Sárga Ford Mustang borítóképe

Ford Mustang

Szárnyalhat vele

Ford Mustang: egy ikonikus márka. Két karakteres modell. A jól ismert Mustang GT-hez most csatlakozik a vadonatúj Mustang Mach 1 is. Kérjen ajánlatot online.

Összeköttetésben a világgal

 • FordPass alkalmazás működés közben

  Fordpass alkalmazás

  A FordPass Connect még hatékonyabbá válik, ha a FordPass alkalmazás segítségével az okostelefonjával párosítja. Amint csatlakoztatta a rendszerhez a készülékét, máris innovatív, új funkciók sora áll rendelkezésére. Mobiltelefonjának segítségével például könnyedén megtalálja járművét, ha elfelejtette, hol parkolt le vele. Ellenőrizheti továbbá az üzemanyagszintet, a futásteljesítményt, a gumiabroncsnyomást, és közvetlenül a telefonjára kaphat a járműve állapotával kapcsolatos értesítőket. A telefonról közvetlenül az autóba küldött úticél megjelöléssel még a műholdas navigációs rendszert is kényelmesen beállíthatja otthonról.

 • Ford Mustang középkonzolja és a SYNC3 működés közben

  Kezelés kéz nélkül

  A SYNC 3 a rendszer legmodernebb verziója, mely a továbbfejlesztett beszédparancsoknak és a kibővített funkcióknak köszönhetően gyorsabban és egyszerűbben használható. (Magyar nyelven nem elérhető.) Az új kezelőfelületen a még egyszerűbb használhatóság érdekében nagyobbak a gombok, és a 8”-os érintőképernyő ismeri az okostelefonokon és táblagépeken megszokott kézmozdulatokat is, így még egyszerűbben irányítható. A SYNC 3 rendszer AppLink, Apple CarPlay és Android Auto funkciójának köszönhetően az érintőképernyőn az okostelefon továbbította adatok is megjeleníthetők.

 • Ford Mustang kijelzőjén Apple ikonok

  Apple Car Play

  Az Apple CarPlay segítségével a SYNC 3 rendszeren keresztül hozzáférhet iPhone készülékén található zenékhez, podcast-okhoz, térképekhez és hangoskönyvekhez. Csatlakoztassa egy USB-kábellel iPhone készülékét a járműhöz, és a telefon képernyője máris megjelenik a SYNC rendszer színes, 8”-os érintőképernyőjén. Ezután a Siri hangvezérlésével, illetve az okostelefonoknál megszokott érintőképernyős felületeken alkalmazott mozdulatokkal minden kívánt funkció hozzáférhető.

 • Ford Mustang középkonzoljában egy Andoidos mobil töltődik

  Android Car

  Az Android Auto használatával a SYNC 3 rendszeren keresztül kezdeményezhet vagy fogadhat telefonhívásokat, illetve küldhet szöveges üzeneteket, mindezt egyszerű hangutasításokkal. Emellett az Android készülékén tárolt zenék, podcast-ok és térképek is elérhetőek. Mindössze egy USB-kapcsolat és az Android Auto alkalmazás szükséges, és okostelefonja funkciói máris megjelennek, az okostelefonoknál már megszokott kézmozdulatokat is támogató színes, 8”-os SYNC érintőképernyőn.

Mindig megfelelő hőmérséklet

A választható elektronikus automata klímaberendezés (EATC) segítségével egyszerűen beállítható a kívánt hőmérséklet, amelyet a rendszer automatikusan fenntart. A FordPass alkalmazással pedig még azelőtt felmelegítheti és előkészítheti az induláshoz a Mustangot, hogy elhagyná a házat. Egyszerűen távolról indítsa be a motort, hogy a szélvédő jégmentesen, önnel egyidőben álljon indulásra készen!

A fűthető és hűthető első ülések: A bőr borítású első ülések fűthetők, hűthetők és elektromosan hat irányban állíthatók. A vezetőülés statikus deréktámasszal is el van látva. Ezek időjárástól függetlenül tovább javítják a vezetési kényelmet

Minden kézre áll

 • Ford Mustang kapcsoló gombjai

  Saját beállítások

  A MyMode segítségével tárolhatja kedvenc vezetési beállításait, beleértve például a kormányzásra, az Elektronikus menetstabilizáló rendszer beállításaira, a váltóvezérlésre vagy az Aktív kipufogó intenzitására vonatkozó adatokat is.

 • Koncertfelvétel és a B&O logó montázsa

  Mintha koncerten ülne

  Készüjön a különleges hangélményre: a gazdag és erőteljes, minőségi surround hangzásról az 1000 W-os B&O Play gondoskodik 12 hangszóróval. Nem véletlen, hogy ennyire jól szól: a B&O PLAY akusztikai szakértői tökéletesen az autó teréhez hangolták a rendszert.

 • Ford Mustang motorindító gombja

  Gombnyomásra indul

  A Mustang automatikusan érzékeli a kulcs jelenlétét még akkor is, ha a táskájában vagy a zsebében van. Ezért elég egyszerűen megnyomni a Ford Power indítógombot, és a motor máris életre kel.

 • Ford Mustang színbeállítási lehetőségei a műszerfal kijelzőn

  Legyen színes a vezetés

  A hangulatvilágítás igény szerint változtatható. Szabja személyre a műszerfal színeit hétféle hangulatvilágítással, vagy a MyColour funkció három kedvenc színkombinációjával!

Fehér Ford Mustang borítóképe

Érdeklődik a Ford Mustang iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Mustang modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020