Piros Ford Mustang Mach-E borítóképe

Ford Mustang Mach-E

Minden úton újat tanul

Bemutatjuk a teljes elektromos Mustang Mach-E modellt! Gyönyörűen kidolgozott dizájn, a legmodernebb technológiák és akár 610 km elektromos hatótáv.

Töltőcsatlakozók és kábelek

A Mustang Mach-E járműhöz két töltőkábel tartozik: az egyik az otthoni, a másik a köztéri töltéshez. Otthoni használatra az univerzális töltőkábel használata javasolt, amelyhez kettős adaptert biztosítunk, így háztartási és ipari aljzathoz is csatlakoztatható. A váltóárammal működő köztéri töltőállomásokon történő töltéshez is biztosítunk kábelt, mivel nem minden töltőn van beépített kábel. Az összes nagyteljesítményű egyenáramú töltőpont speciális beépített töltőkábellel rendelkezik, így oda nem kell külön kábelt vinnie.

Ford Mustang Mach-E töltése csatlakozóról

Töltse fel autóját otthon

Csakúgy, mint az okostelefonját

Mustang Mach-E járműved otthoni töltése ugyanolyan egyszerű, mint az okostelefonod töltése. Egyszerűen csatlakoztasd a hagyományos fali csatlakozóaljzatba a járművedhez mellékelt Ford univerzális töltőkábelt. 

Alternatív megoldásként az opcionális Ford csatlakoztatható Wallbox nagyobb kényelmet és gyorsabb töltési időt biztosít, mint a normál otthoni aljzatok. A Wallbox mindössze 8 óra alatt 610 km hatótávot, azaz óránként 32 km hatótávot biztosít. A FordPass alkalmazással együtt működik, így távolról is beállíthatod töltési ütemtervedet.

Ford Mustang Mach-E töltődik egy modern lakóépület mellett

Töltés otthon

 • Otthoni falitöltő

  Otthoni töltőállomás

  A Ford csatlakoztatott Wallbox a leggyorsabb otthoni töltést biztosítja. Óránként több mint 30 km-es hatótávot képes tölteni, és egy éjszaka alatt teljes feltöltést biztosít. A Wallbox telepítését kizárólag szakember végezheti, kérjük ezzel kapcsolatban keresse Márkakereskedőjét! 

 • Különböző csatlakozótípusok

  Töltés csatlakozóaljzatról

  A mellékelt Ford univerzális töltőkábel nagyteljesítményű aljzatba is csatlakoztatható, óránként akár 20 km-es hatótávú töltést biztosítva. Normál otthoni aljzatot is használhat, így a töltés lassabb, körülbelül 13 km hatótáv óránként, de jól jöhet, ha ellátogat valakihez.

Ford Mustang Mach-E egy köztéri töltőállomáson

Hozzáférés a köztéri töltőállomásokhoz

A váltóáramú és egyenáramú töltésre egyaránt alkalmas Mustang Mach-E megvásárlása 5 évre biztosít ingyenes hozzáférést az Európa-szerte több mint 155 000 töltőállomással rendelkező FordPass töltőhálózathoz.

Köztéri töltés

 • Ford Mustang Mach-E parkol egy IONITY töltőállomásnál

  IONITY töltőhálózat

  Az IONITY hálózat biztosítja a leggyorsabb töltést. A nagyteljesítményű egyenáramú töltők (150 kW) 10 perc alatt körülbelül 119 km-es hatótávú töltést képesek biztosítani. Ez ideális rövid pihenők idején az autópályán, így gyorsan növelheti a hatótávot egy kávé vagy szendvics elfogyasztása közben.

 • Ford Mustang Mach-E egy köztéri töltőállmásnál

  Köztéri töltőállomások

  A köztéri töltőállomás hasznos töltési lehetőség útközben, és az otthoninál gyorsabb töltést is biztosít. A váltóáramú gyorstöltő állomások óránként2 48 km hatótávot biztosítanak. Az egyenáramú gyorstöltők (50 kW) óránként körülbelül 300 km hatótávot biztosítanak. Gyors töltéshez tökéletes.

 • Nő a Ford Mustang Mach-E érintőkijelzőjét irányítja

  Töltőállomás keresése

  A Mustang Mach-E megkönnyíti a jármű akkumulátorának töltését utazás közben. A felhőalapú kapcsolat részletes keresési eredményeket nyújt a célállomáshoz, tehát úgy tervezheti meg az útvonalat, hogy útba ejtse a legközelebbi töltőállomást. A funkciók könnyedén elérhetők a SYNC 4 érintőképernyőjén keresztül, vagy egyszerű hangparancsokkal.

 • Férfi mobilját vizsgálja egy Ford Mustang Mach-E mellett

  Tervezze meg az útvonalat

  A Mustang Mach-E egyik legfontosabb FordPass funkciója az EV Utazástervező. A célállomások keresésekor a rendszer megjeleníti az aktuális töltöttség állapotát és a hátralévő vezetési távolságot. Szükség esetén akár köztéri töltőállomásokat is javasol a tervezett útvonal mentén, és automatikusan figyelembe veszi ezeket a töltőállomásokat az utazás során a hatótáv, a hatékonyság, az utazási idő és a pihenők optimalizálása érdekében.

Piros Ford Mustang Mach-E borítóképe

Érdeklődik a Ford Mustang Mach-E iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Mustang Mach-E modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020