Az innováció és az autóipar kéz a kézben járnak. Az emberek járművekkel kapcsolatos  igényei folyamatosan változnak, ezekre mérnökök és fejlesztők tucatjai igyekeznek reagálni.

Az új Ford modellek a régiek értékeit viszik tovább, miközben felülmúlják elődeiket. Újjászülető legenda, magasabb fokozatba kapcsoló kicsikocsi, egy megbízható ismerős új köntösben - Nézzük, milyen újdonságokkal kecsegtet a Ford!

Új Ford Fiesta

Az új Fiesta tökéletesen illeszkedik a Ford ikonikus kisautóinak sorába. Élvezetes vezetési élményt nyújt, miközben környezetvédelmi tekintetben is jól vizsgázik, különböző EcoBoost hibrid erőforrás is választható hozzá. Ezeknek köszönhetően a dinamikus menettulajdonságok alacsonyabb CO2-kibocsátással és remek üzemanyag-hatékonysággal párosulnak.

Új Ford Focus

Még sosem volt annyira magával ragadó a vezetési élmény, mint az új Focus esetében. Megjelenése stílusos, látványosabb dizájnt kapott, így képes kitűnni a többi négykerekű közül. Érintőképernyőjén elérhető a SYNC 4 technológia, a Ford Secure-nak köszönhetően pedig csúcstechnológiás biztonsági funkciókhoz férhet hozzá a szerencsés tulajdonos. Az új Focus Titanium kényelemben jeleskedik, az Active erőssége a praktikusság, az ST-Line védjegye a sportosság, az ST-t pedig kirobbanó teljesítmény jellemzi.

Új Ford Explorer

Az új Ford Explorer maga a tökéletes elegancia. Kifinomult megjelenésű, könnyedén variálható, alakítható és 7 ember számára is kényelmes utazást biztosít. Az új Explorer hatékonyabb és még élvezetesebb vezetést tesz lehetővé. Az intelligens vezetéstámogató technológia és az összkerékmeghajtás miatt remekül idomul a különböző útviszonyokhoz, legyen az egy városi út vagy egy erdei ösvény. A SUV strapabíróságát és a hibrid kifinomultságát gyúrja össze egy versenyképes kombinációba.

Új Ford Mustang Mach-E GT

Az új Ford Mustang Mach-E GT merészebb és szenvedélyesebb, miközben a luxust és az erőt testesíti meg. Kevesebb mint 3,7 másodperc alatt gyorsul nulláról 100 km/órás sebességre és mindemellett akár 500 km-t is képes megtenni elektromosan. Izgalmas vezetési élményt biztosít. Elég csupán beülni a kormány mögé és az ember úgy érzi, nem létezik lehetetlen. Szinte kézzel fogható a lélegzetelállító teljesítmény.

Új Ford Tourneo Connect

Az új Ford modellek ezerarcú mindenese az új Ford Tourneo Connect. A tágas belső minden rakományt elnyel és elég teret biztosít az egész családnak és a csomagoknak. Elérhető 5 és 7 üléses változatban is, rövid tengelytávval és rugalmasan alakítható belső térrel. Intelligens, digitális műszerfallal és érintőképernyővel ellátott, a vezetéstámogató rendszerek között pedig olyan funkciókat találhatunk, mint a sávtartó funkció, az adaptív sebességtartó automatika, ami a gyorsulást, a fékezést és a kormányzást segíti.

Új Ford E-Transit Custom

Az új Ford modellek táborát erősíti a hamarosan elérhető új Ford E-Transit Custom, ami Európa legkeresettebb áruszállítója. A Transit tehát már elektromos változatban is kapható, ezzel az áruszállítás új szintre léphet, egy olyan szintre, ami sokkal zöldebb és sokkal hatékonyabb, mint az előző. Teljesen elektromos, így a károsanyag-kibocsátása nulla, intelligens szoftverei és a Ford Pro csatlakoztathatóság pedig a XXI. századi autózás élményét adja. Becsült hatótávolsága 380 km. Pro Power Onboard technológiával is rendelhető, ennek köszönhetően bárhol és bármikor csatlakoztathatók az elektromos szerszámok. A jellegzetes fényszórók és a figyelemfelkeltő hűtőrács gondoskodik arról, hogy biztosan mindenki tudja, hogy egy E-Transit Custom járművel van dolga.

Új Bronco

A vadonatúj Ford Bronco igazi társ, bármilyen kalandról legyen szó. Egy legendás amerikai terepjáró, ami most Európa útjait is meghódítja. A Bronco innovatív kialakítása garantálja az izgalmas vezetési élményt, a Built WildTM pedig az extrém tartósságot. Fejlett Go Over Any Terrain off-road vezetési módnak köszönhetően még a legmerészebb körülmények között is helytáll, ebben segítenek a terepjáró abroncsok és a nagysebességű off-road felfüggesztési rendszer.

A 30 éves Ford Petrányi a márka specialistája, a Ford rajongók, Ford használók hű társa az autóvásárlásban, autóválasztásban és karbantartásban, szervizelésben. Lépj kapcsolatba a Ford Petrányi szakembereivel, akik készséggel válaszolnak kérdéseidre az autókkal és az alkalmazott technológiákkal kapcsolatban.

Kapcsolódó cikkek

Érdeklődik egy Ford modellünk iránt?

Nálunk mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő járművet. Kérjen ajánlatot új Ford személy- és haszongépjárművekre.

Széchenyi 2020