Kék Ford Transit Courier borítóképe

Ford Transit Courier

Praktikus, mégis stílusos

Az új Transit Courier olyan praktikus, mint nagyobb társai. 2,3 m3-es rakterébe több rakomány fér bele, mint kategóriájának bármelyik másik járművébe.

Jó ötletekkel megtöltve

ultramodern dizájnk és prraktikus technológiák

 • Ford Transit Courier kijelzője, navigációval

  Fejlett kihangosító rendszer

  A fejlett Ford SYNC 3 rendszer segít, hogy útközben is biztonságosan tartsa a kapcsolatot ismerőseivel, barátaival, az egész külvilággal. Lehetővé teszi, hogy egyszerű hangparancsokkal hangutasításokkal vagy az 6”-os, színes érintőképernyő segítségével vezérelje a navigációt.

 • Ford Transit Courier szélvédője és ablaktörlője

  Gyors jégtelenítés

  Ezzel az innovatív funkcióval pillanatok alatt jégtelenítheti szélvédőjét a fagyos reggeleken. A rendkívül vékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra azonnal felhevülnek és jégtelenítik, ködmentesítik, valamint párátlanítják a szélvédőt, segítve az ablaktörlők kiolvasztását.

 • Ford Transit Courier tanksapkája

  Ford Easy-Fuel

  A rendszer szinte lehetetlenné teszi, hogy rossz üzemanyagot töltsön az autóba, mivel a nem megfelelő töltőpisztolyt egyszerűen nem tudja beletenni a töltőnyílásba. Mivel a Ford Easy-Fuel egy tanksapka nélküli rendszer, a kezét sem fogja összekoszolni!

 • Ford Transit Courier ablaktörlője

  Automatikus ablaktörlők

  Az Esőérzékelős ablaktörlő abban a pillanatban működésbe lép, hogy nedvességet érzékel a szélvédőn.

 • Ford Transit Courier klímaberendezése

  Automata klímaberendezés

  Állítsa be a hőmérsékletet az Elektronikus automata klímaberendezés segítségével, melyet a modern légkondicionáló rendszer fenntart.

 • Ford Transit Courier visszapillantója

  Fűthető visszapillantó tükrök

  A fűthető külső visszapillantó tükrökkel a fagyos reggeleken is gyorsan útnak indulhat.

Automata fényszórók

Az Automata fényszóróvezérlés szenzorai érzékelik, ha elkezd leszállni az éj, vagy ha hirtelen változás következik be a fényviszonyokban. Ilyenkor a fényszórók automatikusan bekapcsolódnak, kiváló látási viszonyokat biztosítva a vezetőnek.

Ford Transit Courier fényszórója

Iroda négy keréken

 • Ford Transit Courier középső konzolja, rengeteg tároló hellyel

  Hasznos tárolóhelyek mindenhol

  Az új Transit Courier rengeteg praktikus tárolóhelyet kínál. A kesztyű-, és pohártartó mellett például van egy mély rekesz a középkonzolon, amiben akár egy kisebb laptopot is tárolhat. Egy kényelmes, ülés alatti tárolóhely is kialakításra került, az értékesebb tárgyak számára.

 • Ford Transit Courier fej feletti tárolóhelyek

  Praktikus, fej feletti tárolópolc

  Átgondolt kialakításának köszönhetően az új Transit Courier belső tere meglepően sok tárolóhelyet biztosít. A fej feletti tárolópolcon elfér egy A4-es mappa és minden szükséges dolog karnyújtásnyira helyezhető el.

Ford Transit Courier ülés alatti tárolóhellyel

Minden azonnal elérhető

Mivel a jármű beépített mobil kapcsolattal rendelkezik, minden korábbinál könnyebb akár út közben vagy az irodán kívül dolgozni. A vezetőülés körüli felszereltségek minden funkciót könnyen elérhetővé tesznek a sofőr számára. Rendelkezésre áll például egy 12 V-os aljzat is.

Fehér Ford Transit Courier borítóképe

Érdeklődik a Ford Transit Courier iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Transit Courier modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020