Piros Ford Mustang Mach-E borítóképe

Ford Mustang Mach-E

Minden úton újat tanul

Bemutatjuk a teljes elektromos Mustang Mach-E modellt! Gyönyörűen kidolgozott dizájn, a legmodernebb technológiák és akár 610 km elektromos hatótáv.

Elektromos autó

Összkerékhajtással

A korszerű elektromos duálmotoros összkerékhajtás (AWD) új szintre emeli a vezetési élményt. Az első és a hátsó tengelyen lévő két elektromos motor növeli a teljesítményt és segít megbirkózni a nehezebb vezetési körülményekkel.

Ford Mustang Mach-E téli úton
Ford Mustang Mach-E tengerparti úton halad naplementében

Egy igazi Mustang

A Mustang Mach-E 5mp alatt gyorsul 100 km/h-ra és akár 830 Nm forgatónyomatékra képes. Így igazán méltó az ikonikus Mustang emblémához.

Hihetelen hatótávolság

Sehol nem marad ott

  • Animált kép a Ford Mustang Mach-E meghajtásáról

    Akkumulátor változatok

    A Mustang Mach-E kétféle akkumulátorral kapható, melyek a hátsókerék- és az összkerékhajtású változatban is elérhetők. A standard hatótávú Mach-E akkumulátor (75 kWh) akár 450 km teljesen elektromos hatótávra is képes. A bővített hatótávolságú akkumulátor (99 kWh) egy töltéssel akár 610 km-t is képes megtenni.

  • Ford Mustang Mach-E elölről

    Közúti segélyszolgálat

    Ha útközben fogyna el a töltés, a Ford Elektromos Közúti Segélyszolgálat autómentője 56 km-en belül elvontatja bárhová, ahová csak szeretné: otthonába, a legközelebbi köztéri töltőhöz vagy egy EV-tanúsítvánnyal rendelkező Ford márkakereskedésbe. Az 56 kilométeres határon túl a legközelebbi köztéri töltőhöz vontatják el.

Piros Ford Mustang Mach-E borítóképe

Érdeklődik a Ford Mustang Mach-E iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Mustang Mach-E modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020