Kék Ford Transit Van borítóképe

Ford Transit Van

Kemény munkára terveztük

A Ford Transit Van egy kivételesen rugalmas és nagyszerűen alkalmazkodó haszongépjármű. Bármi is legyen a feladat, megbírkózik vele.

Fokozott biztonság

 • Ford Transit szenzorai felismerik a gyalogosokat

  Védelem a gyalogosoknak is

  Az Ütközésmegelőző és Gyalogosfelismerő rendszer és a radarok abban segítik a vezetőt, hogy észlelik a gépkocsi előtt az úton tartózkodó vagy az útirányt keresztező járműveket, gyalogosokat és figyelmezteti a vezetőt jelenlétükre. Ha a vezető nem reagál a jelzésekre, a rendszer automatikusan működteti a fékeket.

 • Ford Transit veszélyes anyagot szállít

  Terhelésfüggő vezérlés

  A Terhelésfüggő vezérlés (LAC) az új Transit által szállított teher súlyának megfelelően módosítja az Elektronikus menetstabilizáló rendszer beállításait. Ez üres és teljes terheléssel közlekedő jármű esetén egyaránt gondoskodik az irányíthatóságról és a stabilitásról.

 • Ford Transit első kereke

  Keréknyomásfigyelő-rendszer

  Amennyiben utazás közben bármelyik kerék elkezd veszíteni a nyomásából, a Keréknyomásfigyelő-rendszer figyelmeztető jelzése jelenik meg a műszerfalon, felhívva a vezető figyelmét az esetleges defektre.

 • Ford Transit borulásgátló rendszerének működése

  Borulásgátló

  A Borulásgátló működését támogatva, a Ford egyedi borulásérzékelője segíti a gépjármű stabilitásának megtartását, magas súlypont, illetve éles kanyarok esetén is.

Ford Transit egy egy földúton halad egy építkezés felé

Ura marad a helyzetnek

A Kanyarodásszabályzó érzékeli, ha a vezető túl nagy sebességgel érkezik a kanyarba, és annak érdekében, hogy ura maradjon a járműnek, először gyorsan csökkenti a motor nyomatékát, majd az egyes kerekeket a szükséges mértékben lefékezi.

Extra védelem

 • Ford Transit légzsákrendszere

  Fejlett légzsák technológia

  A vezető- és utasoldali első légzsákok mellet oldallégzsákok gondoskodnak a hatékony mellkasvédelemről. A rendszert úgy tervezték meg, hogy baleset esetén az utasokat a lehető legtávolabb tolja az ütközés helyétől. A fejlett légzsákrendszer emellett arra is képes, hogy ütközéskor megemelje az utasok karját, így biztosítva nagyobb helyet a törzs és a becsapódó tárgy között. A teljes lefedettségű függönylégzsákok maximális védelmet nyújtanak.

 • Ford Transit oldalsó ajatjai extra védelemmel

  Feltörésbiztos központi zár

  Az új Transit távirányítással is nyitható, központi záras ajtókkal rendelkezik. Minden zárat egy-egy speciális feltörésgátló pajzs véd az erőszakos behatolástól. Alapbeállításként a rendszer induláskor automatikusan lezárja az ajtókat, de ez a funkció a műszerfalon bármikor kikapcsolható. Komolyabb ütközés esetén ezek az ajtózárak automatikusan kinyílnak, ami megkönnyíti az autó gyors elhagyását és a segítségnyújtást.

 • Ford Transit halad az úton és az Euro NCAP teszt eredményét igazoló jelvény

  Kitüntetett biztonság

  A Ford Transit és a Ford Transit Custom modellek elhozták a két legjobb aktív biztonsági rendszernek járó kitüntetést az – Európa 19 legtöbbet eladott kisteherautója között végzett – Euro NCAP teszten. A teszt mindennapi és valóságos környezetben vizsgálta a haszongépjárművek teljesítményét, és a Transitot arany, míg a Transit Customöt ezüst díjjal jutalmazta.

 • Ford Transit utánfutó stabilizátorának működése

  Utánfutó stabilizátor

  Az Utánfutó stabilizátor funkció érzékeli az utánfutó kígyózó mozgását vagy kilengését, és a probléma megszüntetése érdekében csökkenti az autó sebességét. A rendszer a motor nyomatékának csökkentésével és a kerekeken lévő féknyomás fokozatos növelésével lassítja le a járművet.

 • Ford Transit szenzorai érzékelik az oldalszelet és aktiválják a menetstabilizátort

  Oldalszél-stabilizáló

  Erős széllökésekkel tűzdelt szélben segít a vezetőnek a sávjában tartani a gépkocsit. Ehhez az Elektronikus menetstabilizáló rendszert használja, mely érzékeli, ha a gépkocsi keresztszélbe kerül.

 • Ford Transit modern riasztóval

  Lopásgátló rendszer

  A Thatcham 1. kategóriájú, kifinomult lopásgátló rendszer a jármű bezárásakor automatikusan élesíti magát. Ezt követően bármilyen erőszakos behatolási kísérlet esetén erőteljes szirénahanggal figyelmezteti környezetét. A rendszer megelőzi a nem kívánt elvontatást is.

Fehér Ford Transit Van borítóképe

Érdeklődik a Ford Transit Van iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Transit Van modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020