Kék Ford Transit Van borítóképe

Ford Transit Van

Kemény munkára terveztük

A Ford Transit Van egy kivételesen rugalmas és nagyszerűen alkalmazkodó haszongépjármű. Bármi is legyen a feladat, megbírkózik vele.

Munkára született

 • Ford Transit konténerek között, sötétben

  Kivételes méretű raktér

  Az új Transit méretei mindhárom dimenzióban lenyűgözőek. Figyelemreméltó a rakterület hossza, (kerékjáratok közötti) szélessége és hasznos belmagassága is. Mivel a 15,1 m³-es raktérben a rakomány hossza akár 3 m, súlya pedig akár 2,1 tonna is lehet, az új Transit megfelelő helyet biztosít ahhoz, hogy Ön szinte bármit elszállítson.

 • Ford Transit nyitott oldalsó tolóajtókkal

  Kézhasználat nélküli tolóajtók

  Egy zseniális megoldásnak köszönhetően az új Transit minden eddiginél egyszerűbben megrakodható. Egyszerűen húzza meg az ajtó fogantyúját, vagy nyomja meg a gombot a kulcstartón és az ajtó automatikusan kinyílik vagy bezáródik. Az oldalajtót a műszerfalon található gomb megnyomásával is működtetheti.

 • Ford Transit hátsó ajtaja 270 fokban nyitott állapotban

  270 fokban nyitható ajtók

  A 270 fokban nyíló hátsó ajtók minden eddiginél egyszerűbbé teszik a be- és kirakodást. A biztonságot fokozzák az ajtók belső szegélyére ragasztott fényvisszaverő matricák, melyek a nyitott ajtókra figyelmeztetik a többi közlekedőt. Még az ajtók zárása is sokkal egyszerűbb lett: a jobb légelvezető nyílások hatékonyan csökkentik a légnyomást a raktérben.

 • Ford Transit rakterét egy LED-es fényszóró világítja meg

  Jobb fényviszonyok

  A tető hátsó peremére szerelt új, erős fényű LED-es reflektornak köszönhetően Ön napnyugta után is megfelelő fényviszonyok mellett dolgozhat. Ha pedig az akkumulátor már kezd lemerülni, az intelligens rendszer automatikusan lekapcsolja a reflektort.

 • Ford Transit belső rakterét több LED-es fényszóró világítja meg

  Világosabb raktér

  A raktérvilágítás az alapfelszereltség része az új Transit Van modellek esetében, de a ragyogóbb megvilágítás érdekében választható a LED raktérvilágítás is.

 • Ford Transit rakterén elhelyezett rakományrögzítő fülek

  Rakományrögzítő fülek

  Az oldalfalon található DIN és ISO kompatibilis rögzítőpontok gondoskodnak róla, hogy a rakományok az út során mindvégig tökéletes biztonságban és szilárdan a helyükön maradjanak.

Extra erős, 5 tonnás alváz

A Transit Van új, 5 tonnás megengedett legnagyobb össztömegű változatával minden eddiginél több, akár 2457 kg-nak megfelelő súlyú rakományt is biztonságosan szállíthat.

Ez a masszív jármű az extra teherbírásával ideális alapot kínál a nehezebb felépítményekhez is, a hosszabb tengelytávú és nagyobb térfogatú változata, a Jumbo Van pedig szinte bármilyen áruszállításhoz vagy átalakításhoz elegendő hellyel és teljesítménnyel rendelkezik.

Ford Transit egy áruszállító kikötőben halad

Lenyűgöző praktikum

 • Ford Transit vonóhoroggal

  Gyári vonóhorog

  Amennyiben utánfutót is szeretne vontatni, a Ford Transit Vant gyári vonóhoroggal is megrendelheti. Ha pedig ez az igény a vásárlás után merül fel, a vonóhorgot később is bármikor szakszerűen és biztonságosan felszereltetheti a Ford márkaszervizekben. Bármelyiket is választja, vontatáskor számíthat a Transitba szerelt Utánfutó stabilizátorra.

 • Ford Transit fej felett elhelyezett tárolópolcjai

  Hasznos tárolóhelyek mindenhol

  Az új Transit tele van praktikus tárolóhelyekkel. Van például egy könnyen hozzáférhető tároló a műszerfalban. Egy rejtett, zárható kesztyűtartó, amiben akár A4-es méretű iratokat is elhelyezhet. Egy kényelmesen pakolható rekesz az ülések alatt. Még a jármű ajtaját is úgy tervezték meg, hogy a lehető legnagyobb tárolóhelyet biztosítsa, és egy A4-es irattartó mellett kényelmesen elférjen benne akár egy 2 literes palack is.

 • Ford Transit csatlakozói

  Aljzatok, csatlakozó aljzatok, portok

  Az új Transit számos elektromos csatlakozó aljzattal érkezik. A 12 V-os csatlakozó aljzatok és az elhelyezett USB portok mellett a szabványos 240 V-os csatlakozóaljzat is a vezető kényelmét szolgálja. 

 • Ford Transit nyitott hátsó ajtókkal, éspraktikus fellépővel

  Egyszerű beszállás

  A hátsó lökhárítóba épített széles, jól tapadó fellépő megkönnyíti a rakodóterületre való feljutást és kényelmesebbé teszi a kézi rakodást.

Ford Transit egy ipari raktárhelysigben várakozik a rakományra

12 év garancia átrozsdásodás ellen

Az új Transithoz megnyugtatóan hosszú, 12 évre szóló átrozsdásodás elleni garancia jár.

Fehér Ford Transit Van borítóképe

Érdeklődik a Ford Transit Van iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Transit Van modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020