A Ford elektromos autóinak fejlesztése nem új keletű törekvés. A vállalat már évek óta dolgozik azon, hogy megalkossa a piac egyik leginnovatívabb és legkörnyezetbarátabb elektromos járműflottáját, a Mustang Mach-E-től kezdve az E-Transitig. A nemrég megnyílt pályázatnak köszönhetően a teljesen elektromos modellekhez alacsonyabb áron juthatnak hozzá a vállalkozások. Olvass tovább, és ismerd meg ezeket a Ford elektromos autókat!

Az elektromos autók vásárlását jelentősen támogatja a nemrég megnyitott pályázat, amelynek célja, hogy a zöld technológiákra átállás gyorsabb és hatékonyabb legyen. Ez a lehetőség nem csak a vásárlás költségeinek csökkenését eredményezi, de a vállalkozások számára is lehetőséget kínál arra, hogy flottájukat környezetkímélő elektromos járművekre cseréljék. A támogatás mértéke az adott járművek akkumulátor kapacitásától függően változó, és lehetőséget biztosít több, a kategóriájában leginnovatívabb elektromos modell beszerzésére is. További részletek olvashatók az elektromos autó pályázatról korábbi cikkünkben!

Ford elektromos autó modellek

A Ford elektromos modelljei között találhatjuk a vállalkozói igényeket is kiszolgáló Ford E-Transitot és a Mustang Mach-E-t is. Mindkettő modell az elektromobilitás terén beállított magas sztenderdeket képvisel a hatótávolság, töltési idő, megbízhatóság és a meghajtási technológiák terén. Ezek a modellek nem csak a környezetünket óvják, hanem a tulajdonosaik számára is számottevő megtakarításokat eredményezhetnek üzemanyag-költség, karbantartási díjak és kedvezmények formájában.

Ismerjük meg a pályázat keretében beszerezhető teljesen elektromos modelleket!

Mustang Mach-E: az elektromos SUV új dimenziója

A Ford Mustang Mach-E nem csupán egy újabb jármű a piacon, valódi mérföldkő a Ford elektromos autók fejlesztésében. Jellemzője a zéró kibocsátás, amely lehetővé teszi a tisztább és fenntarthatóbb jövő felé való elmozdulást. Innovatív akkumulátor-technológiájával és elektromos hajtásláncával a Mach-E teljesen újrafogalmazza azt, hogy egy SUV milyen lehet a XXI. században.

Ford Mustang Mach-E modell töltődik a parkolóhelyen

Az egy töltéssel elért akár 595 km-es hatótávolság igencsak dicséretes, és ami a legfontosabb, hogy azt jelenti, hogy ritkábban kell tölteni, így nagyobb szabadságot biztosít a felhasználóinak. A Ford által kínált többféle töltési megoldás, mint például az otthoni Ford Wallbox vagy a szerte Európában megtalálható BlueOval Charge Network töltőpontok, rendkívül egyszerűvé teszik az elektromos SUV használatát.

Ford elektromos Explorer: kalandra kész teljesítmény

A Ford Explorer elektromos változata megőrizte az ikonikus designját, miközben jelentős hatótávolságot kínál. A gyors töltési képesség teszi lehetővé, hogy a nagy kalandok sosem álljanak meg hosszú időre a töltőállomásokon elvesztegetett idő miatt.

Ford Explorer modell töltődik zöld, vidéki környezetben

A Ford gondoskodott róla, hogy az elektromos Explorer tulajdonosai a kényelemben és csatlakoztathatóságban is a legjobbakat kapják. Az újratölthető akkumulátor gyorsan, egyszerűen töltődik, miközben az utastér minden igényt kielégítő kényelmét és csatlakoztathatóságát kínálja a modern utazóknak.

Ford E-Transit: az elektromos haszonjármű forradalma

Az E-Transit minden, amit egy Ford Transit képviselni szokott: megbízhatóság, strapabírás, sokoldalúság, mindössze egy kis zöld ízű plusszal. Elektromos meghajtása ellenére sem veszített terhelhetőségéből, így a vállalkozások számára ideális választás lehet.

Ford E-Transit töltődik a bemutató teremben

A Ford E-Transit megnyitja az utat az elektromos haszonjárművek jövője felé. Az elektromos meghajtás környezetbarát alternatívaként szolgál, miközben a vállalkozók számára is előnyös, köszönhetően a kevesebb karbantartást igénylő alkatrészeinek és a kedvezőbb üzemeltetési költségeknek.

A Ford elektromos autóinak felhozatala nem csak a jövőbe mutat, de élvezhetővé teszi a fenntartható utazást, legyen szó városi környezetről, hosszú utazásokról, vagy munkaautóként való használatról. Az innováció, technológia és a környezettudatosság tökéletes harmóniája testesül meg ezekben a járművekben.

A Mustang Mach-E, az Electric Explorer, és az E-Transit modellek nem csupán a környezettudatosságot helyezik előtérbe, hanem azt is bizonyítják, hogy az elektromobilitás nem kell, hogy kompromisszumokat követeljen a teljesítmény, kényelem vagy a stílus terén. Ford elektromos autót választó vállalkozások és magánszemélyek nem csupán gazdasági szempontból döntenek okosan, hanem jelentősen hozzájárulnak a közlekedés környezeti ártalmainak csökkentéséhez. 

A Petrányi Autó kiváló Ford modelleket kínál. Kíváncsi a többire is? Nézzen körül a weboldalunkon és ismerje meg a többi autótípust is!
 

Kapcsolódó fotók

Kapcsolódó cikkek

Fehér Ford E-Transit borítóképe

Érdeklődik a Ford E-Transit iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford E-Transit modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020