Kék Ford Transit Courier borítóképe

Ford Transit Courier

Praktikus, mégis stílusos

Az új Transit Courier olyan praktikus, mint nagyobb társai. 2,3 m3-es rakterébe több rakomány fér bele, mint kategóriájának bármelyik másik járművébe.

Praktikusan kialakított raktér

 • Ford Transit Courier: rengeteg csomaggal a belsejében

  Hosszú tárgyak szállítása

  Az új Transit Courier többféle válaszfallal érhető el, amelyek elválasztják az utasteret a raktértől. A behajtható rácsos válaszfal és a lehajtható első utasülés együttesen lehetővé teszi, hogy akár 2,59 m hosszú tárgyakat szállítson.

 • Ford Transit Courier raktere rögzítési pontokkal

  Rakományrögzítési pontok

  A Transit Courier modellekben a rakományrögzítési pontok a padló fölött, az oldalfalon találhatóak. Így a padló akadálymentes, könnyebb pakolni és tisztán tartani is, mert nem rakódik a mélyedésekbe a szennyeződés.

 • Ford Transit Courier rakterében elhelyezett belső világítás

  Bárhol, bármikor dolgozhat

  A választható felszereltségként elérhető LED lámpa bevilágítja az egész rakteret, így még sötétedés után is könnyen és biztonságosan pakolhat.

Ford Transit Courier belső csomagterében hosszú csövekkel

Lenyűgözően nagy raktér

A gondos tervezésnek köszönhetően az új Transit Courier minden irányban lenyűgöző méretű rakteret biztosít: hosszú, széles és magas is. Az 1620 mm-es raktérpadló 2,3m3 -es raktérkapacitást biztosít. A tolóajtó is nyitható, így igazán könnyű a pakolás.

Átlátható költségek

Szakértői tanácsadás

 • Ford Transit Courier hátulról

  Több darabból álló lökhárító

  A Transit Courier modellek lökhárítóját nem kell teljes egészében lecserélni, ha az egyik részén megsérül. A háromrészes kialakításnak köszönhetően az egyes részek egyenként is cserélhetőek, ami csökkenti a javítási költségeket.

 • Ford Petrányi Budaörsi úti márkakereskedésének bejárata

  Ford üzleti célra

  Ne feledje, hogy a Ford Petrányinak köszönhetően sosem lehet messze a szakértő segítségtől, tanácsadástól és szerviztől.

Fehér Ford Transit Courier borítóképe

Érdeklődik a Ford Transit Courier iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Transit Courier modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020