Piros Ford Transit Alváz borítóképe

Ford Transit Alváz

Hatékony és megbízható

A Ford Transit Alvázak kiemelkedően sokoldalúak. Bármilyen teherautóra is legyen szüksége vállalkozásának a Transit Alvázak kiváló alapot biztosítanak hozzá.

Biztos kézzel

 • A Ford Transit Alváz ütközésmegelőző rendszere felismeri a gyalogosokat

  Ütközésmegelőző rendszer

  A Gyalogosfelismerő rendszerrel együttműködő Ütközésmegelőző rendszer radar- és kameratechnológiával segíti a vezetőt, hogy észrevegye a jármű előtt haladó lassabb gépkocsikat, illetve a hirtelen feltűnő gyalogosokat. Amennyiben a vezető nem reagál a rendszer audiovizuális jelzéseire, automatikusan működésbe hozza a fékeket.

 • Ford Transit Alváz halad az úton

  Fejlett Kipörgésgátló

  A fejlett Kipörgésgátló megszünteti a kerekek túlzott kipörgését és a lehető legjobb tapadást, teljesítményt és stabilitást biztosítja, amikor arra a leginkább szüksége van. A rendszer folyamatosan ellenőrzi és módosítja a jármű egyes kerekeire jutó nyomatékot, hogy gyorsítás esetén a maximális tapadást nyújtsa.

 • Ford Transit Alváz halad az úton

  Kanyarodás-szabályozó

  A Kanyarodás-szabályozó (eDCC) érzékeli, amikor a vezető túl gyorsan vesz be egy kanyart, ezért gyorsan csökkenti a motor nyomatékát - szabályozza az egyes kerekekre jutó fékerőt - elősegítve a jármű biztonságos irányíthatóságát.

 • Ford Transit Alváz halad a kanyarban

  Borulásgátló

  A Borulásgátló működését támogatva, a Ford egyedi borulásérzékelője segíti a gépjármű stabilitásának megtartását, magas súlypont, illetve éles kanyarok esetén is.

Ford Transit Alváz halad a sötét úton, a háttérben egy nagyváros

Elektronikus menetstabilizáló

Az Elektronikus menetstabilizáló rendszer, illetve a Kipörgésgátló fejlett szenzorok segítségével figyelemmel kíséri a jármű haladását és segítenek, ha kell.

Extra védelem

 • Ábra a Ford Transit Alváz utánfutó stabilizátorról

  Utánfutó stabilizátor

  Az Utánfutó stabilizátor (TSC) érzékeli az utánfutó „kígyózó” mozgását vagy kilengését, és a jelenség megszüntetése, illetve a szabályozottabb vontatás érdekében, csökkenti a jármű sebességét. Ehhez csökkenti a motor nyomatékát és fokozatosan növeli a kerekekre jutó féknyomást.

 • Ford Transit Alváz műszerfal

  Keréknyomásfigyelő-rendszer

  Amennyiben utazás közben bármelyik kerék elkezd veszíteni a nyomásából, a Keréknyomásfigyelő-rendszer figyelmeztető jelzése jelenik meg a műszerfalon, felhívva a vezető figyelmét az esetleges defektre.

 • Ford Transit Alváz radarjeleket bocsát ki

  Modern riasztó

  Az 1. kategóriás Thatcham riasztó olyan korszerű rendszer, amely a jármű bezárásakor automatikusan élesíti magát. Ezután bármilyen erőszakos behatolási kísérlet esetén erőteljes szirénahang szólal meg, illetve akkor is, ha az érzékelő az utastérben mozgást észlel. A rendszer akkor is működésbe lép, ha megpróbálják elvontatni az autót, illetve figyeli az ajtókat, a motorháztetőt és a csomagtérajtót is. A Ford Transit Alváz valamennyi ajtaja feltörés elleni védelemmel rendelkezik, amely gátolja, hogy azokat erővel felnyissák.

 • Ford Transit Alváz kinyílt légzsákjai

  Légzsákrendszer

  A Transit Alvázban vezető- és utasoldali légzsákok, valamint függöny- és oldallégzsákok gondoskodnak az utasok biztonságáról. A gyors és megbízható működés érdekében a légzsákrendszert aktiváló fejlett érzékelőket a jármű kulcsfontosságú pontjain helyezték el. Ha valamilyen okból szeretné kikapcsolni az utasoldali légzsákot, pl. kisgyermek utazik ott egy menetiránynak háttal fordított babaülésben, a légzsák egyetlen gombnyomással deaktiválható. A kikapcsolt állapotba hozott légzsákról a műszerfalon elhelyezett fényjelzés is tájékoztatja a vezetőt.

Fehér Ford Transit Alváz borítóképe

Érdeklődik a Ford Transit Alváz iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Transit Alváz modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020