Sárga Ford Mustang borítóképe

Ford Mustang

Szárnyalhat vele

Ford Mustang: egy ikonikus márka. Két karakteres modell. A jól ismert Mustang GT-hez most csatlakozik a vadonatúj Mustang Mach 1 is. Kérjen ajánlatot online.

Egy pálya, egy cél

Ezek a telivér sportautók nem akármilyen teljesítményt kínálnak: az 5,0 literes V8 Mach 1 motor lenyűgöző, 460 LE teljesítményre és 529 Nm nyomatékra képes, mellyel az automata változat 4,4 másodperc alatt, a manuális pedig 4,8 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/h sebességre. A kérdés tehát a következő: mennyire fontos a teljesítmény?

Ford Mustangok parkolnak a naplementében
460 LE teljesítmény

Élményvezetés

Élményekkel teli utak

Fejlett technológiájával és könnyed erejével a Mustang magasabb szintre emeli a vezetés élményét. Akár a műszercsoport mérőóráit szeretné testre szabni, akár gond nélkül kipörgetni a hátsó kerekeket, a Mustang Track Apps szórakoztató és hasznos, valós idejű teljesítményadatokat jelenít meg, amivel minden útból a legtöbbet hozhatja ki.

A line lock funkció például blokkolja az első fékeket, hogy a hátsó kerekek szabadon pöröghessenek, amivel felmelegítheti a gumiabroncsokat a jobb tapadás érdekében. A launch control pedig, segít korlátozni a hátsó kerekekre jutó nyomatékot, hogy megakadályozza a kerekek kipörgését.

Innovatív technológiák

 • Ford Mustang kijelzőjén digitálisan is látszik a fordulatszám

  Fordulatszám szinkronizálás

  A Mustang manuális sebességváltója mostantól fordulatszám szinkronizálással érhető el. Ez a funkció a sebességváltó pozíciójának és a kerék sebességének összehangolásával simább sebességváltást eredményez.

 • Ford Mustang motorháztetejánek nyílásai

  Motorháztető szellőző nyílások

  A motorháztető levegőkivezető nyílásai segítenek, hogy Mustangja hatékonyabban üzemeljen azáltal, hogy elvezetik a hőt és friss, hideg levegőt engednek a motortérbe.

 • Ford Mustang hátulról

  Aktív szelepes kipufogó

  A Mustang olyannyira egyedivé tehető, hogy még a motorhangja is megváltoztatható. A négy kipufogóvéggel szerelt aktív kipufogórendszer lehetővé teszi, hogy egy gombnyomással megváltoztassa a kipufogórendszer hangját és az átáramló légmennyiséget. A Mach 1 négy darab 4,5"-os (11,43 cm) kipufogóvége perforált, hogy még jobb legyen a hangja, ráadásul az egyedi aktív kipufogószelep hangolása is illik az autó egyedi karakteréhez.

 • Ford Mustang előröl

  Első légbeömlők és splitter

  A lökhárítón lévő egyedi, alacsonyabban elhelyezett légbeömlők segítenek a motort és a fékeket hűtő légáramlás maximalizálásában, hogy még nagyobb legyen a teljesítmény. A nagy fékhűtő nyílások kiegészítik a hűtőcsövek felől áramló levegőt. Az első splitter növeli az autó elején a leszorítóerőt és csökkenti a légellenállást, miközben a levegőáramot az optimális hűtés érdekében a motortérbe vezeti.

Élen a versenypályán

Stílusos és agilis

A Mustang mindig is egyedi sportautó volt, de a Mach 1-gyel az élmény most új magaslatokba emeli. Az egyedi Recaro első sportülésektől a speciális fejlesztésű, teljesen független felfüggesztésű futóműig, erősebb keresztmerevítőkig és első rugókig, valamint a precíz kormányzásig ez a legélvezetesebb és leginkább agilis sorozatgyártású Mustang, amely valaha készült.

A Recaro első sportülések visszatekintenek a Mach 1 örökségére, és stabilan tartanak.
A teljesen független felfüggesztés geometriáját úgy hangoltuk, hogy kiegyenlítse az indulási, a megemelkedési és a fékezési billenési nyomatékot.
A MagneRide® lengéscsillapító rendszer hozza el a valódi Mustang vezetési élményt. A rendszer folyamatosan ellenőrzi magát, és másodpercenként több ezerszer is kiigazítja a működését, így éri el a kivételes szintű menetstabilitást.

Összekapcsolva

Az irányítás az Ön kezében van

 • Ford Mustangot egy úr vezet

  FordPass Connect modem

  A járműbe beépített FordPass Connect modem egy sor olyan szolgáltatást biztosít, amelyek egyszerűbbé és élvezetesebbé teszik a vezetést. Ilyenek a Live Traffic, amely friss közlekedési információkat küld a SYNC 3 navigációs rendszerének, valamint a Local Hazard Information, mely figyelmeztetheti az esetleges veszélyekre, még azok bekövetkezte előtt. Baleset esetén az eCall automatikusan felhívja a mentőket és megosztja a helyadatokat.

 • FordPass alkalmazás működés közben

  Ford Pass alkalmazás

  Hozza ki a legtöbbet az összekapcsolt autózási élményből a FordPass alkalmazás segítségével! Az okos távoli szolgáltatásoktól az autó műszaki állapotáról küldött részletes jelentésekig a FordPass alkalmazás segítségével még több funkcióhoz férhet hozzá a mobiltelefonján keresztül. Hogy teljes legyen a nyugalma, járművét bárhonnan lezárhatja vagy kinyithatja, jégtelenítheti a szélvédőt, aktiválhatja az ülésfűtést.

 • Ford Mustang középkonzolja és a SYNC3 működés közben

  Ford SYNC 3

  SYNC 3 a rendszer legmodernebb verziója, mely a továbbfejlesztett beszédparancsoknak és a kibővített funkcióknak köszönhetően gyorsabban és egyszerűbben használható.  Az új kezelőfelületen a még egyszerűbb használhatóság érdekében nagyobbak a gombok, és a 8”-os érintőképernyő ismeri az okostelefonokon és táblagépeken megszokott kézmozdulatokat is, így még egyszerűbben irányítható.

Galéria

Megjegyzések

A kedvezmény kizárólag a készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényes!

Fehér Ford Mustang borítóképe

Érdeklődik a Ford Mustang iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Mustang modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020