A Ford Bronco a szabadság és a kaland szimbóluma. Mindig is az volt, amióta megjelent az autós piacon. Nehéz nem beleszeretni ebbe az autóba, ami úgy képes maga alá gyűrni a kilométereket, hogy közben a vezetőjéből igazi kalandort csinál. Mindazok számára tökéletes választás, akik hisznek a sebességben, a szabadságban, a kalandban és abban, hogy minden hegy meghódítható.

Az amerikai Bronco-t 1966-ban kezdték gyártani, és 2021-ben mutatták be belőle a hatodik generációt. Ahogyan az idő eltelt, a Ford Bronco is változott és fejlődött. Minden változtatása, minden apró módosítás még jobbá és megbízhatóbbá tették ezt a terepjárót. Az eredeti Bronco azonban mindig is ugyanaz maradt: a függetlenség és a kaland megtestesítője.

Ford Bronco halad a földes úton

Az új Ford Bronco hű az eredeti elképzelésekhez és hagyományokhoz, de a kor követelményeihez igazodik. A legújabb technológia alkalmazásával a Ford kifejlesztett egy autót, ami mindent tud, amire a mai kalandoroknak szükségük van, és megőrizte azt a régi érzését is, ami miatt valaha beleszerettünk. Az új Bronco egy igazi különlegesség – egyedi, praktikus, korszerű, sokoldalú és igazi kalandvágyó.

Az új Ford Bronco: Méltó örököse a hagyománynak

Az új Ford Bronco olyan, mint egy időutazás a múltba. Az ikonikus megjelenés megőrizte a klasszikus elemeket, kombinálva a jelenkor modern dizájnelemeivel. Egyedülálló formavilága nem csak a terepen, de az utakon is figyelmet követelt.

A Bronco méltán a terep ura. A fejlett terepvezérlési rendszer, a nagy, akár 261 mm-es hasmagasság, az akár 800 mm gázlóképesség, valamint a választható 4x4 hajtás mind arról tanúskodnak, hogy a Ford Bronco teret hódít magának bármilyen körülmények között.

Motorja 2,7 literes ikerturbó v6 benzinmotor, amihez 10 sebességes automata váltó társul. Fontos azonban a stabilitás is, erről a Bilstein Helyzetérzékelő lengéscsillapító gondoskodik. A Bronco minden eleme a kalandra termett, és ezt a felszereltség is támogatja. Fejlett terepvezérlési rendszerrel bír, 7 üzemmódban képes mozogni, ilyen például a homok, a csúszós út és a sziklamászó üzemmód. Elektronikusan vezérelt az összkerékhajtás, így folyamatosan változik a kerekekre jutó vonóerő. A fordulási asszisztensnek köszönhetően a fordulás sugarát akár 40%-kal csökkenteni lehet.

Kívül-belül kalandor

Külső megjelenése az aktív életstílust tükrözi. Masszív sziluettjével, lekerekített LED-es fényszóróival és a markáns hűtőráccsal bizonyítja, ő itt a főszereplő. Minden nap új kalandra hív, mindegy hol: sziklás terepen, homokban vagy éppen a városi dzsungelben.

Jó hír, hogy számos elemét személyre lehet szabni, így például különféle raktérlehetőségek közül választhatunk, kérhetünk tetőcsomagtartót, illetve külső és belső díszítőelemeket is. A Bronco szilaj vadlovat ábrázoló emblémája az autó több pontján is visszaköszön.

Ford Bronco első utastere

A Ford Bronco belső tere nem csak tágas, de kényelmes is. A gondosan megtervezett, ergonomikus és multifunkciókban gazdag utastér minden utazást kényelmessé tesz. A tető és az ajtók akár egyszerűen lepattinthatók és eltávolíthatók, így akadály nélkül élvezhetjük a zavartalan kilátást.

A SYNC 4 rendszer és a hatalmas érintőképernyő teszi teljessé a Bronco kényelmi szolgáltatásait. Bronco Bang & Olufsen 10 hangszórós hangrendszer gondoskodik arról, hogy maximális legyen az élvezet. Van benne madártávlati nézet, amelynek köszönhetően rálátást kapunk a jármű környezetére. És természetesen a biztonsági csomag sem hiányozhat. Ennek olyan technológiai megoldások a részei, mint a követési távolság jelző, az automatikus fényszóróvezérlés és a sávtartó automatika.

Mindegy, hogy zenét hallgat, telefonál, vagy navigál, a világ csak egy karnyújtásnyira van Öntől. A Ford Bronco-val minden kaland technológiai szempontból is tökéletes lesz. Fedezze fel a Ford Bronco-t, ami tartós, innovatív és minden terepen izgalmas élményt nyújt! Kérdése van? A Petrányi Autó Ford márkakereskedésében válaszokat kaphat!

Kapcsolódó fotók

Kapcsolódó cikkek

Fehér Ford Bronco borítóképe

Érdeklődik a Ford Bronco iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Bronco modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020