Széchenyi 2020

Munkahelyi képzések megvalósítása a Petrányi-Autó Kft-nél

 • Projekt azonosítószáma:
  VEKOP-8.5.3-17-2018-00040
 • Kedvezményezett neve:
  Petrányi-Autó Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
 • Projekt címe:
  Munkahelyi képzések megvalósítása a Petrányi-Autó Kft-nél
 • Támogatás összege:
  16 034 227
 • Támogatás mértéke:
  100%
 • Projekt várható befejezése:
  2020.06.12.

Társaságunk elemi érdeke, hogy folyamatosan gondoskodjon az alkalmazotti állományunk képzéséről, továbbképzéséről. Vezetői alapismeretek és hatékony időgazdálkodás és delegálás képzéseken 10 fő vezető beosztású munkavállalónk vesz majd részt. Adminisztratív területen elsősorban a szakmai, valamint kommunikációs kompetenciákat erősítjük a „A kommunikáció alapelvei” és a „Professzionális ügyfélszolgálat és reklamációkezelés” képzésekkel. Az értékesítésen dolgozó kollégáknak szakmai képzéseket szerveztünk, melyek a „Az értékesítés tudománya” és a „Tárgyalástechnika értékesítőknek és beszerzőknek”. A képzés hozzájárul, hogy minél több ügyfélnél tudjunk magas elégedettséget elérni, mely hosszú távon tovább fokozza az vállalkozás eredményességét.
Üzletvitel a gyakorlatban

Moduljai: A kommunikáció alapelvei, Üzleti kommunikáció, Vezetői alapismeretek, Hatékony időgazdálkodás és delegálás, Az értékesítés tudománya, Tárgyalástechnika értékesítőknek és beszerzőknek, Professzionális ügyfélszolgálat és reklamációkezelés. Célja ismeretbővítés a kommunikáció témakörében. A rossz időgazdálkodás tünetei, időrabló tevékenységek, árékesítési kompetenciák, a hatékony értékesítés, a nyerő –nyerő tárgyalás, tárgyalási etikett és protokoll alapjai.

Tervezési technikák, módszerek a hatékony tárgyalások levezetésére, kommunikációs képesség, hatékony kérdezés, aktív figyelem, a tárgyalópartnerek alkalmazott befolyásolási stílusa és félrevezető taktikái, nyereségközpontú tárgyalástechnika, az ügyfélszolgálati fogalma és alapjai, szolgáltatások jellege és osztályozása, asszertivitás az ügyfélkapcsolatokban, a panasz szituáció-menedzsment szabályai, öltözködés és etikett az ügyféltérben, stb.

Informatikai képzés megvalósításával – Irodai programok (Fktv.2§5. egyéb képzés) – munkatársaink képesek lesznek átlátni és alkalmazni az összetett funkcionalitású informatikai alkalmazások alapfunkcionalitásait, valamint továbbfejlesztik táblázatkezelési ismereteiket. Táblázatkezelés alapjai: A modul célja a szövegszerkesztő programok használatának magas szintű elsajátítása, tartalomjegyzékkel, stílusokkal ellátott összetett dokumentumok kezelése, saját sablonok készítése, automatizálási folyamatok megismerése. Táblázatkezelés alapjai: Ennek a modulnak a célja a táblázatkezeléssel kapcsolatos ismeretek elsajátítása. A hallgatónak képesnek kell lennie kisebb terjedelmű táblázatot megtervezni, létrehozni, módosítani, azon egyszerűbb műveleteket elvégezni.

Jelen pályázati projekt közvetlen célcsoportját a képzésben résztvevő 61 fő jelenti (38 férfi, 23 fő nő), melyből munakhelyi képzésben résztvevők száma 61 fő, a bevonás időpontjában nem foglalkoztatott, külső személyek száma 0 fő. A képzésben résztvevők közül hátrányos helyzetű saját munkavállalók száma 12 fő. A támogatási kérelemhez kapcsolódó képzési tervet az előzetesen végzett felmérések, valamint a dolgozói igényfelmérés eredményeképp leszűkített célcsoport szükségleteit alapul véve állítottuk össze.

Széchenyi 2022 logó
Széchenyi 2020