Kék Ford Puma borítóképe

Ford Puma

Uralja a teret

Ford Puma: arra tervezték, hogy a legtöbbet hozza ki a mai, modern életből. Innovatív, „emberközpontú” dizájn, merész SUV formák és kifinomult hibrid motor.

Átgondolt funcionalitás

Inovatív megoldások a helykihasználás terén

 • Ford Puma csomagtere

  Igazán praktikus

  A Ford Puma csomagtere alatt egy rendkívül praktikus, extra tárolóhely is rejtőzik. Az új MegaBox igazi különlegessége, hogy vízálló bevonattal és zárható lefolyóval rendelkezik, ezért vízzel is remekül tisztítható. A MegaBox tökéletes tárolóhely a vizes-sáros csizmáknak és sportfelszerelésnek. 

 • Ford Puma csomagtere

  Mindennek jut hely

  Bármelyik változatra is esik a választása, a Ford Pumában mindennek talál helyet. A jobb pakolhatóság érdekében a hátsó ülések 60:40 arányban oszthatók, vagy akár teljesen lehajthatók, így a csomagoknak szükség esetén még több hely jut.

Ford Puma csomagtere

Adaptív csomagtartópolc

A Ford Puma csomagtartópolca nincs a második üléssorhoz rögzítve, illetve a csomagtérajtó nyitásával együtt ez is felemelkedik. Mivel a helyzete igény szerint állítható, nagyobb csomagok is elhelyezhetők alatta.

További praktikus kiegészítők

 • Nő kinyitja a Ford Puma csomagterét

  Nincs több kulcskeresés

  A Kézhasználat nélkül működtethető csomagtérajtónak köszönhetően a Ford Puma csomagtartójához akkor is kényelmesen hozzáfér, ha esetleg mindkét keze foglalt.

 • Vonóhorog a Ford Puma-n

  Levehető vonóhorg

  Ha még több vagy nagyobb tárgyakat kell szállítania, válassza a praktikus levehető vonóhorgot (mely manuális váltó esetén érhető el).

Fehér Ford Puma borítóképe

Érdeklődik a Ford Puma iránt?

Ha szeretne többet megtudni a Ford Puma modellről, élőben is megtekintené vagy kipróbálná, kérjen ajánlatot online!

Széchenyi 2020