Piros Ford Mustang Mach-E borítóképe

Ford Mustang Mach-E

Minden úton újat tanul

Bemutatjuk a teljes elektromos Mustang Mach-E modellt! Gyönyörűen kidolgozott dizájn, a legmodernebb technológiák és akár 610 km elektromos hatótáv.

Jövőbe vezet

 • Ford Mustang Mach-E belülről

  Vezetési módok

  Mustang Mach-E járművében a saját stílusához igazíthatja a vezetési élményt. A három különböző vezetési mód: az Active, a Whisper és az Untamed eltérő motorhanggal, hangulatvilágítással és elektromos SUV-érzékenységgel alkalmazkodik a hangulatához.

 • Ford Mustang Mach-E halad az úton

  Egypedálos vezetés

  A Mustang Mach-E modell modern egypedálos rendszerrel vezethető. Ha leveszi a lábát a gázpedálról, az autó automatikusan és könnyedén lelassul. A lassulás közben általában elvesző energiát a rendszer megtartja, és az akkumulátor hatótávolságának növelésére használja fel.

Holttérfigyelő rendszer

Keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszerrel

Így még többet lát. A Keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer segít kitolatni mindenhonnan, figyelmeztetve Önt, ha bármelyik oldalról jármű közeledik. Hasonlóképpen a Holttérfigyelő rendszer a holttérben tartózkodó járműveket figyeli vezetés közben. Veszély észlelése esetén a rendszer mindkét visszapillantó tükörben fényjelzéssel figyelmeztet.

Ford Mustang Mach-E városban

Vezetéstámogató technológiák

 • Animált borítókép a Ford Mustang Mach-E sebességtartó automatikájának működésének bemutatásához

  Sebességtartó automatika

  Vegye könnyedén a legnagyobb forgalmat is! Az adaptív sebességtartó automatika leállító-elindító funkciója automatikusan megtartja az Ön előtt haladó járműtől a távolságot. Dugóban akár le is állítja a járművet, majd automatikusan visszagyorsít a kívánt sebességre.

 • Animált borítókép a Ford Mustang Mach-E ütközésmegelőző rendszer működésének bemutatásához

  Ütközésmegelőző rendszer

  Az Ütközésmegelőző rendszer kamera segítségével figyeli az Ön előtt lévő útszakaszt, és figyelmezteti, ha járművel, gyalogossal vagy kerékpárossal való lehetséges ütközést észlel. Ha a vezető nem reagál időben a figyelmeztetésre, a rendszer megállítja az autót.

 • Animált borítókép a Ford Mustang Mach-E parkolást segítő rendszerének bemutatásához

  Parkolást segítő rendszer

  Ha kívánja, az autó le is parkol Ön helyett. Aktiválás után az Intelligens Aktív Parkolássegítő először azonosítja a megfelelő merőleges vagy párhuzamos helyet, majd ezután könnyedén be- vagy kikormányozza az autót.

Ford Mustang Mach-E és működő fényszórói

Automatikus fényszóróvezérlés

A Mustang Mach-E automatikusan lekapcsolja a fényszórókat, ha szembejövő forgalmat érzékel és újra bekapcsolja, ha szabad az út.

Piros Ford Mustang Mach-E borítóképe

Érdeklődik a Ford Mustang Mach-E iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Mustang Mach-E modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020