Piros Ford Transit Alváz borítóképe

Ford Transit Alváz

Hatékony és megbízható

A Ford Transit Alvázak kiemelkedően sokoldalúak. Bármilyen teherautóra is legyen szüksége vállalkozásának a Transit Alvázak kiváló alapot biztosítanak hozzá.

Továbbfejlesztett motortechnológia

 • Ford Transit Alváz Ford EcoBlue TDCi motorja

  Ford EcoBlue TDCi

  A továbbfejlesztett, 2.0 literes Ford EcoBlue dízelmotoroknak köszönhetően a Ford Transit erősebb és hatékonyabb, mint valaha. A négy különböző változatban elérhető, akár 185 LE teljesítményre képes erőforrások között Ön is garantáltan megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb típust. Nagyobb teljesítményt igénylő ügyfeleink a Ford Transit Alvázakat HDT (Heavy Duty Truck) erőforrással is megrendelhetik.

 • Ford Transit Alváz halad az úton

  EcoBlue hibrid

  A Ford Transit Alvázak már EcoBlue hibrid változatban is megrendelhetők. A hibrid technológia révén csökkenthető a járművek üzemanyag-fogyasztása és kibocsátása, mivel a kisméretű, akkumulátorról üzemelő elektromos motor szükség esetén extra támogatást nyújt a dízelmotornak. A 48 V-os hibrid akkumulátorokat a jármű kinetikus energiáját átalakító regeneratív fékrendszer tölti fel menet közben.

 • Ford Transit Alváz mauális váltója

  6-sebességes manuális váltó

  A 6-sebességes manuális váltóval a Ford Transit Alváz még takarékosabb és hatékonyabb. Megfelelően nagy sebességet elérve elég csak a 6. fokozatba kapcsolni, mellyel kifejezetten üzemanyagtakarékosan lehet haladni. A sebességváltó működése gyors és akadálymentes. 

 • Ford Transit Alváz automata váltója

  Automata sebességváltó

  Az új, 10-sebességes, automata váltónak köszönhetően a Transit Alváz gyorsulása egészen figyelemreméltó, miközben a jármű üzemanyag-hatékonysága is kifejezetten kedvező. A valós idejű, adaptív váltásütemezés lehetővé teszi, hogy az erőátviteli rendszer gyorsan és könnyedén alkalmazkodjon a változó körülményekhez.

EcoMode rendszer

Az innovatív Ford EcoMode rendszer folyamatosan értékeli a vezetési stílusunk üzemanyag-fogyasztásra gyakorolt hatását. Elemzi a jármű sebességét, a váltó használatát, a fékezési és gázadási adatokat, valamint a megtett rövid és hosszú utak számát. Az EcoMode az összegyűjtött információkat a műszerfalon is megjeleníti, ezzel támogatva a vezetőt az üzemanyag hatékonyabb felhasználásában, mellyel az autó élettartama alatt számottevő megtakarítás érhető el.

Gyorsulásszabályozó: Innovatív technológia, ami a gyorsulás mértékét a jármű terheltségéhez igazítja. Az eredmény magáért beszél: vezetési stílustól függően akár 15% üzemanyagmegtakarítás is elérhető a használatával. Sőt, a technológia a motor, a fékek, a gumik és más részegységek elhasználódását is lassítja.

Ford Transit Alváz halad a városi úton

Gazdaságos megoldások

 • Ford Transit Alváz műszerfala

  Auto Start-Stop indítórendszer

  A rendszer automatikusan leállítja a motort, amikor a jármű közlekedési lámpánál vagy forgalmi dugóban várakozik. Amint ismét lehet haladni, csak ki kell nyomni a kuplungot, egyesbe tenni az autót, illetve automata váltó esetén elég csak megnyomni a gázt, és a motor máris újra beindul. Az Auto Start-Stop különösen városi forgalomban hatékony.

 • Ford Transit Alváz jobb első kereke

  Hatékonyságnövelő gumiabroncsok

  A Ford Transit Alváz alacsony gördülési ellenállású gumiabroncsait úgy tervezték, hogy a kerekek forgatása kevesebb energiát igényeljen. Ha pedig a jármű mozgatásához kevesebb energia is elegendő, akkor az alacsonyabb fogyasztást és hosszú távon számottevő megtakarítást is jelent.

 • Ford Transit Alváz tanksapkája

  Ford Easy-Fuel

  Ez a hasznos technológiai megoldás jóformán lehetetlenné teszi, hogy a járműbe nem megfelelő üzemanyagot tankoljunk, mivel a rossz töltőcső egyszerűen nem illeszkedik a beömlőnyíláshoz. És ami szintén jó hír, a Ford Easy-Fuel egy tartálysapka nélküli rendszer, ezért soha többé nem kell a piszkos, olajos tartálysapkákkal bajlódnia.

 • Ábra a Ford Transit Alváz akumulátoráról

  Akkumulátorfeltöltés

  A hagyományos rendszerekkel ellentétben a Fékenergia-visszanyerés csak akkor tölt rá az akkumulátorra, amikor arra az akkumulátornak szüksége van, nem pedig gyorsításkor. Ily módon még több üzemanyagot spórolhat meg, és tovább csökkentheti a károsanyag-kibocsátást.

Fehér Ford Transit Alváz borítóképe

Érdeklődik a Ford Transit Alváz iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Transit Alváz modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020