Szürke Ford Kuga borítóképe

Ford Kuga

Energikus karakter

Ford Kuga: lenyűgöző megjelenés és figyelemre méltó képességek. Az új Kuga három különböző hibrid változatban is elérhető. Öné a választás.

Mindenre kész

Engedje szabadon az Önben élő kalandvágyat

 • Ford Kuga üléseit egy hölgy átrendezi

  Variálható hátsó ülések

  A Ford Kuga igény szerint variálható, új beltere tökéletes szabadságot nyújt, és minden utazáshoz alkalmazkodik. Tágasabb csomagtérre van szüksége egy nagyobb utazáshoz? Vagy inkább extra lábtérre, hogy a hátul ülők még kényelmesebben utazzanak? A rugalmasan állítható hátsó ülések igény szerint könnyedén előre vagy hátra csúsztathatók. Az üléssort teljesen előre állítva akár 67 literrel növelheti a csomagteret, így bármit kényelmesen elhelyezhet benne, amire csak szüksége van.

 • Ford Kuga középkonzolja rengeteg tárolóhellyel

  Tárolóhelyek mindenhol

  A Ford Kuga rendezett és jól áttekinthető beltere a vezetőnek és az utasoknak is rengeteg hasznos tárolóhelyet kínál.  A középkonzol hatalmas médiatároló rekeszében a legnagyobb okostelefon is kényelmesen elfér. Elől és hátul egyaránt méretes pohártartók állnak rendelkezésre, de még az ajtók tervezése során is ügyeltünk arra, hogy rekeszeik minél több tárgyat befogadhassanak.

 • Ford Kuga csomagtartója csomagokkal

  Tágas és praktikus

  Ford Kugával a bevásárlás és a gyerekek iskolába szállítása sokkal egyszerűbb. Sőt, ha ahhoz van kedve, bedobhatja hátulra a bringáját, és máris indulhat kirándulni. A ülések mögött ugyanis egy 645 literes csomagtér áll rendelkezésére, ami az üléseket lehajtva akár 1530 literesre bővíthető. A Ford Kugában így mindig annyi hely áll a rendelkezésére, amennyire csak szüksége van.

Szürke Ford Kuga halad a hídon

Tetősínek

A stílusos alumínium vagy matt fekete színekben választható tetősínek markáns SUV karaktert kölcsönöznek a Ford Kugának, miközben masszív alapként szolgálnak a különböző, tetőre szerelhető szállítási eszközöknek.

Behajtható vonóhorog

Ott van, ha kell

A legtöbb vonóhorgot fixen rögzítik, ezért azok folyamatosan kiállnak az autók hátuljából. A Ford Kugához extraként rendelhető, behajtható vonóhorog azonban könnyedén eltüntethető a lökhárító alatt, ha éppen nincs rá szükség.

Ford Kuga motorcsónakot vontat
Fehér Ford Kuga borítóképe

Érdeklődik a Ford Kuga iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Kuga modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020