Zöld Ford Puma ST borítóképe

Ford Puma ST

Az izgalom vele jár

Az új Ford Puma ST az első olyan teljesítményorientált SUV az európai piacon, mely a Ford ST-re jellemző lélegzetelállító vezetési élményét kínálja.

Lenyűgöző praktikum

 • Nő matracot helyez be a Ford Puma ST csomagterébe

  Intelligens helykihasználás

  A Puma ST raktere egy innovatív, új MegaBox alsó csomagteret is tartalmaz. A MegaBox nemcsak további 80 literes tárolóhelyet biztosít, szükség esetén 115 cm magas tárgyak elhelyezésére is alkalmas, valamint vízálló szigeteléssel és leeresztő dugóval is rendelkezik, ami megkönnyíti a vízzel való tisztítást, így ideális átázott csizmák vagy sáros sportfelszerelések tárolására.

 • Férfi kinyitja a Ford Puma ST csomagterét

  Nincs több kulcskeresés

  A Kézhasználat nélkül működtethető csomagtérajtónak köszönhetően a Ford Puma ST csomagtartójához akkor is kényelmesen hozzáfér, ha esetleg mindkét keze foglalt. A KeyFree kulcsot elő sem kell vennie: csak húzza el lábát a hátsó lökhárító közepe alatt, és az ajtó automatikusan felnyílik. A csomagtérajtó természetesen az autóban ülve is nyitható és zárható.

 • Ford Puma ST áll a járdán

  Engedje be a napfényt

  A Ford Puma ST-hez választható, elektromosan nyitható panorámatető teljesen felváltja az eredeti fémpanelt. Az üvegen át beáradó természetes fénynek köszönhetően a belső tér még világosabbnak és tágasabbnak hat.  A tető eleje motorosan billenthető vagy teljesen elhúzható, a teljes hosszában elhúzható napellenző pedig akkor is árnyékot ad, ha a panorámatető nyitva van és épp friss levegőt enged be.

Foglaljon helyet a vezetőülésben

Okos funkcióival és innovatív technológiáival támogatja Önt a Ford Puma ST, hogy mindig az útra figyelhessen. Vastagon párnázott, fűthető, ST logóval díszített Recaro sportüléseivel szilárdan a helyén tartja Önt és az első ülésen utazót. A belső tér sportos hangulatát kiemeli a Ford Performance felirat a küszöbborításon, az alsó részén egyenesített, bőrborítású kormánykerék és az ST sebességváltó gomb.

Minden utazása a lehető legnagyobb kényelemben telik A 12,3"-os, teljesen digitális kijelző a kormánykerék mögött, valamint a beépített FordPass Connect modemmel összekapcsolt Ford Sync 3 információs és szórakoztató rendszer fejlett 8"-os, érintőképernyős kijelzője minden utazását a lehető

Összeköttetésben a világgal

 • FordPass alkalmazás fut egy mobiltelefonon

  FordPass Connect modem

  A Ford Puma ST-t az innovatív FordPass Connect modemmel szerelték fel, ami olyan hasznos szolgáltatásokat kínál Önnek és utasainak, mint a 10 eszközt is kiszolgáló 4G LTE WiFi , vagy az autó navigációs rendszerébe továbbított valós idejű forgalmi adatok. A rendszer műszerfalon felvillanó figyelmeztető jellel tájékoztatja a helyi útakadályokról, baleset esetén pedig automatikus eCall hívást kezdeményez.

 • Ford Puma ST középső konzolja

  SYNC 3 – Kézhasználat nélkül

  Az új Ford SYNC 3 zökkenőmentesen működik együtt okostelefonjával, így mindent könnyedén kézben tarthat a telefonhívásoktól és szöveges üzenetektől a zenén át a műholdas navigációig - akár a 8"-os érintőképernyőn keresztül, akár végtelenül egyszerű hangutasításokkal (a hangvezérlés magyar nyelven jelenleg nem elérhető). Az AppLink programmal kezelheti a SYNC rendszerrel kompatibilis alkalmazásokat.

 • B&O hansgzóró

  Zene, ahogy annak szólnia kell

  Egy zeneszámnak zenei ízléstől függetlenül úgy kell szólnia, ahogy azt az előadó elképzelte. A Ford Puma ST pontosan ezt teszi lehetővé. Hogyan? A B&O segítségével. Ez a prémium minőségű, 575 W-os, 10 hangszórós hangrendszer  a hátsó válaszfalba épített mélysugárzót is tartalmaz, ezzel a Puma ST raktere nem csökken. A B&O hangmérnökei ezt a modern rendszert kifejezetten a Ford Puma ST számára tervezték, fejlesztették és hangolták.

Fehér Ford Puma ST borítóképe

Érdeklődik a Ford Puma ST iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Puma ST modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020