Ford Petrányi szerelő vizsgálja a motorteret

Szerviz akció: 15% kedvezménnyel várjuk vissza!

Ha Ön magánszemélyként látogatja szervizeinket autója kötelező karbantartása céljából, a soron következő kötelező karbantartás árából 15% kedvezményt adunk!

Mire vonatkozik ajánlatunk?

Jelenlegi aktuális kötelező szervize/karbantartása elvégzésénél, kérje kollégáinktól saját kedvezmény kuponját, mely biztosítja azt, hogy a következő kötelező szervizcsomag árából 15% kedvezményben részesüljön!*

Szerelő és ügyfél közösen vizsgálja az autót

Miért válasszon minket?

Néhány érv a Ford Petrányi szervizek mellett

 • Három telephely

  A Ford Petrányi három márkaszervize a legmodernebb technikával felszerelt, a szükséges összes célszerszámmal, és diagnosztikai műszerrel rendelkezik.

 • Minősített szerelők

  Szerelőink mind minősített Ford szerelők, folyamatosan részt vesznek a szakirányú oktatásokon, hogy a legújabb technikákat elsajátíthassák.

 • Karosszéria ügyintézés

  Karosszéria műhelyeink a legnagyobb magyarországi biztosító társaságokkal állnak szerződésben, így jogosultak vagyunk helyi kárfelvételre, ezzel is gyorsítva az ügyintézést.

 • Szerviz programok

  Autóink megbízhatóságáról azután is gondoskodunk, miután értékesítettük őket, ezért készítettünk mindenki számára átlátható szerviz programokat.

Megjegyzések

A kedvezmény adott gépkocsira vonatkozik, másik gépkocsira nem átruházható. A kedvezményre való jogosultságát aktuális számláján tüntetjük fel „Következő karbantartás kedvezmény 15%” megnevezéssel. Az ajánlat visszavonásig érvényes.

Érdekli a 15%-os kedvezmény?

Jelentkezzen be online, és kérje kollégáinktól saját kedvezmény kuponját, mely biztosítja azt, hogy következő szervizcsomag árából 15% kedvezményben részesüljön!

Széchenyi 2020