Szürke Ford Kuga borítóképe

Ford Kuga

Energikus karakter

Ford Kuga: lenyűgöző megjelenés és figyelemre méltó képességek. Az új Kuga három különböző hibrid változatban is elérhető. Öné a választás.

Teljes nyugalomban

Ford Kuga plug-in hibrid (PHEV) típusok vásárlása esetén a Ford Aftercare garanciális szolgáltatása gondoskodik az összes hibrid alkatrész – köztük a PHEV akkumulátor – védelméről. A járműre vonatkozó általános garancia 3 évig vagy 100 000 km-ig érvényes, és minden olyan részegységére vonatkozik, ami gyártási hiba miatt javításra vagy cserére szorul. A jármű PHEV alkatrészeit 5 évig vagy 100 000 km-ig, míg az akkumulátort 8 évig vagy 160 000 km-ig védi a Ford gyári garancia.

Ford Aftercare működését bemutató videó borítóképe
Ford Kuga halad az úton egy erdős vidéken

Elektronikus menetstabilizátor

Az Elektronikus menetstabilizáló rendszer mozgás közben folyamatosan figyelemmel kíséri a jármű viselkedését. Ha a Blokkolásgátló fékrendszer és a Kipörgésgátló fejlett szenzorai a keréktapadás csökkenését jelzik, a rendszer automatikusan fékező impulzust gyakorol az egyes kerekekre.

Kívül- belül véd

 • Ford Kuga szenzorai felismerik a szembe jövő forgalmat

  Ütközésmegelőző rendszer

  Az Ütközésmegelőző rendszer Gyalogosfelismerő funkcióval, kamerával pásztázza a jármű előtti útszakaszt. Amennyiben azt érzékeli, hogy az autó más gépjárművel, gyalogossal vagy kerékpárossal ütközhet, figyelmezteti a vezetőt a veszélyre. Ha nem reagál idő

 • Gyerekülés

  Gyerekülés rögzítő pontok

  A Ford Kugát úgy terveztük, hogy a gyermekei is biztonságban utazhassanak. Ezért szereltük fel hátsó ISOFIX gyerekülés rögzítő pontokkal. Így akár két ülést is biztonságosan elhelyezhet az autóban.

Ford Kuga keresztezősnél áll, amíg áthalad egy hölgy az úton

Segít megállni, ha kell

A Vészfék-rásegítő segítségével a jármű maximális fékezési hatékonyságot képes elérni vészhelyzetekben, mégpedig úgy, hogy érzékeli a vezető által kifejtett fékerőt, és szükség esetén automatikusan fokozza azt.

Kommunikál Önnel

 • FordPass alkalmazást használó nő

  Járműértesítések

  A FordPass alkalmazásból menet közben is tájékozódhat az útvonalán várható forgalomról, valamint a jármű műszaki állapotáról. Az alkalmazás többek között értesíti Önt, ha alacsony az abroncsnyomás, időszerű az olajcsere, kiégett egy izzó, vagy túlmelegedett a motor. Az érzékelők adatai alapján átfogó képet kaphat autója műszaki állapotáról. A riasztások részletesen ismertetik az adott probléma jellegét és a megoldás lépéseit, sőt a FordPass mobilalkalmazással időpontot is foglalhat a megszokott márkaszervizébe.

 • Ford Kuga az emelvényen

  Nem ad esélyt a tolvajoknak

  A Ford Kugában egy rendkívül kifinomult, Thatcham Category 1 riasztórendszer található, ami a jármű bezárásakor automatikusan élesíti magát. Ezt követően a rendszer erőteljes szirénahanggal figyelmeztet minden erőszakos behatolási kísérlet esetén, vagy ha az érzékelő mozgást észlel az utastérben. A rendszer akkor is működésbe lép, ha megpróbálják elvontatni az autót, illetve ellenőrzi az ajtókat, a motorháztetőt és a csomagtérajtót is. A bekapcsolt riasztórendszer vészhelyzet esetén értesítést küld a FordPass mobilalkalmazásba.

 • FordPass alkalmazás az úton lévő akadályok mellett halad el

  Előre jelzi a veszélyt

  A helyi veszélyforrásokra figyelmeztető rendszer (Local Hazard Information) időben tájékoztatja az útvonalán található, közlekedést befolyásoló eseményekre, például útépítésekre, lerobbant járművekre, helyi árvizekre. A figyelmeztetések alapjául szolgáló információk a közelben található, internet eléréssel rendelkező Fordoktól, valamint egyéb helyi forrásokból, többek között a közérdekű baleseti nyilvántartóktól érkeznek. A figyelmeztető jelzés a digitális képernyőn jelenik meg, tájékoztatva Önt a veszélyforrás jellegéről és távolságáról.

Ötcsillagos biztonság

Az Euro NCAP - az Európában forgalmazott autók biztonságát vizsgáló független nemzetközi szervezet - 5 csillagos minősítése tanúsítja, hogy a Ford Kuga biztonsági rendszerei hatékonyan gondoskodnak az Ön és utasai védelméről. A vezetéstámogató rendszerek 2 héten át tartó tesztsorozata során elért JÓ minősítéssel a Ford Kuga megelőzte a teszteken részt vevő többi autót. A Ford autója minden területen kiváló teljesítményt nyújtott, azonos hangsúlyt fektetve a vezetői élményre és vezetéstámogató rendszerek nyújtotta biztonságra.

Euro NCAP minőségbiztosítási emléma
Fehér Ford Kuga borítóképe

Érdeklődik a Ford Kuga iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Kuga modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020