Piros Ford Mustang Mach-E borítóképe

Ford Mustang Mach-E

Minden úton újat tanul

Bemutatjuk a teljes elektromos Mustang Mach-E modellt! Gyönyörűen kidolgozott dizájn, a legmodernebb technológiák és akár 610 km elektromos hatótáv.

Csatlakoztathatóság

 • Ford Mustang Mach-E belső tere és a SYNC 4 működése

  SYNC 4A

  A Ford SYNC 4A egy felhőalapú csatlakoztatott autós kommunikációs és szórakoztató rendszer. A felhőalapú kapcsolat fejlett útvonaltervezést és beszédhang-felismerést tesz lehetővé. A vezeték nélküli okostelefonok integrációja, az elektromos járművek töltésének kezelése, az intuitív 15,5"-os érintőképernyő, és még sok minden más teszi lehetővé, hogy megtapasztalja járművében a csatlakoztathatóság új világát.

 • Férfi mobilját irányítja, háttérben Ford Mustang Mach-E parkol

  Fordpass alkalmazás

  Csatlakoztassa Mach-E járművét a FordPass alkalmazáshoz, hogy minél több intelligens funkcióhoz férjen hozzá. Telefonja segítségével megkeresheti, távirányítással zárhatja vagy nyithatja autóját, ellenőrizheti a gumiabroncsnyomást, valamint megkaphatja a jármű állapotriasztásait. Telefonjával megtervezheti az utazásokat, majd elküldheti az úti célokat a járművébe.

 • Ford Mustang Mach-E-re támaszkodik egy férfi

  Vezetői profilok

  Amikor párosítja okostelefonját a FordPass-szal, a Mustang Mach-E a különböző beállításokat az Ön előre kiválasztott  preferenciáihoz igazítja. Ide tartozik az ülések és tükrök, valamint a kedvenc rádióállomása beállítása, sőt, még a hangulatvilágítás és a műszerfal tetszés szerinti személyre szabása is. A még személyesebb élmény érdekében létrehozhatja saját egyedi profilképét is.

 • Hegyvidéki szerpentinen halad egy Ford Mustang Mach-E

  Utazástervező

  Az elektromos jármű (EV) Utazástervezője teljes magabiztosságot nyújt az úton. Állítsa be az úti célt, és a rendszer személyre szabja az útvonalat az akkumulátor töltöttségi szintje és a rendelkezésre álló nyilvános töltőpontok alapján. Előre megtervezheti az útvonalat is. Egyszerűen állítsa be úti célját és keressen töltőállomásokat a FordPass alkalmazással.

 • FordPass működés közben

  Távoli járművezérlés

  A FordPass távvezérlő funkciói lehetővé teszik a Mustang Mach-E bezárását és kinyitását, a motor elindítását vagy leállítását, valamint a töltés állapotának gyakorlatilag bárhonnan történő ellenőrzését. Beállíthat indítási ütemezést is, hogy a jármű beállításai pontosan olyanok legyenek, amilyennek Ön szeretné, még mielőtt beülne a volán mögé.

 • Ford Mustang Mach-E középkonzoljában egy mobil töltődik

  Vezeték nélküli töltés

  Maradjon kapcsolatban a világgal Mustang Mach-E-autójában is! Az alapfelszereltségként kapható vezeték nélküli töltőpaddal kényelmesen, töltőkábel nélkül töltheti fel kompatibilis okostelefonját. Egyszerűen helyezze a készüléket a jármű töltőpadjára. Így a stílusos belső tér letisztult marad.

Vezeték nélküli frissítések

A Mustang Mach-E-t folyamatos fejlődésre tervezték. A biztonságos vezeték nélküli frissítések számos fejlesztést biztosítanak autójának: a SYNC® 4A szoftver frissítésétől a jármű minőségét, képességeit és kényelmét javító frissítésekig. A legtöbb ilyen frissítés automatikusan kerül telepítésre az innovatív, felhőalapú technológia segítségével. A nagyobb frissítések az Ön számára megfelelő időben és helyen telepíthetők WIFI-n keresztül.

Hölgy a Ford Mustang Mach-E érintőképernyőjét irányítja

Innovatív tervezés

 • Hölgy megérinti a Ford Mustang Mach-E ajtaját

  Telefonkulcs funkció

  Nincs több kulcskeresgélés. Okostelefonját kulcsként használhatja a Mustang Mach-E indításához és működtetéséhez. A FordPass alkalmazással fizikai kulcs nélkül is kinyithatja a csomagtartót, és bekapcsolhatja a Mustang Mach-E távindítási funkcióját.

 • Ford Mustang Mach-E ajtaján elhelyezett érintőgomb működés közben

  E-zár rendszer

  A Mustang Mach-E-n nincs ajtókilincs az elegáns, áramvonalas kialakítás érdekében. Így amikor közelebb ér a járműhöz, a rendszer felismeri a telefonját vagy a kulcsát, és megvilágít egy gombot az ajtóoszlopon. Egyszerűen érintse meg a gombot, és kinyílik az ajtó.

 • Ford Mustang Mach-E B&O hangszórója

  B&O Hangrendszer

  Készüljön fel a 10 hangszórós B&O hangrendszer erőteljes hangélményére! A Bang & Olufsen otthoni hangszórói által ihletett, műszerfalba épített gyönyörű hangprojektor már el is nyert egy rangos belsőépítészeti díjat.

 • Ford Mustang Mach-E panorámateteje belülről

  Panorámatető

  Az opcionális panorámatető természetes fénnyel árasztja el a belső teret, így az utastér még tágasabbnak tűnik. A speciális belső burkolatnak köszönhetően a belső tér nyáron hűvösebb, télen melegebb marad.

 • Ford Mustang Mach-E első csomagtartója nyitott állapotban

  Első csomagtartó

  A Mustang Mach-E egy kicsivel több tárolást biztosít elöl. A kényelmesen elhelyezett első csomagtartó akár 88 literes további tárolóhelyet biztosít. Ideális az otthoni töltőkábel tárolására a spontán hétvégi kirándulásokon.

 • Férfi lehúzott ablak mellett vezeti a Ford Mustang Mach-E-jét

  Tervezze meg az útvonalat

  A célállomások keresésekor a rendszer megjeleníti az aktuális töltöttség állapotát és a hátralévő vezetési távolságot. Szükség esetén köztéri töltőállomásokat is javasol a tervezett útvonal mentén.

Pakolásra kész

Akár túrafelszerelést, akár a bevásárlást pakolja be, a jármű hátsó és első részén egyaránt praktikus raktér biztosít sokoldalú tárhelyet minden utazáshoz.

Kézhasználat nélküli csomagtérajtó működtetés: Megkönnyíti a hozzáférést a Mustang Mach-E csomagtartójához, ha a keze foglalt. A rendszer érzékeli, ha a kulcs vagy a csatlakoztatott okostelefon hatótávolságon belül van, ekkor egyszerűen mozgassa a lábát a hátsó lökhárító közepe alatt, és a csomagtartót anélkül nyithatja, hogy hozzá kellene érnie az autóhoz. Kinyithatja és bezárhatja az autóban ülve is.

Férfi zárja a Ford Mustang Mach-E hátsó csomagtartóját, miután bepakolta bőröndjeit
Piros Ford Mustang Mach-E borítóképe

Érdeklődik a Ford Mustang Mach-E iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Mustang Mach-E modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020