Sárga Ford Mustang borítóképe

Ford Mustang

Szárnyalhat vele

Ford Mustang: egy ikonikus márka. Két karakteres modell. A jól ismert Mustang GT-hez most csatlakozik a vadonatúj Mustang Mach 1 is. Kérjen ajánlatot online.

Egy Mustang

Két nagyteljesítményű motor

A Ford Mustang GT híres 5,0 literes V8 motorját kettős befecskendezési technológiával láttuk el. Ennek eredményeként a motor lenyűgöző 450 LE teljesítményre és 529 Nm nyomatékra képes. A Ford Mustang Mach 1 speciálisan módosított és kalibrált 5,0 literes V8-as motorja új szintre emeli a teljesítményt. Alig 4,4 másodperc alatt gyorsul 100 km/h sebességre, csúcssebessége pedig eléri a 267 km/h-t. Az európai piacokon ma vitán felül a Ford Mustang Mach 1 az elérhető legerősebb Mustang.

Ford Mustang 5,0 literes V8-as motorja

Továbbfejlesztett hűtőrendszer

A Ford Mustang Mach 1 új, rendkívül kifinomult hűtőrendszert kapott, melynek része a két oldalsó hőcserélő. Ezek egyike a motorolajat, míg a másik a sebességváltóolajat hűti, ezek 75%-kal növelik a jármű hűtési kapacitását. A rendszerben további hőcserélők és szivattyúk gondoskodnak a hátsó tengely hűtéséről, valamint gondosan tervezett légcsatornák felelnek a fékek hűtéséért. Mindezzel javul a jármű állóképessége – még többet száguldozhat a versenypályán.

Sebességváltás

Válassza az Önnek megfelelőt

 • Ford Mustang manuális váltóval

  Manuális váltó

  A Ford Mustang GT és a Mach 1 egyaránt rendelhető 6 sebességes manuális váltóval is. A rövid, első sebességfokozat kiemelkedő gyorsulást biztosít álló helyzetből, míg a 6. fokozat az üzemanyag-takarékosság érdekében segít nagy sebességnél is alacsonyan tartani a fordulatszámot. A sebességváltókat a könnyed és pontos váltás, a fokozatok közti kis távolságok és pozitív váltási pontok teszik ideálissá a teljesítményközpontú autóvezetéshez. A Mach 1-ben ez kiegészül egy automatikus fordulatszám-illesztési funkcióval, ami a versenypályán még simább sebességváltást tesz lehetővé.

 • Ford Mustang automata váltóval

  Automata váltó

  A továbbfejlesztett 10 sebességes automata váltó rendkívüli gyorsulást és kiemelkedő üzemanyag-takarékosságot tesz lehetővé. A váltó elektronikus vezérlőrendszerének eltérő beállításaival a Mustang paraméterei a különböző üzemmódokhoz optimalizálhatók. A valós idejű, adaptív váltásütemezéssel az erőátviteli rendszer folyamatosan alkalmazkodik a változó körülményekhez, és minden helyzetben a megfelelő sebességfokozatot választja. A kormányra szerelt váltófülekkel erőfeszítés nélkül uralhatja a Mustang bámulatos teljesítményét.

Érzékeny kormányzás

Precíz és megbízható irányítás

Mindkét Mustang modellben elektromos szervokormány (EPAS) található, amely automatikusan igazodik a haladási sebességhez és a vezetési körülményekhez. Az elektromos szervokormány speciálisan a Mach 1 modellhez lett újrakalibrálva, csakúgy, mint az automatikusan beállítható MagneRide™ felfüggesztési rendszer. Minderre a nagyobb kormányzási érzékenység és menetkényelem érdekében volt szükség.

A továbbfejlesztett, precízen beállított alváz a merevebb lengőkarokkal és első felfüggesztéssel optimális irányíthatóságot és kiváló stabilitást biztosít a szélsőséges körülmények között.

Ford Mustang egy versenypályán fordul

Versenykész teljesítmény

 • Ford Mustang kipufógó csövei

  Semmihez sem hasonlítható hang

  A Ford Mustang Mach 1 egyedülálló aktív kipufogó-hangolása mély, öblös hanggal teszi teljessé az autó megjelenését. A 4 db 4,5”-os kipufogóvég a jellegzetes hangzás érdekében perforált. Mind a Mach 1, mind a GT modell esetén a jármű hangja az aktív szelepes kipufogó-hangolással szabályozható. A lehetőségek között Normal, Sport és Race Track beállítások, valamint Quiet üzemmód is található, ez utóbbit akár időzíteni is lehet.

 • Ford Mustang első kereke

  Komoly fékerő

  Egy olyan nagy teljesítményű autónak, mint a Ford Mustang, hasonlóan nagy teljesítményű és rendkívül megbízható fékrendszerre van szüksége. Mind a GT, mind a Mach 1 nagy teljesítményű, 6 dugattyús Brembo™ elülső féknyergeket kapott, amelyek 15"-os, léghűtéses féktárcsákon ülnek. Tökéletes megoldás a hatékony és biztonságos fékezéshez még a versenypályán is.

 • Ford Mustangot egy versenyautó pilóta irányít a pályán

  Mérje a teljesítményt

  A Track Apps több különféle teljesítményre vonatkozó információt jelenít meg a műszerfalba épített LCD kijelzőn, hogy a legtöbbet hozhassa ki Mustangjából. A Track Apps használatával megjeleníthető például a gyorsulási idő, a fékteljesítmény és a köridők. Az adatok segítségével verseny közben maximálisan kihasználhatók a Mustang képességei, és fokozható a vezetési élmény.

 • Ford Mustang a repülőtéren

  Áramvonalas kialakítás

  A sportos megjelenésű és alacsony tetővonalú Mustang GT is minden ízében erőt sugárzó autó. A Mustang  Mach 1 vonalait a különböző aerodinamikai fejlesztésekkel még inkább a versenypályák követelményeire szabtuk. A módosítások közé tartozik az első lökhárítótoldat, az új, szélesebb padlólemez és a hátsó diffúzor, melyek együtt lényegesen nagyobb leszorítóerőt biztosítanak.

Fehér Ford Mustang borítóképe

Érdeklődik a Ford Mustang iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Mustang modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020