A Ford kisteherautók piacára újabb izgalmas fejezet érkezik a Transit Courier és Transit Custom Van formájában. A Ford már régóta elismert nevet képvisel a haszongépjárművek területén: innovációval és megbízhatósággal szolgálja ki a vásárlókat, legyen szó városi utakról vagy hosszú távú fuvarozásról. Két új Ford kisteherautó modellel erősít a márka: itt az új Transit Courier és a Transit Custom Van.

Ford kisteherautók palettája

Az üzleti élet változatos kihívásaira válaszokat adó Ford a minőség és a teljesítmény zászlaját a Transit Courier és Transit Custom modellekkel újra magasra emeli. A Transit sorozat legfrissebb tagjai nem csupán a megszokott kiválóságot képviselik, hanem új szintre emelik a szerviz és karbantartás könnyedségét, ezzel is csökkentve a vállalkozások üzemeltetési költségeit és növelve a munka hatékonyságát.

Az új Transit Custom és az új Transit Courier modellek kiemelkednek a piacon, és tökéletes választást kínálnak minden üzleti igényre. Legyen szó kis flotta bővítéséről vagy egy megbízható, minden igényt kielégítő furgon bevetéséről, a Ford Transit széria minden szituációban magasra teszi a mércét.

Ismerjük meg, mit kell tudni a két kisteherautóról!

Az új Transit Courier

Az új Transit Courier a Ford kisteherautók családjának legújabb tagjaként érkezik, megtestesítve mindazt a megbízhatóságot, teljesítményt és innovációt, amelyet a Fordtól elvárunk. A modern vállalkozások igényeit szem előtt tartva tervezték, így a Transit Courier nem csak egy jármű: egy valódi áruszállító partner a mindennapokban.

Tervezés és innováció

Az új Transit Courier méreteit úgy optimalizálták, hogy az maximális terhelhetőséget és mozgékonyságot nyújtson városi környezetben. Jól manőverezhető méretével könnyedén megbirkózik a szűk utcákkal, miközben belsejében elegendő helyet kínál az áruk számára. A raktér hosszúsága akár 1,8 méter is lehet, és 2,91 köbméter rakomány befogadására alkalmas. Terhelhetőség tekintetében a jármű 845 kg-ot bír.

Ford Transit Courier rakodótere

A friss és modern külsejével pozitív első benyomást kelt, amely fontos lehet az üzleti kapcsolatok során. Karosszéria-designja nem csak esztétikailag vonzó, hanem funkcionális szempontból is előnyös, például az aerodinamikus alakzat jobb üzemanyag-hatékonyságot eredményez.

Motor és meghajtás

Az új Transit Courier széles körű erőforrás-választékkal rendelkezik, beleértve a benzines és dízel motorokat, valamint egy teljesen elektromos verziót is, amely lehetővé teszi a zéró emissziós szállítást. A választék biztosítja, hogy minden üzleti igényre megtalálható legyen a tökéletes megoldás.

Ford Transit Courier modell parkol a piros épület előtt

A Ford elkötelezett az üzemanyag-hatékonyság és a fenntarthatóság iránt. Az új Transit Courier modellek az új motor technológiáknak és az intelligens energiamenedzsment-rendszereknek köszönhetően alacsony üzemanyag-fogyasztást és CO2-kibocsátást tesznek lehetővé.

Funkcionalitás és biztonság

A tervezés során különös hangsúlyt fektettek a raktér praktikumára és variabilitására. A könnyű rakodást elősegítő kialakítás, a hasznosított belső tér és a rugalmas rögzítési pontok mind hozzájárulnak a hatékonysághoz a napi munkavégzés során. Az új Transit Courier vezetőfülkéje ergonomikus tervezésű, korszerű kommunikációs és szórakoztató technológiákkal felszerelt, így maximalizálja a vezetési.

Ford Transit Courier középkonzol kijelző

A Ford legújabb biztonsági technológiáival, mint az adaptív sebességtartó automatikával, az ütközéselkerülő rendszerrel és a sávtartó-asszisztenssel, az új Transit Courier úttörő szerepet vállal a biztonságos és kényelmes vezetés előmozdításában.

A SYNC 4 rendszer intuitív felhasználói felülettel, fejlett hangfelismeréssel és okostelefon-integrációval kínál rendkívül hatékony munkaeszközt. A csatlakoztathatóság új szintre emelése érdekében a Transit Courier a legújabb navigációs és infotainment rendszereket használja.

Az új Transit Custom Van

Az új Transit Custom Van, a vállalkozások és magánszemélyek számára egyaránt ideális választásnak ígérkezik. A jármű megjelenése magával ragadó, innovációinak köszönhetően pedig minden eddiginél praktikusabb és környezetbarátabb megoldást kínál a kisteherautó-piacon.

Ford Transit Custom modell parkol az út szélén

Formatervezés és méret

Az új Transit Custom Van tervezői különös hangsúlyt fektettek arra, hogy modern és dinamikus megjelenést kölcsönözzenek a modellnek. Az előző Customhoz képest több elemen is változtattak, melyek nem csupán a külsőt érintik: a belső tér is megújult, ahol a cargo és utas szállítási kapacitás (maximum három ülőhely) egyensúlyban áll az utazási kényelemmel. Így válik a Transit Custom Van tökéletes járművé azok számára, akik a munkájuk során sok időt töltenek az utakon.

Meghajtási lehetőségek

A Ford nem csak a design terén tett lépéseket előre, hanem a meghajtási technológiák fejlesztésében is. A Transit Custom Van különböző motorválasztékának köszönhetően mindenki megtalálhatja a saját igényeinek megfelelő modellt, legyen szó dízel vagy benzin hajtásláncról.

Ford Transit Custom különböző felszereltségek és meghajtások

Külön figyelmet érdemelnek a zöld megoldások, mint a plug-in hibrid és a teljesen elektromos változatok, melyekkel a Ford a környezettudatos vállalkozások szívét is megnyerheti.

Rugalmasság és praktikum

Az új Transit Custom Van belső tere minden eddiginél praktikusabb. A gondos tervezésnek köszönhetően a belső tér maximálisan kihasználható, a tárolási és rakodási lehetőségek pedig könnyebbé teszik a mindennapokat.  

Ford Transit Custom rakodótere

Maximum 3002 mm hosszúságú rakomány szállítására képes, a rakodótér kapacitása 5,8-9,0 köbméter, a bruttó hasznos terhelhetősége pedig 1327 kg. Az új innovációk révén minden a kezünk ügyébe kerül, legyen szó nagyobb méretű tárgyak szállításáról vagy akár a szerszámok rendszerezéséről.

Technológia és biztonság

A modell a legmodernebb technológiákkal van felszerelve, amelyek nem csupán a vezetést teszik komfortosabbá, de a biztonságot is nagyban növelik. A fejlett vezetéstámogató rendszerek mellett a SYNC 4 infotainment rendszer biztosítja az utazás során a zavartalan kommunikációt és szórakoztatást.

Ford Transit Custom belső tér, kormány és műszerfal

A biztonsági funkciók széles skálája pedig mind az utasok, mind a rakomány védelmét szolgálják minden körülmények között.

Az új Transit Courier és az új Transit Custom Van kisteherautók innovációikkal, környezetbarát megoldásaikkal és a felhasználók igényeinek maximális figyelembevételével új szintre emelik a haszongépjárművek kategóriáját. 

Próbálja ki az új Ford kisteherautó modelleket a Petrányi Autó Ford márkakereskedésében!

Kapcsolódó fotók

Kapcsolódó cikkek

Fehér Ford Transit Custom borítóképe

Érdeklődik a Ford Transit Custom iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Transit Custom modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020