Kék Ford Transit Courier borítóképe

Ford Transit Courier

Praktikus, mégis stílusos

Az új Transit Courier olyan praktikus, mint nagyobb társai. 2,3 m3-es rakterébe több rakomány fér bele, mint kategóriájának bármelyik másik járművébe.

Könyebb így dolgozni

Az új Transit Courier segít megkönnyíteni a hétköznapjait. Akár autóutakon repeszt, akár a szűk mellékutcákon közlekedik, ez az egyik legfürgébb zárt áruszállító a piacon. A vezetőfülke tele van modern technológiákkal, amelyek segítenek, hogy többet hozzon ki a napjából.

Ford Transit Courier elölről egy városban
Ford Transit Courier egy modern város kereszteződésében

Kívül kicsi, belül nagy

Ne hagyja, hogy becsapják az új Transit Courier városbarát méretei. Meglehet, hogy ez a legkompaktabb zárt áruszállító a választékunkban, mégis kétségkívül sokat bele lehet pakolni.

Vezetést segítő technológiák

 • Ford Transit Courier hátsó parkolószenzorai működés közben

  Hátsó parkolóradar

  Az egyszerűbb parkolás és manőverezés érdekében hangjelzés segít Önnek biztonságosan megítélni a távolságot gépkocsija és az előtte vagy mögötte levő akadályok között.

 • Ford Transit Courier kormánya, kijelzője és a SYNC 3 működés közben

  SYNC 3 Rendszer

  Segít a szórakoztatásban és abban, hogy vezetés közben is tarthassa a kapcsolatot mindenkivel; mindez pedig az érintőképernyő vagy egyszerű hangparancsok segítségével történik.

 • Ford Transit Courier manuális váltója

  6 fokozatú sebességváltó

  Az új Transit Courier a nyugodtabb és gazdaságosabb vezetés érdekében mostantól könnyen kapcsolható 6 fokozatú manuális sebességváltóval érkezik.

Az Ön utazó irodája

Minden, amire szüksége lehet, hogy könnyebb legyen a munka

Az új Transit Courier rendkívül alkalmazkodó – és nem csak a szállítmányához. Szálljon be, és máris kényelmes üléseket, állítható kormányoszlopot és bőséges rakteret talál ott, ahol szüksége van rá. Ezenfelül rengeteg átgondolt felszereltséget kínál, melyek megkönnyítik a munkanapjait. Hamar megszereti a szórakoztatást és tájékoztatást is kínáló Ford SYNC 3 könnyen kezelhető felületét.

A továbbfejlesztett hangfelismerés reagál a szóbeli utasításokra, míg a telefont, valamint a szórakoztató- és a navigációs rendszert megjelenítő 6"-os, színes érintőképernyőt a mobileszközökön már megszokott kézmozdulatokkal kezelheti.

Ford Transit Courier elős ülései és belső tere

Mindenhol praktikus tárolóhely

 • Ford Transit Courier középső konzolja, rengeteg tároló hellyel rendelkezik

  A középső konzol

  A Transit Courier bőséges és praktikus tárolóhellyel büszkélkedhet, többek között a nagyméretű középkonzollal, amely képes A4-es méretű iratokat és kisebb laptopokat is befogadni.

 • Ford Transit Courier ülés alatti tárolói

  Ülés alatti tároló

  Az első ülés alatt található egy hasznos tároló, mely elég nagy egy A4-es csíptetős irattartó, egy táblagép vagy egy laptop tárolásához.

 • Ford Transit Courier fej feletti tárolói

  Fej feletti tárolópolc

  A fej feletti tárolópolcon elfér egy A4-es mappa és minden szükséges dolog karnyújtásnyira helyezhető el.

Jókora tér, könnyű beszállás

A Transit Courier szinte minden munkafeladatot megkönnyít 2,3 m3-es* rakterével, valamint 603-604 kg közötti hasznos terhelhetőségével. Ha a raktérelválasztót is felszerelik, az oldalsó tolóajtó kinyitásával létrejön egy 0,45 m-es nyílás, tehát könnyedén megközelíthető a belső tér.

Okos

Annak érdekében, hogy jókora rakteréből a legtöbbet lehessen kihozni, a kétszárnyú hátsó, aszimmetrikus ajtók szintén az alapfelszereltséghez tartoznak. Az akár 158°-os szögig nyíló ajtók korlátlan hozzáférést biztosítanak a Transit Courier rakteréhez

Ford Transit Courier nyitott hátsó ajtókkal, rengeteg belső hellyel a csomagoknak

Intelligens raktérkihasználás

 • Ford Transit Courier 2,59 m hosszú csövet szállít

  Hosszú tárgyak szállítása

  A behajtható rácsos válaszfal és a lehajtható első utasülés együttesen lehetővé teszi, hogy akár 2,59 m hosszú tárgyakat szállítson.

 • Ford Transit Courier hatalmas raktere

  Lenyűgözően nagy raktér

  Az 1620 mm-es raktérpadló 2,3m3 -es raktérkapacitást biztosít. A tolóajtó is nyitható, így igazán könnyű a pakolás.

 • Ford Transit Courier raktere, rögzítési pontokkal

  Rakományrögzítési pontok

  A Transit Courier modellekben a rakományrögzítési pontok a padló fölött, az oldalfalon találhatóak.

Fehér Ford Transit Courier borítóképe

Érdeklődik a Ford Transit Courier iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Transit Courier modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020