, új megjelenéssel és a továbbfejlesztett képességekkel lehet, hogy Ön már meg is találta a tökéletes partnert.

Ford Transit Courier áll egy kéken kivilágított épület előtt

Megjelenés

Kívülről kompakt, belülről tágas

A kompakt megoldások határai

Segít az ötletei megvalósításában

 • Raklap a Ford Transit Courier rakterében

  Használhatóság

  A Transit Courier a kompakt megoldások határait feszegeti. Az 1,8 m-es rakodási hossz 2,6 m-re nő a rakodónyílással ellátott válaszfal használatával. A kerékjárati ívek közötti 1,22 m-es távolság két EURO-raklap szállítására alkalmas, maximális hasznos teherbírása 850 kg, a megemelt tetőmagasság 1,25 m. Az E-Transit Courier további 50 literes hozzáférhető tárhellyel rendelkezik az első csomagtérben.

 • Ford Transit Courier érintőkijelzője

  Csatlakoztathatóság

  A Transit Courier felszereltségének része a legújabb SYNC 4 – 8" vagy 12”-os érintőképernyővel és okostelefon-tükrözési funkcióval. Beépített modemmel rendelkezik a továbbfejlesztett csatlakoztathatóság, a valós idejű navigáció és a vezeték nélküli frissítések érdekében. A modem számos csatlakoztatott biztonsági és járműállapot-ellenőrző funkciót is tartalmaz.

 • Ford Transit Courier első utastere

  Vezetési élmény

  A Transit Courier számos olyan speciális funkcióval rendelkezik, amelyek segítik a vezetőt a napi munka során. Az intelligens vezetéstámogató rendszerek, többek között az Adaptív sebességtartó automatika Sávtartási segítséggel, az Ütközésmegelőző rendszer, az Intelligens sebesség asszisztens és a Tolatóradar – könnyebbé, intelligensebbé és biztonságosabbá teszik a vezetést, a parkolást és a munkát.

Megjegyzések

A feltüntett 6.970.000 Ft induló ár VAN Trend, 1,0 Ecoboost 100 LE M6 modellre érvényes, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek, visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes. Az ár nettóban értendő. További információkért kérjen árajánlatot vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

Fehér Ford Transit Courier külső megjelenése

Érdeklődik az új Ford Transit Courier iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Új Ford Transit Courier modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020