Kék Ford Transit Courier borítóképe

Ford Transit Courier

Praktikus, mégis stílusos

Az új Transit Courier olyan praktikus, mint nagyobb társai. 2,3 m3-es rakterébe több rakomány fér bele, mint kategóriájának bármelyik másik járművébe.

Készleten lévő Transit Courier modellek

Nálunk van az Ön autója! Csak válassza ki!

Könyebb így dolgozni

Az új Transit Courier segít megkönnyíteni a hétköznapjait. Akár autóutakon repeszt, akár a szűk mellékutcákon közlekedik, ez az egyik legfürgébb zárt áruszállító a piacon. A vezetőfülke tele van modern technológiákkal, amelyek segítenek, hogy többet hozzon ki a napjából.

Ford Transit Courier elölről egy városban
Ford Transit Courier egy modern város kereszteződésében

Kívül kicsi, belül nagy

Ne hagyja, hogy becsapják az új Transit Courier városbarát méretei. Meglehet, hogy ez a legkompaktabb zárt áruszállító a választékunkban, mégis kétségkívül sokat bele lehet pakolni.

Vezetést segítő technológiák

 • Ford Transit Courier hátsó parkolószenzorai működés közben

  Hátsó parkolóradar

  Az egyszerűbb parkolás és manőverezés érdekében hangjelzés segít Önnek biztonságosan megítélni a távolságot gépkocsija és az előtte vagy mögötte levő akadályok között.

 • Ford Transit Courier kormánya, kijelzője és a SYNC 3 működés közben

  SYNC 3 Rendszer

  Segít a szórakoztatásban és abban, hogy vezetés közben is tarthassa a kapcsolatot mindenkivel; mindez pedig az érintőképernyő vagy egyszerű hangparancsok segítségével történik.

 • Ford Transit Courier manuális váltója

  6 fokozatú sebességváltó

  Az új Transit Courier a nyugodtabb és gazdaságosabb vezetés érdekében mostantól könnyen kapcsolható 6 fokozatú manuális sebességváltóval érkezik.

Az Ön utazó irodája

Minden, amire szüksége lehet, hogy könnyebb legyen a munka

Az új Transit Courier rendkívül alkalmazkodó – és nem csak a szállítmányához. Szálljon be, és máris kényelmes üléseket, állítható kormányoszlopot és bőséges rakteret talál ott, ahol szüksége van rá. Ezenfelül rengeteg átgondolt felszereltséget kínál, melyek megkönnyítik a munkanapjait. Hamar megszereti a szórakoztatást és tájékoztatást is kínáló Ford SYNC 3 könnyen kezelhető felületét.

A továbbfejlesztett hangfelismerés reagál a szóbeli utasításokra, míg a telefont, valamint a szórakoztató- és a navigációs rendszert megjelenítő 6"-os, színes érintőképernyőt a mobileszközökön már megszokott kézmozdulatokkal kezelheti.

Ford Transit Courier elős ülései és belső tere

Mindenhol praktikus tárolóhely

 • Ford Transit Courier középső konzolja, rengeteg tároló hellyel rendelkezik

  A középső konzol

  A Transit Courier bőséges és praktikus tárolóhellyel büszkélkedhet, többek között a nagyméretű középkonzollal, amely képes A4-es méretű iratokat és kisebb laptopokat is befogadni.

 • Ford Transit Courier ülés alatti tárolói

  Ülés alatti tároló

  Az első ülés alatt található egy hasznos tároló, mely elég nagy egy A4-es csíptetős irattartó, egy táblagép vagy egy laptop tárolásához.

 • Ford Transit Courier fej feletti tárolói

  Fej feletti tárolópolc

  A fej feletti tárolópolcon elfér egy A4-es mappa és minden szükséges dolog karnyújtásnyira helyezhető el.

Jókora tér, könnyű beszállás

A Transit Courier szinte minden munkafeladatot megkönnyít 2,3 m3-es* rakterével, valamint 603-604 kg közötti hasznos terhelhetőségével. Ha a raktérelválasztót is felszerelik, az oldalsó tolóajtó kinyitásával létrejön egy 0,45 m-es nyílás, tehát könnyedén megközelíthető a belső tér.

Okos

Annak érdekében, hogy jókora rakteréből a legtöbbet lehessen kihozni, a kétszárnyú hátsó, aszimmetrikus ajtók szintén az alapfelszereltséghez tartoznak. Az akár 158°-os szögig nyíló ajtók korlátlan hozzáférést biztosítanak a Transit Courier rakteréhez

Ford Transit Courier nyitott hátsó ajtókkal, rengeteg belső hellyel a csomagoknak

Intelligens raktérkihasználás

 • Ford Transit Courier 2,59 m hosszú csövet szállít

  Hosszú tárgyak szállítása

  A behajtható rácsos válaszfal és a lehajtható első utasülés együttesen lehetővé teszi, hogy akár 2,59 m hosszú tárgyakat szállítson.

 • Ford Transit Courier hatalmas raktere

  Lenyűgözően nagy raktér

  Az 1620 mm-es raktérpadló 2,3m3 -es raktérkapacitást biztosít. A tolóajtó is nyitható, így igazán könnyű a pakolás.

 • Ford Transit Courier raktere, rögzítési pontokkal

  Rakományrögzítési pontok

  A Transit Courier modellekben a rakományrögzítési pontok a padló fölött, az oldalfalon találhatóak.

Fehér Ford Transit Courier borítóképe

Érdeklődik a Ford Transit Courier iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Transit Courier modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020