Kék Ford Transit Van borítóképe

Ford Transit Van

Kemény munkára terveztük

A Ford Transit Van egy kivételesen rugalmas és nagyszerűen alkalmazkodó haszongépjármű. Bármi is legyen a feladat, megbírkózik vele.

Továbbfejlesztett motortechnológia

 • Ford Transit dízelmotorja

  2.0 literes Ford EcoBlue dízelmotor

  A továbbfejlesztett, 2.0 literes Ford EcoBlue dízelmotoroknak köszönhetően az új Transit erősebb és hatékonyabb, mint valaha. A négy különböző változatban elérhető, akár 185 LE teljesítményre képes erőforrások között Ön is garantáltan megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb típust. Az új Ford Transit HDT (Heavy Duty Truck) motorral is rendelhető, ami ideális a nehezebb terheket szállító típusváltozatokhoz.

 • Ford Transit halad egy városi úton

  Hidrogénezett növényi olaj

  A Hidrogénezett növényi olajat az éttermek és háztartások konyháiból származó, használt – ezért hulladéknak minősülő – sütőolajokból és zsiradékokból állítják elő. A megújuló- vagy biodízelként is ismert üzemanyag a Ford Transitokban a jármű átalakítása nélkül, a megszokott dízelolaj helyett is használható. További előnye, hogy az üzemanyagtartályban akár hagyományos dízelolajjal is keverhető, így az sem jelent problémát, ha a töltőállomásnál éppen nem kapható HVO.

 • AdBlue® folyadék töltése egy Ford Transitba

  Légszennyezést csökkentő adalékanyag

  A Szelektív katalitikus redukciós (SCR) rendszer az AdBlue® karbamid/víz bázisú adalékanyagot használja arra, hogy a kipufogógázban található nitrogén-oxidokat nitrogénné és vízzé alakítsa. Ezután a részecskeszűrő a kipufogóban található szilárd részecskék több mint 99%-át kiszűri a kipufogógázból.

 • Ford Transit előről egy ipari környezetben

  Mild Hybrid változatban is

  A nagyobb hatékonyság érdekében az új Transit már Mild Hybrid változatban is elérhető. A hagyományos motor mellett a járműben egy kis méretű, akkumulátor hajtású elektromos motor is dolgozik, mellyel alacsony teljesítményfelvétel esetén hatékonyan csökkenthető az üzemanyagfogyasztás.

Segít még hatékonyabban közlekedni

Az innovatív Ford EcoMode rendszer folyamatosan értékeli a vezetési stílusunk üzemanyag-fogyasztásra gyakorolt hatását. Elemzi a jármű sebességét, a váltó használatát, a fékezési és gázadási adatokat, valamint a megtett rövid és hosszú utak számát. Az EcoMode az összegyűjtött információkat a műszerfalon is megjeleníti, ezzel támogatva a vezetőt az üzemanyag hatékonyabb felhasználásában, mellyel az autó élettartama alatt számottevő megtakarítás érhető el.

Gyorsulásszabályozó

Innovatív technológia, ami a gyorsulás mértékét a jármű terheltségéhez igazítja. Az eredmény magáért beszél: vezetési stílustól függően akár 15% üzemanyagmegtakarítás is elérhető a használatával. Sőt, a technológia a motor, a fékek, a gumik és más részegységek elhasználódását is lassítja.

Ford Transit Van halad az úton

Gazdaságos megoldások

A hatalmas teljesítmény mellett

 • Ford Transit műszerfala

  Auto Start-Stop indítórendszer

  A rendszer automatikusan leállítja a motort, amikor a jármű közlekedési lámpánál vagy forgalmi dugóban várakozik. Amint ismét lehet haladni, csak ki kell nyomni a kuplungot, egyesbe tenni az autót, illetve automata váltó esetén elég csak megnyomni a gázt, és a motor máris újra beindul. Az Auto Start-Stop különösen hatékony a városi forgalomban, ahol akár 10%-kal is képes csökkenteni a (városi) fogyasztást.

 • Ford Transit automata sebességváltója

  Automata sebességváltó

  Az új, 10-sebességes, automata váltónak köszönhetően a Transit gyorsulása egészen figyelemreméltó, miközben a jármű üzemanyag-hatékonysága is kifejezetten kedvező. A valós idejű, adaptív váltásütemezés lehetővé teszi, hogy az erőátviteli rendszer gyorsan és könnyedén alkalmazkodjon a változó körülményekhez. Akár egy sima autópályán, akár nehéz terepen halad célja felé, biztos lehet benne, hogy a Transit mindig a megfelelő sebességfokozatban dolgozik.

 • Ford Transit manuális sebességváltója

  6-sebességes váltó

  A 6-sebességes manuális váltóval az új Transit még takarékosabb és hatékonyabb. Megfelelően nagy sebességet elérve elég csak a 6. fokozatba kapcsolni, mellyel kifejezetten üzemanyagtakarékosan lehet haladni. A sebességváltó működése gyors és akadálymentes. 

 • Ford Transit akkumulátortöltése működés közben

  Hatékonyabb Akkumulátorfeltöltés

  A hagyományos rendszerektől eltérően a Fékenergia-visszanyerés kizárólag a szükséges esetekben tölti a jármű akkumulátorait, és amikor csak lehetséges, a gyorsításkor megszakítja a töltést. A megoldással üzemanyagmegtakarítás és kibocsátáscsökkenés érhető el.

Fehér Ford Transit Van borítóképe

Érdeklődik a Ford Transit Van iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Transit Van modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020