Narancssárga Ford Ranger borítóképe

Ford Ranger

Mindig számíthat rá

A Ford Ranger újragondolt változatát úgy tervezték, hogy Ön mindig számíthasson rá. Legyen szó kőkemény munkáról, vagy hétvégi kirándulásról.

Járjon a maga útján

Merész és bátor kialakítás, ikonikus megjelenés

Bemutatkozik az ikonikus, új Ford Ranger MS-RT. Merész, autósportos megjelenésével ez a trendteremtő duplakabinos pickup kiköveteli magának a figyelmet az utakon. Amilyen rátermett, olyan karakteres is, felejthetetlen benyomást tesz.

Ford Ranger MS-RT halad az úton

Feltűnően más

A merészebb kalandokhoz

 • Ford Ranger MS-RT halad az úton

  Impozáns megjelenés

  A feltűnő első lökhárító a beépített splitterrel, a méhsejtes hűtőráccsal, a hosszított kerékjárati ívekkel és a formázott oldalszoknyákkal impozáns sziluettet adnak, melyet nem felejtünk el egyhamar.

 • Ford Ranger MS-RT első utastere

  Kényelmes belső tér

  Belül egyedi MS-RT kormánykerék található felső holtpontjelzővel, valamint egy sor MS-RT exkluzív elemmel. A 12"-os érintőképernyőn elérhető SYNC 4 csatlakoztathatóság könnyeddé teszi a kommunikációt és a szórakozást.

Trendteremtő megjelenés

Kiköveteli magának a figyelmet

Aprólékos kidolgozottság

Kategóriaelső dizájn és az autósport-örökség

 • Ford Ranger MS-RT jobb első kereke

  Exkluzív, autósportos megjelenés

  A kategóriaelső dizájn és az autósport-örökség a 21"-os Diamond Cut könnyűfém keréktárcsákban és az exkluzív, zajcsökkentő prémium gumiabroncsokban jelenik meg. A vezetőfülke- és hátsó spoilerekre, a beépített hátsó diffúzorra és lökhárítóra, és az MS-RT logóra minden sofőr irigykedni fog.

 • Ford Ranger MS-RT első ülései

  Prémium sportülések

  Az MS-RT sportülések egyedi oldaltámasszal rendelkeznek, melyet prémium minőségű, nem állati eredetű Eco-Leather® és velúr anyag borít. A fejtámla alatt MS-RT márkajelzésű glória és finom kontrasztos kék varrás található. Szakszerűen, kézzel készítve. Testre szabott kidolgozás. Ezek az ülések stílusosak és kényelmesek.

Fehér Ford Ranger borítóképe

Érdeklődik a Ford Ranger iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Ranger modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020