Szürke Ford Tourneo Custom borítóképe

Ford Tourneo Custom

Közelebb viszi céljaihoz

Az új Tourneo Custom személyszállító vadonatúj, prémium utastere akár kilenc személy számára is első osztályú, a lehető legkellemesebb utazási élményt kínálja.

Első osztályú választás kalandoroknak

A tágas, akár nyolc személy számára is elegendő helyet kínáló Ford Tourneo Custom prémium kivitelű és rugalmasan alakítható beltere a személyautók kényelmével kényezteti utasait. Ráadásul az üzemanyag-takarékos dízelmotorok mellett mostantól fejlett hibrid erőforrások is választhatók hozzá. Az eredmény egy minden eddiginél kifinomultabb és kényelmesebb személyszállító.

Ford Tourneo Custom nagy sebességgel halad egy vidéki úton

Galéria

Többféle meghajtással

Válassza ki az Önnek megfelelőt

 • Animált kép a Ford Tourneo Custom meghajtásáról

  EcoBoost hibrid

  Villanymotor javítja a hatékonyságot

  Ford Tourneo Custom már EcoBoost hibrid változatban is kapható. A hibrid technológia segítségével csökkenthető a jármű üzemanyag-fogyasztása és károsanyag-kibocsátása, mivel a belső égésű motort szükség esetén egy kisméretű, akkumulátoros táplálású elektromos motor is támogatja. A 48 Voltos áramforrást a jármű kinetikus energiája, valamint a regeneratív fékezésből nyert erőforrás menet közben is képes feltölteni.

 • Animált kép a Ford Tourneo Custom akkumulátor töltéséről

  Plug-In hibrid

  Egyesíti az előnyöket

  A Tourneo Custom Plug-in Hybrid (PHEV) két különálló energiaforrást használ. Az akkumulátorral táplált elektromos motor hajtja a járművet, míg az 1 literes Ford EcoBoost benzinmotor a hibrid akkumulátor töltéséről és a nagyobb hatótávolságról gondoskodik. A sofőr három EV üzemmód közül választhat, melyek közül az EV Now beállítás lehetővé teszi, hogy a jármű nulla kibocsátással, teljesen elektromos energiával közlekedjen.

 • Ford Tourneo Custom dízelmotorja

  EcoBlue

  Hatékony dízel technológia

  A Tourneo Custom típusokhoz négy különböző, 2 literes Ford EcoBlue dízelmotor is választható, akár 185 lóerős teljesítménnyel. Az AdBlue® katalizátoros rendszer az NOx kipufogógázt nitrogénre és vízre bontja, így a motor a legszigorúbb Euro 6.2-es kibocsátási előírásoknak is megfelel.

Vezessen igazi luxusban

Az új Tourneo Custom számos olyan felszereltséggel rendelkezik, ami fokozza a vezetési élményt és kényelmesebbé teszi az autózást. Az állítható vezetőülés, a fűthető első ülések és a négy irányba állítható kormányoszlop ideális környezetet teremtenek a vezetéshez. A műszerfal kijelzője minden fontos információról tájékoztat, amiről szükséges, így akár csúszós útfelületen és megrakodva is magabiztosan irányítható a jármű. Persze ez még nem minden! A gondtalan utazásról olyan vezetéstámogató funkciók is gondoskodnak, mint például a Visszagurulásgátló, a Borulásgátló és a Kipörgésgátló.

Elsőosztályú kényelem

Többféleképpen állítható ülések, Hangvezérlés, praktikus tárolóhelyek és számos egyéb innovatív megoldás gondoskodik arról, hogy a vezető és az utasok számára is elsőosztályú utazási élményt biztosítson a Tourneo Custom. 

Ford Tourneo Custom belső tere és kezelőfelülete

Biztonság és védelem

Az új Tourneo Custom modelleknél elsődleges a biztonság. Számos modern megoldás védi a vezetőt, az utasokat és a járművet is. Ezek mindegyike hozzájárult ahhoz, hogy a jármű elnyerje az Euro NCAP 5-csillagos besorolását.

Ford Tourneo Custom vezetés közben
Euro NCAP 5-csillagos besorolással
Fehér Ford Tourneo Custom borítóképe

Érdeklődik a Ford Tourneo Custom iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Tourneo Custom modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020