Zöld Ford Puma ST borítóképe

Ford Puma ST

Az izgalom vele jár

Az új Ford Puma ST az első olyan teljesítményorientált SUV az európai piacon, mely a Ford ST-re jellemző lélegzetelállító vezetési élményét kínálja.

Teljesítményre tervezve

 • Zöld Ford Puma ST halad az aluljáróban

  Rajtprogram

  A pályahasználatra kifejlesztett Launch Control minden helyzetben azonnali és maximális gyorsulást tesz lehetővé. A tapadáshoz optimális maximális fordulatszám beállítása után gázadáskor még véletlenül sem fogja túlpörgetni a motort.

 • Zöld Ford Puma ST fékrendszere

  Komoly fékerő

  A Ford Puma ST a jármű hatalmas teljesítményéhez optimalizált fékrendszerrel rendelkezik: a biztosabb fékezés érdekében az egyéb Puma változatokhoz képest is nagyobb első és hátsó féktárcsákat kapott. 

Lélegzetelállító teljesítmény

A vezetés örömére terveztük. Az új Ford Puma ST a lélegzetelállító teljesítmény és a kivételes hatékonyság optimális ötvözetét kínálja. Az erős, 1,5 literes turbófeltöltős Ford EcoBoost motor 320 Nm nyomaték mellett 200 LE-t biztosít, és mindössze 6,7 másodperc gyorsítja fel az autót álló helyzetből 100 km/h sebességre. Kifinomult sport-technológiái, például a részlegesen önzáró differenciálmű, a szabadalmaztatott erővektor szabályozású rugók és az egyedi kormánymű mindig biztonságosan az úton tartják Önt és az autóját.

Ford Puma ST motor és váltó

 • 1,5 literes EcoBoost motor a Ford Puma ST-hez

  1,5 literes EcoBoost motor

  A turbófeltöltős, 1,5 literes EcoBoost motor lenyűgöző, 200 LE-s teljesítményt és 320 Nm nyomatékot biztosít, amivel a Puma ST mindössze 6,7 másodperc alatt eléri a 100 km/h-s sebességet.  A Puma ST ezzel a városi SUV-k hétköznapi praktikusságát ötvözi a Ford Performance járművek izgalmával. 

 • Hatsebességes manuális váltó a Ford Puma ST-hez

  Hatsebességes manuális váltó

  A hatsebességes manuális váltót úgy terveztük, hogy a lehető legjobb teljesítményt hozhassa ki a járműből. A fokozatok rövidek, gyorsan válthat közöttük, és könnyed, precíz váltást, egyenletes teljesítményt tesznek lehetővé minden sebességváltáskor.

Fehér Ford Puma ST borítóképe

Érdeklődik a Ford Puma ST iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Puma ST modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020