Piros Ford Transit Alváz borítóképe

Ford Transit Alváz

Hatékony és megbízható

A Ford Transit Alvázak kiemelkedően sokoldalúak. Bármilyen teherautóra is legyen szüksége vállalkozásának a Transit Alvázak kiváló alapot biztosítanak hozzá.

Tökéletes alap

A felépítményekhez

 • Ford Transit alváz felépítvénnyel, oldalról

  Erős alváz

  A Ford Transit Alvázak erős, lapos létra-kialakítású alvázkerete ideális alapot kínál a legkülönfélébb felépítményekhez. A speciális felfüggesztésnek köszönhetően a jármű súlypontja magasabbra kerül, így nagyobb felépítmények is ráépíthetők. A csavarozott záróelemek pedig lehetővé teszik az alváz hosszának hegesztés nélküli módosítását és testre szabását.

 • Ford Transit Alváz különböző hosszúságú alapokkal

  5-féle alap

  A Ford Transit Alvázak a kompakt 3100 kg-os típustól a masszív 5000 kg-os megengedett legnagyobb össztömegű modellig 5 különböző változatban rendelhetők meg. Többféle tengelytávval  és túlnyúlással választható Alvázainkra szabványos méretű és egyedi kialakítású felépítmények egyaránt felszerelhetők.

 • Két Ford Transit Alváz áll az épület előtt

  Menetkész modellek

  A Transit Fülkés Alvázat kemény munkára terveztük. Masszív, szilárd alváza minden felépítmény számára biztos alapot jelent. A gyors és kényelmes megoldásra vágyó üzletvezetők számára gyári építésű Transit flottáinkat használatra készen szállítjuk.  

 • Ford Transit Alváz felső nézetből

  A csapatnak is jut hely

  A Transit Duplafülkés Alváz tökéletes megoldás azoknak, akik nemcsak áruszállításra, hanem személyszállításra is használnák a járművet. A széles ajtónyílások megkönnyítik a tágas belső térhez való hozzáférést. A Dupla első utasüléssel és a négy különálló hátsó üléssel akár 7 személyt is kényelmesen szállíthat.

Extra erős

5-tonnás alváz

A Ford Transit Alváz 5 tonnás (megengedett legnagyobb össztömegű) változata az eddigi legnagyobb teherbírású alvázunk, mellyel akár 2960 kg-os rakományt is biztonságosan szállíthat.

Kivételes teherbírásával ideális alapot kínál a nehezebb felépítményekhez is. A típus az összes elérhető tengelytávval (L2, L3, L4 és L5)  megrendelhető, így jelenleg ez a lehető legsokoldalúbb Alvázunk.

Strapabíróbb, mint valaha. Az 5 tonnás Ford Transit Alváz munkára kész.

Ford Transit Alváz áll a raktár előtt

Lenyűgöző praktikum

 • 240 V-os aljzat a Ford Transit Alváz belső terében

  Elektromos aljzatok

  A már rendelkezésre álló 12 V-os aljzat mellé választható egy 230 V-os csatlakozó is, ami a vezető- és az utasülések között kap helyet. Ideális, ha fel szeretné tölteni az elektromos eszközeit.

 • Ford Transit Alváz áll az építkezésen

  Átrozsdásodás elleni garancia

  A Ford Transit Alváz kiemelkedő minőségéről tanúskodik, hogy alapból 12 évre szóló, átrozsdásodás elleni garanciát adunk hozzá.

   

   

 • Szerelő meghúzza a csavrokat a Ford Transit Alváz kerekén

  Hosszú szervizintervallum

  Egy intelligens olajmennyiség-jelző figyelmezteti Önt a multifunkciós kijelzőn, ha szervizelésre van szükség az olaj miatt. Ez az okos technológia lehetővé teszi, hogy ezentúl ne kelljen kötelező szervizintervallumokban gondolkodnunk: elég akkor cselekedni, ha tényleg szükség van rá. Így mindig biztos lehet abban, hogy az autója a maximumot nyújtja Önnek.

 • Ford Transit Alváz vonóhorogja

  Vontatási kapacitás

  A Transit Fülkés Alváz kiemelkedő terhelhetőségi és vontatási képességekkel rendelkezik. A 350HD és 470 változatok strapabíró felfüggesztéssel kerültek kialakításra, így a járműszerelvény megengedett legnagyobb össztömege elérheti akár a 7000 kg-ot is. Sőt, a megengedett legnagyobb vontatható tömeg (fékezett), megfelelően felszerelt jármű esetén, elérheti  a 3,5 tonnát is.

Fehér Ford Transit Alváz borítóképe

Érdeklődik a Ford Transit Alváz iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Transit Alváz modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020