Kalandokra termett, sportosan dinamikus, tele csúcstechnológiás innovációkkal – üdvözlünk az új Ford Puma univerzumában. Az új Ford Puma ár és érték arányában kiváló választás azok számára, akik nem csak egy SUV-ra, hanem egy valódi élményre vágyakoznak. Legyen szó a városi dzsungel meghódításáról, vagy hétvégi kalandokról, az EcoBoost Hybrid hajtáslánccal felszerelt modell minden igényt kielégít. Fedezzük fel együtt, hogy mi mindent kínál az új Ford Puma!

Az új Ford Puma egy merész lépés a jövő felé, egy olyan innovatív jármű, amely egyesíti magában a sportosságot, az eleganciát és a csúcstechnológiát. Magával ragadó megjelenésével és intelligens megoldásaival megtestesíti azt, amit egy modern SUV-ban keresünk.

Ford Puma modell ajtaja puma logót vetít a talajra

A Ford hagyományait követve az új Puma is a minőség, megbízhatóság és innováció jegyében született. Sportos megjelenésével és kompakt méreteivel ideális választás városi környezetbe, ahol a mozgékonyság és a gazdaságosság kulcsfontosságú. Fedezzük fel, hogy mi mindenre képes az új Ford Puma!

Dinamikus kívül-belül

Az új Ford Puma dinamikus megjelenése a modern SUV-okkal szemben támasztott követelményeket kívánja kielégíteni anélkül, hogy feláldozná a stílust vagy az eleganciát. Formaterve azt sugallják, hogy a minden részletében egy átgondolt és magasra törő modell.

A vezetőközpontú belső kialakítás biztosítja, hogy minden funkció könnyen és intuitíven elérhető legyen vezetés közben. Belső terében a prémium minőség érezhető, ahol minden részlet a kényelmet szolgálja. Az ülés konfiguráció, a csúsztatható kartámasz és a belső tágasság lehetővé teszi, hogy minden utas kényelmesen utazhasson, akár hosszabb távon is. 

A csomagtér kialakításánál különös figyelmet kapott a praktikum és a rugalmasság. Az innovatív Megabox extra tárolóhelyet biztosít a csomagtér aljában, így még a magasabb tárgyak is könnyen szállíthatók. Ez a megoldás különösen hasznos lehet kirándulásokhoz vagy sporteszközök tárolásához. A csomagtér mérete 456 liter, ami 1126 literre bővíthető. Ebben benne van a 80 literes Megabox is.

Ford Puma modell csomagtartójában sorakoznak a bőröndök

A kényelmi funkciók között kiemelkedő a panorámatető, amely természetes fényt enged a belső térbe, így még élvezetesebbé téve az utazást. A vezeték nélküli töltés lehetősége pedig gondoskodik arról, hogy mobil eszközeink mindig töltve legyenek. A SYNC4 érintőképernyő az infotainment rendszer központja, amely a vezető és az utasok szórakoztatását szolgálja fejlett és felhasználóbarát interfészen keresztül. 

Technológia és innováció

A Ford Puma EcoBoost Hybrid rendszere kényelmes és hatékony vezetést tesz lehetővé, miközben csökkenti a környezeti lábnyomot. A vezetők és utasaik számára pedig a fedélzeti technológia jelenti a valódi kényelmet. A hangvezérelt interfésszel és a vezeték nélküli csatlakoztatási lehetőségekkel a vezetés közben sem kell levenni a kezünket a kormányról, a B&O prémium hangrendszer pedig biztosíthatja a tökéletes hangzást.

Sebességtartó automatikája nemcsak az előre beállított sebességet tartja, hanem a közlekedési táblákat is észleli, így mindig a megengedett sebességhatáron belül maradhatunk. A sávtartó automatika pedig akkor lép akcióba, ha véletlenül kilépnénk a sávból.

Ford Puma modell belső tér, műszerfal, kormány és nő a háttérben

Minden vezető rémálma a holttérben rejlő veszély. Az új Ford Puma holttérfigyelő rendszere és keresztirányú forgalomra figyelmeztető jelzése viszont már időben jelez, így elkerülhetők a baleseteket. A városi vezetés során előfordulhatnak hirtelen fékezést igénylő helyzetek. A vészfék-rásegítője ilyenkor a legmagasabb fékerőt biztosítja, minimalizálva az ütközés esélyét.

Az új Ford Puma magában hordozza a jövő technológiáját, ötvözve a teljesítményt, kényelmet és biztonságot, hogy minden utazás felejthetetlen legyen.

Hajtáslánc és dinamika

Az új Pumában a modern technológia és a környezettudatosság találkozik. A jármű szíve az EcoBoost Hybrid technológia, ami lehetővé teszi a dinamikus vezetést, miközben optimalizálja az üzemanyag-fogyasztást és csökkenti a CO2-kibocsátást. Ennek a mild hibrid rendszernek az előnye, hogy a hagyományos benzinmotor mellé egy kis elektromotor is társul, amely a fékezéskor nyert energiát tárolja és aztán segíti a motort az indítási fázisokban, csökkentve ezzel a fogyasztást. 

A Puma választható vezetési módjai, mint a Sport, Eco, Trail, Normal és Slippery, lehetővé teszik a sofőr számára, hogy a körülményekhez és saját vezetési stílusához igazíthassa a közlekedés dinamikáját. Ez a sokoldalúság biztosítja, hogy a Puma bármilyen útviszonyok között megállja a helyét.

Ford Puma modell elhalad egy zöld épület előtt

Az üzemanyag-hatékonyság további fokozása érdekében a Puma a Powershift sebességváltót kapta, amely a hétfokozatú automata duplakuplungos technológiára épül. Ez a sebességváltó típus nem csak élénkebbé teszi a váltást, de az üzemanyag-takarékosságot is elősegíti, különösen a városi vezetés során. 

Az új Ford Puma így tökéletes választás azok számára, akik nem akarnak kompromisszumot kötni a teljesítmény és a fenntarthatóság között. Érdeklik a további részletek? Vegye fel a kapcsolatot velünk, a Petrányi Autó Ford márkakereskedése készséggel áll rendelkezésére!
 

Kapcsolódó fotók

Kapcsolódó cikkek

Érdeklődik egy Ford modellünk iránt?

Nálunk mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő járművet. Kérjen ajánlatot új Ford személy- és haszongépjárművekre.

Széchenyi 2020