Piros Ford Mustang Mach-E borítóképe

Ford Mustang Mach-E

Minden úton újat tanul

Bemutatjuk a teljes elektromos Mustang Mach-E modellt! Gyönyörűen kidolgozott dizájn, a legmodernebb technológiák és akár 610 km elektromos hatótáv.

Készleten lévő Mustang Mach-E modellek

Nálunk van az Ön autója! Csak válassza ki!

Fedezze fel a világot

A fejlett vezetéstámogató technológiáktól az emelt szintű csatlakoztatott funkciókig és innovatív dizájnrészletekig: a Mustang Mach-E könnyed, élvezetes és az igényeihez igazodó vezetési élményt nyújt. A stílusos kialakítású utastér az intelligens, kulcs nélkül működő E-zár rendszerrel nyitható. Az autóban számos modern műszaki megoldással fokozható a teljesen elektromos vezetési élmény.

Ford Mustang Mach-E parkol egy modern lakóépület mellett
Sárga Ford Mustang Mach-E GT halad az úton

Ford Mustang Mach-E GT

Tapasztalja meg a Mustang Mach-E GT erejét, szenvedélyét és teljesítményét luxuskivitelben. A Mustang Mach-E modellek legerősebb képviselője kevesebb mint 3,7 másodperc alatt gyorsul 0–100 km/órás sebességre, és akár 500 km elektromos hatótávra is képes.

Egy új korszak ikonja

Felvillanyozó teljesítmény, páratlan hatótáv

 • Férfi egy sárga Mustang Mach-E felé sétál

  Teljes energiával

  Választhat. Csatlakoztathatja a szabványos otthoni aljzatba. A gyorsabb otthoni töltéshez válassza a Ford Wallboxot! Vagy keresse fel az Európa-szerte elérhető, 300 000-nél is több BlueOvalTM Charge Network köztéri töltőpontjainak egyikét. Lehetőségekből nincs hiány.

 • Nő vezeti a Ford Mustang Mach-E modellt

  A technológia a szenvedélyünk

  Okos vezetéstámogató funkciók, pl. Adaptív sebességtartó automatika és választható vezetési módok. Fejlett útvonaltervező eszközök, pl Csatlakoztatott navigáció, Mach-E hatótávjelző, EV utazástervező és még sok más. Mindenre van megoldásunk. A gondtalan vezetésért.

Elegáns nő büszkén ül a Ford Mustang Mach-E-ben

Intuitív kezelőfelület

Az új Ford Mustang Mach-E lenyűgözően sokoldalú kapcsolattartási technológiájának köszönhetően a vezetési élmény teljes körűen az Ön igényeire szabható.

Innovatív tervezés

Vadnak született

 • Ford Mustang Mach-E nagy hóban halad a hegyekben

  Összkerékhajtás

  Az első és a hátsó tengelyen elhelyezett elektromos motor növeli a teljesítményt, és segít megbirkózni a nehezebb vezetési körülményekkel.

 • Egy férfi zárja a Ford Mustang Mach-E csomagtartó ajtaját.

  Pakolásra kész

  Akár túrafelszerelést, akár a bevásárlást pakolja be, a jármű hátsó és első részén egyaránt praktikus raktér áll rendelkezésre.

 • Ford Mustang Mach-E belső tere

  Tágas belső

  Tágas belső tér, melyben minden utas kényelmesen elfér, és mindenki egyformán élvezheti a kilátást a hatalmas panorámatetőn keresztül.

Vezetéstámogató technológiák

A Mustang Mach-E intelligens és biztonságos

 • Animált kép a Ford Mustang Mach-E gyalogosfelismerő rendszeréről

  Ütközésmegelőző rendszer

  Az Ütközésmegelőző rendszer kamera segítségével figyeli az Ön előtt lévő útszakaszt, és figyelmezteti, ha járművel, gyalogossal vagy kerékpárossal való lehetséges ütközést észlel.

 • Animált kép a Ford Mustang Mach-E holttérfigyelő rendszer szenzorairól

  Holttérfigyelő rendszer

  Így még többet lát. A Keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer segít kitolatni mindenhonnan, figyelmeztetve Önt, ha bármelyik oldalról jármű közeledik.

 • Animált kép a Ford Mustang Mach-E automata parkolórendszeréről

  Segít parkolni

  Az autó leparkol Ön helyett. Aktiválás után az Intelligens Aktív Parkolássegítő először azonosítja a megfelelő merőleges vagy párhuzamos helyet, majd ezután be- vagy kikormányozza az autót.

Galéria

A jövő eljött Önhöz

Megkönnyíti a mindennapokat

 • Nő megérinti a Ford Mustang Mach-E ajtaját

  Telefonkulcs funkció

  Nincs több kulcskeresgélés. Okostelefonját kulcsként használhatja a Mustang Mach-E indításához és működtetéséhez. A FordPass alkalmazással fizikai kulcs nélkül is kinyithatja a csomagtartót, és bekapcsolhatja a Mustang Mach-E távindítási funkcióját.

 • Ford Mustang Mach-E ajtaján lévő érzékelő működés közben

  E-zár rendszer

  A Mustang Mach-E-n nincs ajtókilincs az elegáns, áramvonalas kialakítás érdekében. Így amikor közelebb ér a járműhöz, a rendszer felismeri a telefonját vagy a kulcsát, és megvilágít egy gombot az ajtóoszlopon. Egyszerűen érintse meg a gombot, és kinyílik az ajtó.

 • Ford Mustang Mach-E B&O hangszórója

  B&O hangrendszer

  Készüljön fel a 10 hangszórós B&O hangrendszer erőteljes hangélményére! A Bang & Olufsen otthoni hangszórói által ihletett, műszerfalba épített gyönyörű hangprojektor már el is nyert egy rangos belsőépítészeti díjat.

Megjegyzések

A feltüntett 17.999.000 Ft induló ár Standrard Range, 73 KWh, 269 LE RWD modellre érvényes, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek, visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes. Az ár bruttóban értendő. További információkért kérjen árajánlatot vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

Piros Ford Mustang Mach-E borítóképe

Érdeklődik a Ford Mustang Mach-E iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Mustang Mach-E modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020