Kék Ford Transit Courier borítóképe

Ford Transit Courier

Praktikus, mégis stílusos

Az új Transit Courier olyan praktikus, mint nagyobb társai. 2,3 m3-es rakterébe több rakomány fér bele, mint kategóriájának bármelyik másik járművébe.

Intelligens és biztonságos

 • Ford Transit Courier egy városi utcán elindul

  Fejlett Kipörgésgátló

  A fejlett Kipörgésgátló rendszer megszünteti a felesleges kerékpörgést, és a lehető legjobb tapadást, teljesítményt és stabilitást biztosítja, amikor arra a leginkább szükség van. A rendszer folyamatosan figyeli és módosítja a jármű egyes kerekeire jutó nyomatékot, ezzel biztosítva a maximális tapadást gyorsításkor.

 • Ford Transit Courier légzsákrendszere

  Fejlett légzsákrendszer

  Az új Transit Courier modellek alapfelszereltségének részeként érhető el a vezetőoldali első légzsák. Továbbá választható a modellekhez az utasoldali első légzsák, a vezető- és utasoldali oldallégzsákok (Sport felszereltségi szinten nem elérhetőek az oldallégzsákok).

 • Ford Transit Courier első kereke

  Keréknyomás- figyelő

  Amennyiben a renszer azt érzékeli, hogy az egyik kerék út közben veszít a nyomásából, akkor erre a Keréknyomás rendszer a műszerfalon megjelenő ikonnal figyelmezteti a vezetőt.

 • Ford Transit Courier hátulról

  Védelem felborulás ellen

  A Ford speciális érzékelőjével a Borulásgátló a kerekeket a talajon igyekszik tartani, különösen magas súlypont esetén, kifelé lejtő kanyar bevételekor.

Mindig az Ön kezében az irányítás

Még az igazán nehéz helyzetekben is

Elektronikus menetstabilizáló rendszer: Fejlett Kipörgésgátlóval együtt folyamatosan figyeli az autó haladását. Ha a jármű veszít a stabilitásából, a rendszer az egyes kerekek fékezésével automatikusan stabilizálja az autót. Így mindig biztosítja a megfelelő tapadást, teljesítményt és stabilitást, amikor arra a leginkább szükség van.

Blokkolásgátló fékrendszer:  Az Elektronikus fékerőelosztóval együttesen gondoskodik a fékezés fokozott hatékonyságáról. A Vészfékasszisztens segítségével pedig a jármű maximális fékezési hatékonyságot képes elérni vészhelyzetekben. A rendszert az Elektronikus menetstabilizáló rendszer automatikusan szabályozza, mégpedig úgy, hogy érzékeli a vezető által kifejtett fékerőt és szükség esetén automatikusan fokozza azt. Hirtelen fékezéskor a Vészfékezésre figyelmeztetés automatikusan villogtatni kezdi a féklámpákat, ezzel figyelmeztetve a forgalom többi résztvevőjét.

Ford Transit Courier áll a gyalogátkelő előtt

Biztonságosabb, mint valaha

 • Ford Transit Courier első és oldalsó ajtajai

  Távirányítós központi zár

  Az új Transit Courier távirányítós központi zárral érhető el, mely biztonságosabb, mint valaha. Hiszen ezentúl egyenként nyithatja és zárhatja az ajtókat, így csak az nyílik ki, amelyiket használni szeretné. A többi ajtót egyszerre a vezetőoldali ajtón található kapcsolóval nyithatja és zárhatja.

 • Ford Transit Courier modern riasztóval

  Két megbízható riasztó

  Az új Tourneo Courier modellekhez választható térérzékelős riasztóberendezés érzékeli, ha az ajtókat vagy a motorháztetőt erőszakkal akarják feltörni. Amennyiben fokozottabb védelemre vágyik, a Thatcham riasztóberendezést ajánljuk. Ez az intelligens rendszer figyelmeztet, ha autóját megpróbálják feltörni.

Fehér Ford Transit Courier borítóképe

Érdeklődik a Ford Transit Courier iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Transit Courier modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020