Narancssárga Ford Transit Custom borítóképe

Ford Transit Custom

A jövő haszongépjárműve

A Transit Custom mindig is megbízhatóságáról, kiváló tervezéséről és kivitelezéséről volt híres. Innovatív szolgáltatásai most tovább bővültek.

Ne érje be kevesebbel

A Ford Transit Custom innovatív szolgáltatásai és intelligens technológiai megoldásai most tovább bővültek. Sőt, a továbbfejlesztett dízelmotoroknak és a modern hibrid hajtásnak köszönhetően még a hatékonysága is javult. Az eredmény egy minden eddiginél átgondoltabb és kifinomultabb áruszállító.

Ford Transit Custom városban parkol

Plug-in Hybrid

A teljesen feltöltött új Transit Custom Plug-in Hybrid akár 50 km megtételére isalkalmas, pusztán az elektromotort használva. Az első kerekeket villanymotorhajtja, melynek energia-ellátását kompakt, 13,6 kWh folyadékhűtéses lítium-ion akkumulátor csomag biztosítja, ami a raktérpadló alatt került elhelyezésre,a zárt áruszállító raktérkapacitásának és az 1000 kg-ot meghaladó hasznosteherbírásának megőrzése érdekében†.

Ideális azokra a rövid városi utazásokra, amelyek egyébként nemgazdaságosak, mert nagy üzemanyagköltséggel járnak. Hosszabb utazásokalkalmával az 1,0 literes EcoBoost motor használatával akár 500 km-rebővíthető a Zárt áruszállító hatótávolsága, a fékenergia-visszanyeréssel töltveaz akkumulátort. Elegendő feltöltődés esetén visszakapcsolható a csakelektromos üzem is, így pedig csökkenthetőek a költségek és a légszennyezésmértéke.

Ford Transit Custom parkol egy épület előtt

Előrelátó

 • Ford Transit Custom szenzorai felismerik a keresztirányú forgalmat

  Látja, amit Ön nem

  Amennyiben Ön épp kitolat valahonnan, és korlátozottan látja a forgalmi helyzetet, a rendszer észleli a közeledő járműveket, és figyelmeztető hangot ad ki. A Holttérfigyelő rendszer része.

 • Ford Transit Custom visszapillantójában egy másik jármű

  Holttérfigyelő rendszer

  Amint egy másik jármű – egy autó, kisteherautó vagy kamion – út közben belép a vezető holtterébe, a rendszer egy jól látható figyelmeztető jelzéssel hívja fel erre a figyelmét, a megfelelő oldalon lévő külső visszapillantó tükörben.

 • Ford Transit Custom nagyvárosban halad az úton

  Live Traffic

  Olyan valós idejű forgalmi információkkal szolgál, mint példáula forgalom sebessége, balesetek, útlezárások. A problémás útvonalak elkerülésére alternatív útvonal-tervezéssel és feltérképezéssel segíti a vezetőt.

Iroda négy keréken

A rendkívüli, új Ford Transit Custom új mércét állít osztálya járművei elé. Kényelmes, időtálló, és olyan fejlett technológiákkal szereltük fel, melyek a vezetőre összpontosítanak. Ilyen például a legújabb, hangvezérlésű SYNC audio- és kommunikációs rendszer, mellyel mozgó irodáját még praktikusabbá tudja tenni.

Tárolók a vezetőfülkében: A Transit Custom vezetőfülkéje rengeteg hasznos tárolási megoldást biztosít palackok, telefonok, akták és akár laptopja számára.

Dupla utasülés lehajtható asztallal: A Dupla utasülés háttámlájába épített lehajtható asztal elég teret biztosít egy laptop elhelyezéséhez, használatához is.

Ford Transit Custom belső utastere és kijelzői

Mindig legyen éber

Segít időben cselekdni

 • Ford Transit Custom szenzorai felismerik az előtte aladó járművet

  Ütközésmegelőző rendszer

  Ütközésmegelőző rendszer, radar és kamera segítségével éberen figyeli a jármű előtti utat. A rendszer képes észlelni a más járművektől és a gyalogosoktól tartott távolságot – még sötétben is –, illetve felhívni a vezető figyelmét a lehetséges ütközésre.

 • Ford Transit Custom szenzorai felismerik az oldalszelet

  Oldalszél stabilizáló

  Erős széllökésekkel tűzdelt szélben segít a vezetőnek a sávjában tartani a gépkocsit. Ehhez az Elektronikus menetstabilizáló rendszert használja, mely érzékeli, ha a gépkocsi keresztszélbe kerül.

 • Ford Transit Custom első kereke

  Biztosabb fékezés

  A Blokkolásgátló fékrendszer (ABS) és az Elektronikus fékerőelosztó együttesen gondoskodnak a fékezés fokozott hatékonyságáról. A Vészfékrásegítő segítségével a jármű maximális fékezési hatékonyságot képes elérni vészhelyzetekben.

 • Ford Transit Custom vezetés közben

  Táblafelismerő rendszer

  A Táblafelismerő rendszer azonosítja az út mentén található közlekedési táblákat. A sebességkorlátozás vagy előzési tilalom jelzése megjelenik a műszerfalon.

 • Ford Transit Custom szenzorai felismerik a sávot

  Figyelmeztet a sávelhagyásra

  Felismerni, ha a gépjármű az irányjelzők használata nélkül megközelíti a sávjelző vonalakat, és erre a kormánykerék rezgésével figyelmezteti Önt.

 • Pihenésre figyelmeztető jelzés

  Éberségfigyelő rendszer

  Az Éberségfigyelő rendszer folyamatosan figyelemmel kíséri az Ön vezetési magatartását, és képes felismerni, ha Ön a fáradtság jeleit mutatja.

Galéria

Intelligens formatervezés

 • Ford Transit Custom kétirányba nyitható hátsó ajtajai

  Kategóriaelső raktér

  A Ford Transit Custom impozáns raktérrel szolgál a rakományhossz, szélesség és hasznos belső magasság szempontjaiból is. Ennek eredményeként könnyen szállíthatók oldalukra állított vagy padlóra fektetett 2,4×1,2 m méretű lapok, akár három EUR raklap, valamint – az egyedi átnyúló raktérnek köszönhetően – akár 3 m hosszú anyagok.

 • Ford Transit Custom hatalmas raktere, átnyúik az első fülkébe

  Átnyúló raktér

  A Ford Transit Custom speciális kialakítással bővíti rakterének méretét. Az utastér és a raktér közötti teljes magasságú, teljes szélességű válaszfal padlómagasságban egy felnyitható panelt tartalmaz. Így a hátsó ajtón keresztül akár 3 méter hosszú anyagok is behelyezhetők úgy, hogy azok az ülés alá is túlnyúlnak, még a rövid tengelytávú változat esetén is.

 • Ford Transit Custom kétszrányú hátsó ajtaja

  Kétszárnyú hátsó ajtó

  A praktikusság és az egyszerű használat érdekében a nyitott hátsó ajtók 90 fokban rögzíthetőek, majd a támkarok az ajtóba visszacsúsztathatóak, ha már nincs rájuk szükség. Az ajtók belső élére ragasztott láthatósági matricák visszaverik a fényt, így könnyen észreveszi a többi autós.

Fehér Ford Transit Custom borítóképe

Érdeklődik a Ford Transit Custom iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Transit Custom modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020