Kék Ford Transit Van borítóképe

Ford Transit Van

Kemény munkára terveztük

A Ford Transit Van egy kivételesen rugalmas és nagyszerűen alkalmazkodó haszongépjármű. Bármi is legyen a feladat, megbírkózik vele.

Összeköttetésben a világgal

 • Egy férfi az utasoldali ülés elé egy elektronikus eszközt helyez el

  FordPass Connect modem

  A Ford Transit mostantól FordPass Connect modemmel is választható. Ez a innovatív kommunikációs rendszer olyan hasznos szolgáltatásokat kínál, mint a 10 eszközt is kiszolgáló 4G LTE WiFi, vagy az autó navigációs rendszerébe továbbított valós idejű forgalmi adatok.

 • FordPass alkalmazás működés közben

  FordPass mobil-alkalmazás

  A FordPass mobil-alkalmazással használva Ön a telefonján is ellenőrizheti, hogy bezárta-e az ajtókat, melyeket szükség esetén távolról is nyithat és zárhat. Akkor sem kerül kellemetlen helyzetbe, ha esetleg elfelejtette, hol parkolt le, hiszen az alkalmazás segítségével a térképen is azonosíthatja járműve helyzetét.

 • Ford Transit kijelzője, és a SYNC 3 működése

  Fejlett kihangosító rendszer

  Ford SYNC 3 egy csúcstechnológiás rendszer, melynek segítségével Ön telefonálhat, navigálhat vagy éppen zenét hallgathat. Az intuitív irányításhoz válassza a hangvezérlést vagy a 8"-os, színes érintőképernyőn kényelmesen használható gesztusvezérlést. A rendszer részét képező Live Traffic-kel elkerülheti a forgalmi dugókat.

Ford Transit extra kényelmes első ülései és utastere

Extra kényelmes ülések

Függetlenül attól, hogy milyen hideg van kint, az autóban mindig kényelmes meleg várja. A járműhöz választható, állítható és fűthető első üléseknek köszönhetően a hideg, téli hónapokban is kényelmes lesz a vezetés.

Könnyű vele az élet

 • Automatikusan behajtódó visszapillantók

  Önvédő visszapillantó tükrök

  A nem kívánt káresemények elkerülése érdekében az Elektromosan állítható, behajtható külső visszapillantó tükrök parkoláskor automatikusan behajtódnak, így védve a stílusosan kialakított irányjelzőket is.

 • Ford Transit tanksapkája

  Ford Easy-Fuel

  Ez a hasznos technológiai megoldás jóformán lehetetlenné teszi, hogy a járműbe nem megfelelő üzemanyagot tankoljunk, mivel a rossz töltőcső egyszerűen nem illeszkedik a beömlőnyíláshoz. És ami szintén jó hír, a Ford Easy-Fuel egy tartálysapka nélküli rendszer.

 • Jeges szélvédő

  Gyors jégtelenítés

  Ennek az ügyes kis funkciónak a segítségével pillanatok alatt jégtelenítheti szélvédőjét a fagyos reggeleken. Az ultravékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra azonnal felhevülnek, és jégtelenítik, ködmentesítik, párátlanítják szélvédőjét, valamint segítenek kiolvasztani az ablaktörlőket is.

 • Gépjármű szélvédője és ablaktörlői

  Automatikus ablaktörlők

  Az Esőérzékelős ablaktörlő abban a pillanatban bekapcsol, ahogy nedvességet érzékel a szélvédőn, működés közben pedig az eső intenzitásához igazítja a lapátok sebességét. A különböző érzékenységi fokozatok közül választva meghatározható, hogy az ablaktörlés milyen csapadékmennyiség esetén induljon el.

Fehér Ford Transit Van borítóképe

Érdeklődik a Ford Transit Van iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Transit Van modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020