Szürke Ford Kuga borítóképe

Ford Kuga

Energikus karakter

Ford Kuga: lenyűgöző megjelenés és figyelemre méltó képességek. Az új Kuga három különböző hibrid változatban is elérhető. Öné a választás.

Erős, gazdaságos és sokoldalú

A Ford Kuga egyaránt kapható hibrid-, benzin- és dízelmotorral is

 • Ford Kuga akkumlátorait ábrázoló animáció borítóképe

  Modern öntöltő technológia

  A Ford Kuga Plug-In Hybrid akkumulátorának töltési ponthoz való csatlakoztatása mellett az akkumulátor saját magát is képes feltölteni. A visszatápláló fékezés begyűjti a fékezés közben általában elvesző energiát, majd visszatáplálja az akkumulátorba. A benzinmotor energiát ad a hibrid akkumulátornak is. Ez segít folyamatosan feltöltve tartani az akkumulátort és maximalizálni a hatékonyságot.

 • Ford Kuga műszerfala

  Elektromos járműasszisztens

  A Ford Kuga számos funkcióval támogatja az üzemanyag-fogyasztás csökkentését és a hibrid akkumulátorok töltésének optimalizálását. A Fékezési asszisztens a fékezéssel kapcsolatban ad tanácsokat, melyeket követve tovább mérsékelheti a jármű fogyasztását, míg az EV Coach (Elektromos járműasszisztens) azt mutatja meg, hogyan töltheti a jármű hibrid akkumulátorait a Regeneratív fékezés technológiával.

Könnyű feltöltés

A Ford Kuga plug-in Hybridhez két szabványos töltőkábelt mellékelünk. Az egyik a normál otthoni töltéshez, a másik a nyilvános töltőállomásokhoz használható. Ha szeretné otthon is a lehető leggyorsabban feltölteni járművét, megrendelheti nagyteljesítményű Wallbox töltőállomásunkat is, amit szakértő partnereink telepítenek az otthonában. A Wallbox technológia a hagyományos csatlakozóaljzatnál jóval hatékonyabb töltést tesz lehetővé. A rendszer a plug-in hibrid Kugát alig 3,5 óra alatt tölti fel 0-100%-ra, így autója rövidebb idő alatt lesz újra menetkész.

A Ford Kuga Plug-In Hybrid menet közben is képes feltölteni az akkumulátorokat, hatékonyan kombinálva a regeneratív fékezésből származó energiát a motor által termelt energiával. 

Fejlett technológiák

Környezetbarát megoldások

 • Ford Kuga manuális sebességváltó

  Manuális sebességváltás

  Ha a kézi váltókat részesíti előnyben, a Ford Kuga 6 sebességes, nagy nyomatékkapacitású, manuális váltója nemcsak gyors, gördülékeny és pontos sebességváltást biztosít, de segít az üzemanyagfogyasztás csökkentésében is. A műszerfalon jelzés mutatja, hogy a sebességváltás mikor optimális.

 • Ford Kuga automata sebességváltó tárcsa

  Észrevétlen sebességváltás

  Az automata váltós modellek esetében egy forgatható váltótárcsa biztosít teljes körű vezérlést a fejlett, nyolcsebességes váltó felett. A rendszer előnye, hogy a kívánt üzemmód rendkívül egyszerűen, csupán a tárcsa elforgatásával kiválasztható, a hagyományos váltókar eltüntetésével pedig a beltér harmonikusabb, letisztultabb, elegánsabb lett.

 • Ford Kuga sportfokozatban megjelenő műszerfalkép

  Minden terepen

  Bármerre is vezet az útja, a Ford Kuga fejlett technológiája tökéletes kontrollt biztosít. Az ötféle vezetési üzemmód közül választva a jármű menettulajdonságait tökéletesen az útviszonyokhoz és az időjárási körülményekhez hangolhatja. A Ford Kuga 5 különböző vezetési módot kínál: Normál, Sport , Nedves/Csúszós, Terep, vagy a maximális üzemanyag-hatékonyságot biztosító Eco üzemmód.

 • Károsanyag kibocsátástól mentes, tisztaságot kifejező vízben lévő buborékot megjelenítő ábra

  Alacsony CO2 kibocsátás

  A lenyűgöző, kilométerenként mindössze 32 g (WLTP)/26 g (NEDC) széndioxidot kibocsátó Ford Kuga Plug-in Hybrid motorja a legszigorúbb, Euro 6.2-es kibocsátási szabványoknak is megfelel. E szabványok célja a levegőminőség javítása és a kipufogógáz-kibocsátás csökkentése.

Fehér Ford Kuga borítóképe

Érdeklődik a Ford Kuga iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Kuga modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020