Sárga Ford Mustang borítóképe

Ford Mustang

Szárnyalhat vele

Ford Mustang: egy ikonikus márka. Két karakteres modell. A jól ismert Mustang GT-hez most csatlakozik a vadonatúj Mustang Mach 1 is. Kérjen ajánlatot online.

Nem csak teljesítmény

 • Ford Mustang szenzora felimser egy gyalogost egy forgalmas útszakaszon

  A gyalogosokat is védi

  Az Ütközésmegelőző rendszer a Gyalogosfelismerő rendszerrel a frontkamera és a radarok segítségével az utat pásztázva észleli az autó előtt megjelenő járműveket és gyalogosokat, majd figyelmeztet a jelenlétükre. Ha a vezető nem reagál időben, a rendszer automatikusan fékezni kezd és akár meg is állítja az autót.

 • Ford Mustang féktárcsája

  Gyorsabb vészfékezés

  Ha az Elektronikus menetstabilizáló rendszer vészfékezési helyzetet észlel, akkor előkészíti a fékrendszert, leszűkítve a fékbetétek és a korongok közötti légrést. Az Elektronikus fékelőfeltöltésként ismert műszaki megoldás segít csökkenteni az autó féktávolságát.

 • Ford Mustang belső tere

  Vészhelyzeti asszisztens

  A Ford SYNC egyik kiemelten fontos szolgáltatása a Vészhelyzeti asszisztens. Ha baleset következtében a légzsák kinyílik, vagy az üzemanyag-szivattyú kikapcsol, ez a technológia a Bluetooth-kapcsolaton keresztül párosított és csatlakoztatott mobiltelefonon keresztül felhívja a helyi segélyhívó számot. Ilyenkor tetszés szerint megszakíthatja a hívást, vagy beszélhet a vészhelyzeti szolgálatokkal.

 • Ford Mustang első kereke

  Keréknyomásfigyelő

  A keréknyomásfigyelő rendszer menet közben folyamatosan figyeli a kerekek állapotát. Amennyiben valamelyik keréknél nyomáscsökkenést érzékel, a műszerfalon megjelenő ikonnal figyelmezteti a vezetőt. A gumiabroncsok nyomásával, az olaj élettartamával és az autó műszaki állapotával kapcsolatos figyelmeztetéseket a FordPass alkalmazásban is megtekintheti.

Elektronikus menetstabilizáló rendszer

Az Elektronikus menetstabilizáló rendszer (ESP) teljes uralmat biztosít a jármű felett, és ezzel a javítja a vezetésbiztonságot is. Érzékelők követik folyamatosan minden egyes kerék sebességét, az autó sodródásának szögét és irányát, valamint a kormányzási ívet.

Ha például egy akadály elkerülése érdekében hirtelen balra vagy jobbra rántja a kormányt, az ESP pontosan eloszthatja a fékerőt a kerekek között, és a motorteljesítményt is csökkentheti. Ezzel segíti kanyarodásnál az alul- vagy túlkormányzást, stabilabbá és könnyebben kezelhetővé teszi a járművet. Az ESC és a Kipörgésgátló nedves vagy jeges úton segít a kerék kipörgésének elkerülésében is.

Ford Mustang kabrió fordul egy szerpentinen

Több, mint erő

 • Ford Mustang indítókulcs

  Indítás egyetlen gombnyomásra

  A Mustang automatikusan érzékeli az egyedi indítókulcsot, még akkor is, ha az a zsebében vagy a táskájában van. Így elég csak megnyomni a Ford indítógombot, és a motor máris felbúg!

 • Ford Mustang hátulról

  Kifinomult riasztó

  A kifinomult, 1. kategóriás Thatcham lopásgátló rendszert arra tervezték, hogy megvédje a Ford Mustangot és figyelmeztető jelzést adjon, ha bárki fel akarná törni az autót. A rendszer megelőzi a nem kívánt elvontatást is.

Megjegyzések

A kedvezmény kizárólag a készlet erejéig, vagy visszavonásig érvényes!

Fehér Ford Mustang borítóképe

Érdeklődik a Ford Mustang iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Mustang modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020