Fehér Ford Transit Custom borítóképe

Új Ford Transit Custom

Munka, új alapokon

A terhelhetőségéről és megbízhatóságáról ismert Ford Transit Custom modell új alapokon. Választhat az elektromos vagy diesel opciók közül.

Áttekintés

Készleten lévő Transit Custom modellek

Nálunk van az Ön autója! Csak válassza ki!

Növeli a termelékenységét

Elektromos és dízelmotoros opciókkal

Választhat az elektromos vagy hagyományos diesel változatok közül, beleértve az E-Transit Custom modellt is, mely teljesen elektromos áruszállítóként még nagyobb hatékonyságot és vezetés közbeni zéró károsanyag-kibocsátást biztosít. A praktikus új dizájnfunkcióknak köszönhetően már mobil irodaként is használhatja furgonját. Számos intelligens szoftverrel és Ford Pro csatlakoztathatósággal segít maximalizálni a jármű rendelkezésre állását és növelni a termelékenységet.

Ford Transit Custom halad a raktárépületek között

Mindennapi kényelem

Intelligens megoldások és technológiák

 • Nő táblagépet néz a Ford Transit Custom első utasterének ajtajában

  Intelligens kialakítás

  A Transit Custom jobb méretarányaival alacsonyabb belépési magasságot biztosít a könnyebb utastérbe jutás érdekében, kényelmes átjárhatósággal keresztben az első ülések előtt, és 2 m alatti magasságával mélygarázsokban is parkolhat vele.

 • Három férfi dolgozik egy daru és a Ford Transit Custom mellett

  Segít a vezetésben

  Forgalmas utcákon vagy szűk helyeken parkolni néha nehézkes dolog. Az új Transit Custom aktív ki-/beparkolást segítő automatikája és továbbfejlesztett, 360 fokos osztott kijelzős kamerája megkönnyíti a feladatot.

 • Kéz megérinti az indítógombot

  Kulcsnélküli indítás

  A Ford kulcsnélküli ajtónyitó és indító rendszere lehetővé teszi a járműbe való bejutást és annak elindítását anélkül, hogy a kulcsait kellene keresgélnie.

Galéria

Munka, új alapokra helyezve

Iroda négy keréken

Társ a mindennapi munkában

 • Ford Transit Custom eldöntött kormánykereke

  A saját mobilirodája

  A Ford SYNC 4 emelt szintű csatlakoztathatóságot nyújt. Az okos dizájnfrissítések közé tartozik a kényelmes eszköztároló az ülések között, a további USB-csatlakozók és az innovatív kormánykerék-döntő funkció. Ez lehetővé teszi, hogy a leparkolt autóban egy döntött felületet alakítson ki, mely ideális a laptoppal történő munkavégzéshez  vagy akár az ebéd elfogyasztásához!

 • Személy nézi a FordPro alkalmazást egy táblagépen

  FordPro alkalmazás

  A Transit Custom a teljes Ford Pro integrált megoldásnak csupán egyetlen alkotórésze. Ezek közé tartozik a számos intelligens szoftveralkalmazás és flottakezelő eszköz – például a Ford Pro E-Telematics és a FordPass Pro. Mind zökkenőmentesen csatlakozik, mind hozzájárul a jármű üzemidejének növeléséhez és vállalkozása termelékenységének maximalizálásához.

 • Férfi dolgozik egy Ford Transit Customre kötött munkagépen

  Áramellátás egész nap

  Bárhol is van dolga, az eszközeit mindig tudja működtetni. Az E-Transit Custom Pro Power Onboard technológiával kapható, így a munkavégzés helyén csatlakoztathatja elektromos eszközeit, fényforrásait, laptopjait vagy egyéb eszközeit.

 • Ford Transit Custom első hűtőrácsa

  Mindenkit lenyűgöz

  Az E-Transit Custom új, impozáns külsejét olyan elemek alkotják, mint például a motorháztetőt teljes szélességében megvilágító, LED csíkkal összekötött, jellegzetes fényszórók, valamint a trapézformájú, figyelemfelkeltő első hűtőrács-kialakítás.

Megjegyzések

A feltüntett 9.220.000 Ft induló ár VAN Trend, 2.8, L1H1, 2,0 TDCI 100LE M6 modellre érvényes, tájékoztató jellegű, nem minősül ajánlattételnek, visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes. Az ár nettóban értendő. További információkért kérjen árajánlatot vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

Fehér Ford Transit Custom borítóképe

Érdeklődik az új Ford Transit Custom iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Új Ford Transit Custom modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020