Narancssárga Ford Ranger borítóképe

Ford Ranger

Mindig számíthat rá

A Ford Ranger újragondolt változatát úgy tervezték, hogy Ön mindig számíthasson rá. Legyen szó kőkemény munkáról, vagy hétvégi kirándulásról.

Áttekintés

Készleten lévő Ranger modellek

Nálunk van az Ön autója! Csak válassza ki!

Kemény játékos

Ne szégyellje, hogy élvezi a munkát

A vadonatúj Rangert az alapoktól újratervezték, hogy Ön még többet tehessen meg és még hatékonyabban dolgozhasson az autóval. Ezt szolgálja a látványos külső formaterv, az új hajtáslánc-technológiák, a továbbfejlesztett futómű és rakodótér, valamint a high-tech utastér, ami fejlett konnektivitási és vezetéssegítő technológiákat kínál.

Ford ranger halad a homokos úton
Ford Ranger Wildtrak vezetőoldali utastere

Jellegzetes belső tér

A vadonatúj Ranger Wildtrak prémium belső terét a részben bőrborítású, narancssárga kontrasztvarrással, hímzett Wildtrak logókkal díszített ülések, és a műszerfalon látható Ranger márkajelzések teszik lenyűgözően karakteressé.

Legfontosabb jellemzők

Nagyszerű társ a mindennapokban

 • Ford Ranger vezetőfülkéje és fedélzeti számítógépe

  Fejlett technológia

  A Rangereken is elérhető a Ford fejlett fedélzeti infokommunikációs rendszere, a SYNC® 4A. A rendszer a Limited modelleknél egy 10,1”-os, míg a Wildtrak modelleknél egy 12”-os érintőképernyőn keresztül vezérelhető. Mindkét változat rendelkezik felhőalapú kapcsolattal, hangutasításokkal is irányítható és képes a vezeték nélküli mobiltöltésre.

 • Ford Ranger vezetési üzemmód választója

  Terepvezérlési rendszer

  Az új Ford Ranger a könnyen használható, menet közben váltható 4x4-es vagy 4WD-rendszernek köszönhetően még változatosabb terepviszonyokkal tud még jobban megbirkózni. Az akár 7 választható vezetési üzemmóddal a jármű gyorsan alkalmazkodik a változó út- és terepviszonyokhoz, így magabiztosabban indulhat útnak minden környezetben.

 • Ford Ranger E-váltója

  E-váltó

  A Rangerek egyedülálló E-váltójával magabiztosan kezelheti a pick-up mind a 10 sebességfokozatát. A különleges kialakítású váltókar az elektronikus rögzítőfékkel együtt még modernebb és letisztultabb megjelenést kölcsönöz a Rangerek belső terének.

 • 360°-os kamera a Ford Ranger fedélzeti számítógépén

  360°-os kamerakép

  Az opcionális 360°-os kamera a jármű különböző stratégiai pontjain elhelyezett videokamerák képeiből egy fejlett szoftver segítségével  felülnézeti képet alkot a pick-up környezetéről. A rendszer megjeleníti a közeli akadályokat, és segít navigálni az adott környezetben.

 • Ábra a zónavilágításról

  Zónavilágítás

  Munka vagy szabadidő - a Ford Ranger praktikus Zónavilágítási funkciója mindig jól jön. A 4 külön zónára – első, hátsó és két oldalsó zónára – osztott Zónavilágítással a jármű teljes környezetét megvilágíthatja.

 • Ford Ranger nyitott paltóval

  Csomagtérajtó

  A könnyű emelő- és leeresztőmechanizmusnak, a beépített mérőrúdnak, a kampós fogóknak, a pohártartóknak és a palacknyitónak köszönhetően a Ranger új csomagtérajtója minden eshetőségre fel van készülve.

Galéria

Fehér Ford Ranger borítóképe

Érdeklődik a Ford Ranger iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Ranger modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020