Ford Ranger

Okos és erős

A Ford Rangerre minden körülmények között számíthat. Európa legnépszerűbb pick-upja mostantól még több innovatív technológiával, még több intelligens megoldással segíti a hatékony munkát.

Összeköttetésben a világgal

 • Ford Ranger középső kijelzője

  FordPass Connect

  A Ford Ranger mostantól FordPass Connect modemmel is választható. Ez az innovatív kommunikációs rendszer olyan hasznos szolgáltatásokat kínál, mint a 4G LTE5 szabványú, nagysebességű modem, ami akár 10 eszközt is képes kiszolgálni, és gond nélkül betölti kedvenc streaming szolgáltatásait vagy a SYNC 3 navigációs rendszerébe továbbított valós idejű forgalmi adatokat jelenít meg.

 • Ford Ranger adatai a FordPass alkalmazásban egy mobiltelefon kijelzőjén

  FordPass applikáció

  A FordPass Connect még hatékonyabbá válik, ha a FordPass alkalmazás segítségével az okostelefonjával is párosítja. Amint csatlakoztatta a rendszerhez a készülékét, máris innovatív, új funkciók sora áll rendelkezésére. Mobiltelefonjának segítségével például könnyedén megtalálhatja a járművét, távolról nyithatja és zárhatja az ajtókat, ellenőrizheti az üzemanyagszintet, futásteljesítményt, abroncsnyomást.

 • Ford Ranger középső kijelzője

  Ford SYNC 3

  A Ford SYNC 3 egy csúcstechnológiás rendszer, melynek segítségével egyszerűen kapcsolódhat mobiltelefonjához, hívásokat intézhet, zenét hallgathat, navigálhat, sőt még a szöveges üzeneteit is felolvastathatja. A beszédhanggal és a színes érintőképernyőn egyszerű mozdulatokkal is vezérelhető SYNC 3 képes kapcsolódni az Apple Car és az Android Auto alkalmazásokhoz.

Állítsa be az ideális hőmérsékletet

Saját maga és utasa számára

A Kétzónás automata klímaberendezés (DEATC) segítségével megadhatja az Ön és utasa számára ideális hőmérsékletet, melynek fenntartásában a fejlett légkondicionáló segít.

Hangulatvilágítás

A változtatható színárnyalatú hangulatvilágítás lágy fényei még kifinomultabb megjelenést kölcsönöznek a Ranger belterének.

Ford Ranger vezetőfülkéje

Automatikus kényelem

 • Ford Ranger szélvédője

  Szélvédő- jégtelenítés

  Ezzel az innovatív felszereltséggel a fagyos reggeleken pillanatok alatt jégteleníthető a szélvédő. Az ultravékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra, azonnal felhevülnek, és jégtelenítik, ködmentesítik, párátlanítják a szélvédőt, segítve az ablaktörlők kiolvasztását is.

 • Ford Ranger jobb első visszapillantó tükre

  Automata visszapillantók

  A nem kívánt káresemények elkerülése érdekében az Elektromosan állítható, behajtható külső visszapillantó tükrök parkoláskor automatikusan behajtódnak, így védve a stílusosan kialakított irányjelzőket is.

 • Ford Ranger középső kijelzője

  Műholdas navigáció

  A Ford Ranger teljesen integrált navigációs rendszerének köszönhetően a 8”-os színes érintőképernyőn egyetlen lépésben megadhatja a célállomást és Hangvezérléssel kereshet látnivalókat a környéken.

 • Ford Ranger tanksapkája

  Ford Easy-Fuel

  Ez a hasznos technikai megoldás jóformán lehetetlenné teszi, hogy a járműbe nem megfelelő üzemanyagot tankoljunk, mivel a rossz töltőcső egyszerűen nem illeszkedik a beömlőnyíláshoz. És ami szintén jó hír, a Ford Easy-Fuel egy tartálysapka nélküli rendszer, ezért soha többé nem kell a piszkos, olajos tartálysapkákkal bajlódnia.

 • Ford Ranger ablaktörlői működés közben

  Automatikus ablaktörlők

  Az Esőérzékelős ablaktörlők azonnal működésbe lépnek, amint nedvességet érzékelnek a szélvédőjén, majd automatikusan beállítják a sebességüket, hogy megbirkózzanak bármivel, amit az időjárás Önre zúdít. Válasszon a különböző érzékenységi szintek közül, melyekkel meghatározhatja, milyen összegyűlt csapadékmennyiség hatására induljon az ablaktörlés.

 • Auto Start-Stop gomb a Ford Ranger belső terében

  Kulcsnélküli ajtónyitó

  A Ford Kulcsnélküli ajtónyitó rendszere már akkor érzékeli a járműhöz tartozó egyedi kulcsot, amikor az még a zsebében vagy a táskájában van. Elő sem kell vennie, a rendszer kinyitja Ön előtt az ajtót. Sőt, az autó elindításához sincs rá szüksége: elég csupán megnyomnia a FordPower indítógombot és a Ranger máris életre kel!

Ford Ranger nyitott platóval

Könnyebb be-és kirakodás

A Ford Ranger már Easy Lift hátsó ajtóval is kapható. Az intelligens kialakításnak köszönhetően a pick-up méretes hátsó ajtaja könnyebbnek érződik, ezért azt egyszerűbb lenyitni és visszazárni.

Érdeklődik a Ford Ranger iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Ranger modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020