Zöld Ford Puma ST borítóképe

Ford Puma ST

Az izgalom vele jár

Az új Ford Puma ST az első olyan teljesítményorientált SUV az európai piacon, mely a Ford ST-re jellemző lélegzetelállító vezetési élményét kínálja.

Intelligens vezetéstámogató rendszerek

Több, mint a részek összesége

 • Ford Puma ST visszapillantú tükre

  Többet láthat, mint eddig

  A Holttérfigyelő rendszer segíti a biztonságosabb sávváltást. Ennek érdekében érzékelő radarokkal pásztázza a Ford Puma ST mindkét oldalának holtterét. Ha a rendszer egy holttérben haladó járművet észlel, akkor figyelmezteti a vezetőt.

 • Ford Puma ST műszerfala

  Minden táblát észrevesz

  A Táblafelismerő rendszer képes azonosítani az út mentén vagy az út felett kihelyezett, állandó vagy ideiglenes közlekedési táblákat. Az aktuális sebességkorlátozás vagy előzési tilalom jelzése minden esetben megjelenik a műszerfalon.

 • Üzemmód választó a Ford Puma ST műszerfalán

  Vezetési üzemmódok

  Az új Ford Puma ST négyféle választható vezetési üzemmódot kínál: Normal, Eco, Sport és Track. Az üzemmódok finomhangolják az autó teljesítményét a motorbeállítások, a gyorsítás, a kormányreakciók és a stabilitás paramétereinek módosításával.

Kompromisszumok nélkül

A jármű tartalmaz néhány zseniális újítást, ezért az ST modellekre jellemző dinamikus vezetési élményt nem csökkenti a SUV kialakításból eredő magasabb felépítés. Az olyan fejlesztések, mint a kiegészítő torziós rúd és a merevebb hátsó felfüggesztés a stabilitás biztosítása érdekében ellensúlyozzák a SUV modell magasabb súlypontját, az egyenként beállított rugók pedig növelik a jármű oldalirányú merevségét, ami különösen az élesebb kanyarokban hasznos.

Ford Co-Pilot360

A Ford Co-Pilot360 különböző technológiai megoldások egyesítésével minden eddiginél kényelmesebbé és élvezetesebbé teszi a vezetési élményt. Az Adaptív sebességtartó automatika például képes folyamatosan az elől haladók tempójához igazítani a jármű utazási sebességét, a rendszer pedig nemcsak felismeri a sebességkorlátozó táblákat, de szükség esetén az előírásoknak megfelelő sebességre is lassítja az autót.

Zöld Ford Puma ST halad a versenypályán

Egyedülálló vezetési élmény

 • Tolatókamera a Ford Puma ST középső konzolján

  Megkönnyíti a parkolást

  Oszlopok, kerékpárok, alacsony falak… A Tolatókamera a középkonzolba épített kijelzőn megmutatja az összes, jármű mögött található akadályt, amelyeket a vezető nem venne észre. Ezen felül a rendszer virtuális vonalak megjelenítésével segíti a legszűkebb helyekre történő beparkolást is. A kamera automatikusan aktiválódik, amikor a vezető hátramenetbe kapcsol.

 • Zöld Ford Puma ST az úton haladva érzékeli a gyalogosokat

  Védelem a gyalogosoknak is

  Az Ütközésmegelőző rendszer abban segíti a vezetőt, hogy észrevegye a jármű előtt haladó lassabb gépkocsikat, illetve a hirtelen feltűnő gyalogosokat. Amennyiben a vezető nem reagál a rendszer audiovizuális jelzéseire, automatikusan működésbe hozza a fékeket. Ez a technológiai megoldás segít elkerülni a lehetséges baleseteket, illetve csökkenti azok súlyosságát.

Zöld Ford Puma ST halad az aluljáróban

Intelligens sebességtartó automatika

Az Adaptív sebességtartó automatika képes az előttünk haladók tempójához igazítani utazási sebességünket.

Fehér Ford Puma ST borítóképe

Érdeklődik a Ford Puma ST iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Puma ST modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020