Egy haszongépjármű nem csupán egy jármű, hanem egy megbízható társ a munkában. A modern kor kihívásaira válaszul a Ford haszongépjárművek széles skáláját kínálja, legyen szó áruszállításról vagy személyszállításról. Ismerjük meg, mit kell tudni a Ford haszongépjárművekről!

Mi teszi a Ford haszongépjárműveket a piac legelismertebb és legkeresettebb modelljeivé? Mindenekelőtt, a furgon típusok sokoldalúsága és strapabíró kivitelezése. A hosszú évek során megalapozott hírnév és a folyamatosan fejlesztett technológiai háttér biztosítja azt a kiválóságot, aminek köszönhetően igazi kedvencekké váltak.

Akár egy személyszállítóra van szükség a csapat eljuttatásához a munkaterületre, akár áruszállító furgonra, mely kiszámítható teljesítményt nyújt a mindennapos logisztikai feladatok során, a Ford haszongépjárművek palettáján mindenki megtalálja a maga szükségleteinek megfelelő modellt. Ismerjük meg, milyen típusok közül választhatunk!

A Ford haszongépjármű modellek

A Ford különféle kategóriákban kínál modelleket, vannak: áruszállítók, duplakabinos áruszállítók, személyszállítók, pick-upok és fülkés alvázak. Vegyük sorra, mit kell tudni róluk!

Áruszállítók

A Ford áruszállítói nem csupán a hatékonyságot helyezik előtérbe, hanem biztosítják az áru sértetlenségét is a szállítás során. A vállalkozóknak és cégeknek nélkülözhetetlen társ akár a rövid, akár a hosszú utakon. Amennyiben a gazdaságosság és a terhelhetőség a fő szempont, akkor a Ford áruszállítók bizonyulhatnak a legjobb választásnak.

Ford Transit Van áll a konténerek előtt

Milyen modellek közül lehet választani? Ott van például a Transit Courier Van, az új Transit Courier, a Transit Connect Van, a Transit Custom Van, az új Transit Custom Van, a Transit Van és az E-Transit Van.

Duplakabinos áruszállítók

A Ford duplakabinos változatai kettős célt szolgálnak: helyet biztosítanak az áruknak, miközben az utasok is kényelmesen elférnek az utastérben. Ez a típus tökéletes választás lehet azok számára, akik nem akarnak kompromisszumot kötni az utas- és áruszállítás között.

Ford Transit Van halad az úton

A sokoldalúság – ez a szó jellemzi leginkább ezeket a járműveket: alkalmasak akár több személy szállítására, de a raktérben bőségesen akad hely a nagyobb tárgyaknak, eszközöknek, építőanyagoknak. A duplakabinos áruszállítókban a sokoldalúság és a kényelem tökéletesen elegyedik.

A duplakabinos modellek közé tartozik a Transit Custom Duplafülkés Van, a Transit Duplakabinos Van és az E-Transit Duplakabinos Van.

Személyszállítók

A Ford személyszállítókkal minden igény kielégíthető, legyen szó iskolai kirándulócsoportokról, munkáscsapatok mozgatásáról vagy akár turistacsoportok kényelmes utaztatásáról. Mindezek mellett, a biztonság és a modern technológiai felszereltség sem marad el.

 

Ford Transit Minibusz áll egy épület előtt

A Ford személyszállítói az utaztatást egy teljesen új szintre emelik. Olyan kényelmi funkciókkal vannak ellátva, mint az állítható ülések, a légkondicionáló rendszerek, és nem utolsó sorban a fejlett multimédia rendszerek, amelyek garantálják az utazás kényelmét és szórakoztató voltát.

A Ford két kiváló személyszállító modellt kínál, az egyik a Transit Custom Kombi, a másik a Transit Minibusz.

Pick-upok

A Ford pick-upok nem ijednek meg a nehéz feladatoktól. Az erős motor és terhelhető szerkezet biztosíték arra, hogy minden helyzetben megbízható társak legyenek, legyen szó akár egy nehéz terep meghódításáról vagy nagy tömeg szállításáról. A strapabíró vázaknak köszönhetően a Ford pick-upok olyan helyeken is képesek dolgozni, ahol más modellek kudarcot vallanának.

Ford Ranger halad a földes úton

A kalandvágyók és a munkásemberek egyaránt megtalálják a számításukat a Ford pick-up kínálatában. Robusztus megjelenésük és megbízható teljesítményük teszi őket az egyik legkeresettebb haszongépjárművé a piacon. A Ford két remek pick-up modellel örvendezteti meg a kategória iránt érdeklődőket: az új duplakabinos Rangerrel és az új Ranger Rapotorral.

Fülkés alvázak

A Ford fülkés vázak a testreszabhatóság új dimenzióját nyújtják. Legyen szó hűtős kisteherautóról, mentőjárműről vagy egy innovatív mobil irodáról, a Ford vázak remek alapot szolgáltatnak az egyedi igények kielégítésére.

Ford Transit Alváz áll a gazdaságban

Ez a típusú jármű tökéletes választás lehet azok számára, akik specifikus ipari igényeknek szeretnének megfelelni. A szilárd szerkezet és a sokoldalú felhasználhatóság miatt, a fülkés vázak bármely ágazatban megállják a helyüket.

Megbízható társat keres a mindennapokra a munkához? A Petrányi Autó Ford márkakereskedésének kínálatában megtalálja a legjobb haszongépjárműveket!

Kapcsolódó fotók

Kapcsolódó cikkek

Fehér Ford Transit Custom borítóképe

Érdeklődik az új Ford Transit Custom iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Új Ford Transit Custom modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020