Narancssárga Ford Transit Custom borítóképe

Ford Transit Custom

A jövő haszongépjárműve

A Transit Custom mindig is megbízhatóságáról, kiváló tervezéséről és kivitelezéséről volt híres. Innovatív szolgáltatásai most tovább bővültek.

Készleten lévő Transit Custom modellek

Nálunk van az Ön autója! Csak válassza ki!

Ne érje be kevesebbel

A Ford Transit Custom innovatív szolgáltatásai és intelligens technológiai megoldásai most tovább bővültek. Sőt, a továbbfejlesztett dízelmotoroknak és a modern hibrid hajtásnak köszönhetően még a hatékonysága is javult. Az eredmény egy minden eddiginél átgondoltabb és kifinomultabb áruszállító.

Ford Transit Custom városban parkol

Plug-in Hybrid

A teljesen feltöltött új Transit Custom Plug-in Hybrid akár 50 km megtételére isalkalmas, pusztán az elektromotort használva. Az első kerekeket villanymotorhajtja, melynek energia-ellátását kompakt, 13,6 kWh folyadékhűtéses lítium-ion akkumulátor csomag biztosítja, ami a raktérpadló alatt került elhelyezésre,a zárt áruszállító raktérkapacitásának és az 1000 kg-ot meghaladó hasznosteherbírásának megőrzése érdekében†.

Ideális azokra a rövid városi utazásokra, amelyek egyébként nemgazdaságosak, mert nagy üzemanyagköltséggel járnak. Hosszabb utazásokalkalmával az 1,0 literes EcoBoost motor használatával akár 500 km-rebővíthető a Zárt áruszállító hatótávolsága, a fékenergia-visszanyeréssel töltveaz akkumulátort. Elegendő feltöltődés esetén visszakapcsolható a csakelektromos üzem is, így pedig csökkenthetőek a költségek és a légszennyezésmértéke.

Ford Transit Custom parkol egy épület előtt

Előrelátó

 • Ford Transit Custom szenzorai felismerik a keresztirányú forgalmat

  Látja, amit Ön nem

  Amennyiben Ön épp kitolat valahonnan, és korlátozottan látja a forgalmi helyzetet, a rendszer észleli a közeledő járműveket, és figyelmeztető hangot ad ki. A Holttérfigyelő rendszer része.

 • Ford Transit Custom visszapillantójában egy másik jármű

  Holttérfigyelő rendszer

  Amint egy másik jármű – egy autó, kisteherautó vagy kamion – út közben belép a vezető holtterébe, a rendszer egy jól látható figyelmeztető jelzéssel hívja fel erre a figyelmét, a megfelelő oldalon lévő külső visszapillantó tükörben.

 • Ford Transit Custom nagyvárosban halad az úton

  Live Traffic

  Olyan valós idejű forgalmi információkkal szolgál, mint példáula forgalom sebessége, balesetek, útlezárások. A problémás útvonalak elkerülésére alternatív útvonal-tervezéssel és feltérképezéssel segíti a vezetőt.

Iroda négy keréken

A rendkívüli, új Ford Transit Custom új mércét állít osztálya járművei elé. Kényelmes, időtálló, és olyan fejlett technológiákkal szereltük fel, melyek a vezetőre összpontosítanak. Ilyen például a legújabb, hangvezérlésű SYNC audio- és kommunikációs rendszer, mellyel mozgó irodáját még praktikusabbá tudja tenni.

Tárolók a vezetőfülkében: A Transit Custom vezetőfülkéje rengeteg hasznos tárolási megoldást biztosít palackok, telefonok, akták és akár laptopja számára.

Dupla utasülés lehajtható asztallal: A Dupla utasülés háttámlájába épített lehajtható asztal elég teret biztosít egy laptop elhelyezéséhez, használatához is.

Ford Transit Custom belső utastere és kijelzői

Mindig legyen éber

Segít időben cselekdni

 • Ford Transit Custom szenzorai felismerik az előtte aladó járművet

  Ütközésmegelőző rendszer

  Ütközésmegelőző rendszer, radar és kamera segítségével éberen figyeli a jármű előtti utat. A rendszer képes észlelni a más járművektől és a gyalogosoktól tartott távolságot – még sötétben is –, illetve felhívni a vezető figyelmét a lehetséges ütközésre.

 • Ford Transit Custom szenzorai felismerik az oldalszelet

  Oldalszél stabilizáló

  Erős széllökésekkel tűzdelt szélben segít a vezetőnek a sávjában tartani a gépkocsit. Ehhez az Elektronikus menetstabilizáló rendszert használja, mely érzékeli, ha a gépkocsi keresztszélbe kerül.

 • Ford Transit Custom első kereke

  Biztosabb fékezés

  A Blokkolásgátló fékrendszer (ABS) és az Elektronikus fékerőelosztó együttesen gondoskodnak a fékezés fokozott hatékonyságáról. A Vészfékrásegítő segítségével a jármű maximális fékezési hatékonyságot képes elérni vészhelyzetekben.

 • Ford Transit Custom vezetés közben

  Táblafelismerő rendszer

  A Táblafelismerő rendszer azonosítja az út mentén található közlekedési táblákat. A sebességkorlátozás vagy előzési tilalom jelzése megjelenik a műszerfalon.

 • Ford Transit Custom szenzorai felismerik a sávot

  Figyelmeztet a sávelhagyásra

  Felismerni, ha a gépjármű az irányjelzők használata nélkül megközelíti a sávjelző vonalakat, és erre a kormánykerék rezgésével figyelmezteti Önt.

 • Pihenésre figyelmeztető jelzés

  Éberségfigyelő rendszer

  Az Éberségfigyelő rendszer folyamatosan figyelemmel kíséri az Ön vezetési magatartását, és képes felismerni, ha Ön a fáradtság jeleit mutatja.

Galéria

Intelligens formatervezés

 • Ford Transit Custom kétirányba nyitható hátsó ajtajai

  Kategóriaelső raktér

  A Ford Transit Custom impozáns raktérrel szolgál a rakományhossz, szélesség és hasznos belső magasság szempontjaiból is. Ennek eredményeként könnyen szállíthatók oldalukra állított vagy padlóra fektetett 2,4×1,2 m méretű lapok, akár három EUR raklap, valamint – az egyedi átnyúló raktérnek köszönhetően – akár 3 m hosszú anyagok.

 • Ford Transit Custom hatalmas raktere, átnyúik az első fülkébe

  Átnyúló raktér

  A Ford Transit Custom speciális kialakítással bővíti rakterének méretét. Az utastér és a raktér közötti teljes magasságú, teljes szélességű válaszfal padlómagasságban egy felnyitható panelt tartalmaz. Így a hátsó ajtón keresztül akár 3 méter hosszú anyagok is behelyezhetők úgy, hogy azok az ülés alá is túlnyúlnak, még a rövid tengelytávú változat esetén is.

 • Ford Transit Custom kétszrányú hátsó ajtaja

  Kétszárnyú hátsó ajtó

  A praktikusság és az egyszerű használat érdekében a nyitott hátsó ajtók 90 fokban rögzíthetőek, majd a támkarok az ajtóba visszacsúsztathatóak, ha már nincs rájuk szükség. Az ajtók belső élére ragasztott láthatósági matricák visszaverik a fényt, így könnyen észreveszi a többi autós.

Fehér Ford Transit Custom borítóképe

Érdeklődik a Ford Transit Custom iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Transit Custom modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020