Szürke Ford Kuga borítóképe

Ford Kuga

Energikus karakter

Ford Kuga: lenyűgöző megjelenés és figyelemre méltó képességek. Az új Kuga három különböző hibrid változatban is elérhető. Öné a választás.

Könnyű hozzászokni

 • Ford Kuga hangszórója

  Rendkívüli hangminőség

  A Ford Kugához tervezett prémium formavilágú B&O hangrendszer hangminősége rendkívül meggyőző. A fejlett, 10 hangszórós, 575 wattos rendszert a B&O hangmérnökei egyedileg hangolták a Ford Kuga belteréhez, így kedvenc zenéit az előadók szándékának megfelelő hangzással élvezheti. A rendszerben beállíthatja, hogy a zene a hangulatának megfelelően szólaljon meg. A kijelzőn négy különböző „érzelmi állapot” közül választhat: nyugodt, energikus, meleg és élénk.

 • Ford Kuga egy hegyvidéki tájon parkol, kerékpározók veszik körül

  Automata csomagtérajtó

  A Kézhasználat nélkül működtethető csomagtérajtónak köszönhetően a Ford Kuga csomagtartójához akkor is kényelmesen hozzáfér, ha esetleg mindkét keze foglalt. A Kulcsnélküli ajtónyitással kulcsát elő sem kell vennie: csak húzza el lábát a hátsó lökhárító közepe alatt, és az ajtó automatikusan felnyílik. A csomagtérajtó természetesen az autóban ülve is nyitható és zárható.

Mindig kapcsolatban

A beépített FordPass Connect modemmel új szintre lép az egyedülálló Ford Kuga-élmény. A készüléknek köszönhetően olyan hasznos szolgáltatások állnak rendelkezésére, mint a fedélzeti WiFi, a továbbfejlesztett navigációs rendszer és a valós idejű forgalmi adatok. Segítségével bármikor egyszerűen megtalálja parkoló autóját, távolról is zárhatja-nyithatja az ajtókat, sőt automata váltós változat esetén még a motort is beindíthatja. Ugyanez a rendszer baleset esetén automatikusan értesíti (eCall) a segélyszolgálatokat, és tájékoztatja őket a jármű hollétéről.

Ford SYNC 3

A Ford SYNC 3 egy csúcstechnológiás rendszer, melynek segítségével menet közben is kapcsolatba léphet másokkal, és egyszerűen, akár hangutasításokkal is vezérelheti telefonját, a zenelejátszást, vagy a navigációt. A rendszerrel együttműködő FordPass mobilalkalmazásból közvetlenül a SYNC 3 navigációs képernyőjére küldheti a kiválasztott úti célt.

Ford Kuga belső utastér

Élmény vezetni

Minden környezetben

 • Ford Kuga halad az úton

  Kitárul a világ

  Élvezze a szabadban töltött időt a Ford Kuga utasterének kényelméből. Az elektromos vezérlésű, dupla paneles panorámatetőnek köszönhetően útközben élvezettel merülhet el a tájban. Az első és hátsó üléssorok felett húzódó hatalmas üvegtető természetes fénybe borítja az egész utasteret, ahol - nyitott állapotban -  szabadon járhat a friss levegő. Zárt helyzetben a csúsztatható üvegpanelek fényvisszaverő bevonata hűsen tartja az utasteret.

 • Gépjármű fagyos szélvédője

  Szélvédő jégtelenítés

  Ezzel az innovatív felszereltséggel fagyos reggeleken pillanatok alatt jégteleníthető a szélvédő. Az ultravékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra, azonnal felhevülnek és jégtelenítik, ködmentesítik, párátlanítják a szélvédőt, segítve az ablaktörlők kiolvasztását is. A rendszer még fagypont alatti hőmérsékleten is rendkívül gyorsan és hatékonyan működik.

 • Ford Kuga klímaberendezése

  Melegen ajánljuk

  A Ford Kuga kényelmét fokozza a vezető- és utasoldali üléseken is rendelkezésre álló ülésfűtés, valamint a fűthető kormánykerék, ami melegen tartja kezét még a fagyos téli reggeleken is. Az automata váltós Ford Kugák motorja a FordPass mobilalkalmazással távolról is beindítható, így a utastér melegen, a szélvédő pedig jégmentesen várja, hogy útra keljen.

 • Ford Kuga ülésállító nyomógombjai

  Állítható vezetőülés

  A Ford Kuga tízféle módon állítható vezetőülése lehetővé teszi, hogy a vezetési pozíciót a saját igényeihez igazítsa. Az ülés előre és hátra tolható, valamint állítható a párna, az ülés magassága, a háttámla és a deréktámasz is.

 • Ford Kuga középkonzoljában egy mobil töltődik

  Mobiltöltés menet közben

  A Ford Kuga tágas belterét a kényelem és praktikum jegyében tervezték.  A középkonzol hatalmas médiatároló rekeszében például a legnagyobb okostelefon is remekül elfér, a vezeték nélküli töltőfelülettel pedig útközben is kényelmesen feltölthetők a technológiával kompatibilis eszközök.

 • Ford Kuga elektronikus kézifékje használat közben

  Helytakarékos

  Az Elektronikus kézifék amilyen egyszerű, éppolyan nagyszerű technikai megoldás, hiszen számos előnyt kínál a hagyományos kézifékkel szemben. A középkonzolon elhelyezett kapcsolója kevesebb helyet foglal az utastérben, a féket ritkábban kell javíttatni és mindössze egyetlen gombnyomással működésbe hozható.

Ford Kuga otthoni töltő

Egyszerű otthoni töltés

A Ford Kuga Plug-in Hybrid alapfelszerelésének része egy szabványos töltőkábel, mellyel az otthoni 230 V-os hálózathoz lehet csatlakozni.

Töltésellenőrzés okostelefonnal

Annak érdekében, hogy a Ford Kuga Plug-In Hybrid járművét a lehető legegyszerűbben újratölthesse, a Ford szorosan együttműködik Európa legnagyobb köztéri töltőhálózataival. Okostelefonja segítségével további nyilvános töltőpontokat vehet igénybe, a mobilalkalmazás segítségével egyszerűen megkeresheti a legközelebbi töltőpontot és akár fizethet is vele a szolgáltatásért.

Ford Kuga töltését okostelefonon vezérli egy fiatal hölgy
Fehér Ford Kuga borítóképe

Érdeklődik a Ford Kuga iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Kuga modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020