Sárga Ford Mustang borítóképe

Ford Mustang

Szárnyalhat vele

Ford Mustang: egy ikonikus márka. Két karakteres modell. A jól ismert Mustang GT-hez most csatlakozik a vadonatúj Mustang Mach 1 is. Kérjen ajánlatot online.

Versenyelőny az utakon

 • Animált képt a Ford Mustang felfüggesztéseiről

  Magneride™ Damping System

  Ez az új, továbbfejlesztett felfüggesztési rendszer magabiztosságot és különleges kényelmet nyújt a Mustang sofőrjének. A rendszer folyamatosan figyeli az útviszonyokat és a vezető reakcióit, és másodpercenként akár ezerszer is ellenőrzi, valamint módosítja a lengéscsillapítókat. A különböző vezetési módok automatikusan állítják a rendszer kalibrációját a kivételes stabilitásért, utazási kényelemért és irányíthatóságért minden körülmények között.

 • Ford Mustang kormánya belülről

  Intelligens Szervokormány

  Az Elektromos szervokormányzás (EPAS) mindig a sebességhez és a körülményekhez alakítja a kormányzást. Alacsony sebességen a rendszer a kormánymozdulatot könnyebbé téve fokozza a manőverezhetőséget. Nagy sebességnél pedig, amikor finomabb mozdulat szükséges, felkeményíti a kormánymozgást. Ráadásul a rendszer képes kompenzálni az útkanyarulat és az oldalszél miatti kisodródás veszélyét is.

 • Ford Mustang kormánya és műszerfala

  Digitális műszerfal

  A 12"-os LCD műszerfal Mustang modellnél az első teljesen digitális kijelző. Ez a testreszabható műszerfal minden utazást élménnyé tesz, mindig a választott vezetési  üzemmódhoz igazítva jeleníti meg az adatokat. A műszerfal elrendezése az éppen megadott vezetési üzemmódtól függően változik, és beprogramozható arra is, hogy a műszercsoportokat a hét választható szín egyikére színezze. De készíthet saját műszerfalat is.

 • Ford Mustang műszerfal kijezője

  Vezetési üzemmódok

  Egyetlen mozdulattal válthat a Mustang különböző teljesítménybeállításai között, legyen az Normal, Sport, Track vagy Snow/Wet (Normál, Sport, Versenypálya, Havas/Vizes). A választott üzemmódtól függően változik a kormány keménysége, a szelepnyitási idő, a váltóvezérlés, valamint az Elektronikus menetstabilizáló rendszer beállításai, hogy a körülményeknek és a vezetői igényeknek a legjobban megfeleljen.

LED-es fényszórók

és nappali menetfények

A Mustang most már teljesen LED-es, háromoszlopos lámpatestekkel rendelkezik, melyeknek pontos és intenzív fényei automatikusan igazodnak a különböző vezetési körülményekhez.

Hasznos éjszakai segéd az Automatikus fényszóró, ami szembejövő forgalom észlelésekor átmenetileg lefelé irányítja a fényszórót, elkerülve a másik jármű vezetőjének elvakítását. Miután elhaladtak egymás mellett, a rendszer automatikusan visszavált a jobb látási viszonyokat biztosító országúti fényszóróra.

Minden utazás felejthetetlen

 • Ford Mustang hegyvidéki környezetben emelkedőn indul

  Visszagurulásgátló

  A Visszagurulásgátló segít megakadályozni, hogy autója hátra vagy előre guruljon, amikor lejtőn vagy emelkedőn indul el. Mégpedig úgy, hogy a fékrendszeren 2,5 másodperccel tovább tartja fenn a nyomást, így időt biztosít Önnek arra, hogy a lábát a fékről a gázpedálra tegye. Ez a megoldás csúszós útfelületen történő elinduláskor vagy megálláskor is hasznos.

 • Ford Mustang szenzora érzékeli az előtte haladó járművet

  Sebességtartó automatika

  Az Adaptív sebességtartó automatikával beállíthatja a haladási sebességet, a rendszer pedig megtartja azt. Ha a beépített érzékelők járművet érzékelnek az autó előtt, a Mustang lelassít, és megtartja az előre beállított követési távolságot. Ha pedig újra szabad az út, a rendszer visszagyorsít a megadott sebességre.

 • Ford Mustang halad egy tengerparti szerpentinen

  Könyebb sávtartás

  A Sávtartó automatika egy előre néző kamera segítségével észleli a véletlen sávelhagyást. A rendszer ilyenkor a kormánykereket rezegtetve jelez a vezetőnek, valamint egy vizuális értesítést is megjelenít. Ha a vezető lassan vagy egyáltalán nem reagál, a Sávtartó automatika kormányrásegítéssel tereli vissza az autót a megfelelő sávba. A technológiát többsávos utakra tervezték.

 • Ford Mustang tolatókamerája

  Egyszerűbb tolatás

  Oszlopok, kerékpárok, alacsony falak… A tolatókamera minden jármű mögötti tárgyat megmutat a középkonzolba épített kijelzőn. Amellett, hogy a kamera azokat a tárgyakat is megmutatja, amelyeket másként nem venne észre, a kijelzőn megjelenő virtuális vonalak segítségével akár a legkisebb helyekre is beparkolhat. A kamera automatikusan bekapcsol, amikor hátramenetbe vált.

Fehér Ford Mustang borítóképe

Érdeklődik a Ford Mustang iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Mustang modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020