Értékesítő kulcsot ad át az ügyfélnek

Új autó átvétel otthonról

Újonnan vásárolt Ford gépjárművét már az otthona kényelméből is átveheti a Petrányi Autó 3 Ford márkakereskedésének 30km-es vonzáskörzetében.

Spóroljon időt és energiát

Igény esetén házhoz visszük új autóját

Egyre több kényelmi funkció áll rendelkezésre azon ügyfeleink számára, akik új Ford vásárlását tervezik. Egyik ilyen az új gépjármű otthoni átvétele. Ez a szolgáltatás lehetővé teszi, hogy Önnek ne kelljen személyesen elmennie a 3 márkakereskedésünk egyikébe, hiszen az autót közvetlenül az otthonába szállítjuk. Ez nemcsak kényelmes megoldás, de időt és energiát is megspórolhat vele.
Férfi a kanapén laptopon dolgozik

Miért válassza a Petrányi Autót?

Az elmúlt 30 év alatt hosszú utat tettünk meg

 • Faragott Ford embléma egy kávé és egy süti mellett az asztalon

  Az Év Ford Márkakereskedője

  Márkakereskedésünk munkáját az elmúlt 30 évben többször elismerte a Ford of Europe. 2014-ben az „Év Ford Márkakereskedője” díjat nyertük el, 2015-ben pedig a Ford Elnöki Díjával tüntették ki márkakereskedésünket, a szerviz területen történt teljesítményünk alapján.

 • Ford cégtábla a márkakereskedés parkolójában

  1992 óta ügyfeleinkért

  A közel 30 év alatt hosszú utat tettünk meg. Családi vállalkozásként büszkék vagyunk arra, hogy rengeteg visszatérő és új ügyfelet szolgálhatunk ki. Hiszünk abban, hogy a szolgáltatások minőségén túl, a légkör is szükséges ahhoz, hogy ügyfeleink bizalmát megőrizzük.

 • Két Ford Petrányi munkatárs beszélget

  Akik az ügyfeleinket várják

  A hozzánk látogatókat olyan munkatársak szolgálják ki, akiknek a jelentős része már több, mint 10 éve dolgozik velünk. Budapest egész területét lefedve, 3 márkakereskedésünkben jelenleg több mint 180 szakember dolgozik az ügyfeleinkért.

Megjegyzések

A szolgáltatás a Petrányi Autó Kft 3 Ford Márkakereskedésének 30km-es vonzáskörzetében elérhető! A részletekről érdeklődjön márkakereskedéseinkben!

Érdeklődik egy Ford modellünk iránt?

Nálunk mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő járművet. Kérjen ajánlatot új Ford személy- és haszongépjárművekre.

Széchenyi 2020